29 / 04 / 2024

İZMİR Valisi Mustafa Toprak

İZMİR Valisi Mustafa Toprak

TRT Kent Radyo'da Belma Şahaner'in konuğu olan İzmir Valisi Mustafa Toprak, üzerinde çalıştıkları projeler ve yatırımcıların da ilgisinden bahsetti. Toprak, Kemeraltı-Agora, Körfez Tüp Geçidi ve Alsancak Limanı üzerine konuştu.

İzmir Nemrut Limanı yolu imar planı çalışmaları sürüyor!

İzmir Valisi Mustafa Toprak, Aliağa ilçesi ile Yeni Foça arasındaki Nemrut Limanı yolunun imar planı çalışmalarının devam ettiğini ancak bu süreçte bakım ve onarım çalışmasının başlatıldığını belirtti.

Kemalpaşa OSB'de 6 firma ruhsat aldı!

Ege Bölgesi'nin sanayi bölgelerinden birisi olan, bünyesinde 22 bin kişiye istihdam sağlayan Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'nde (KOSBİ) Türkiye'deki siyasi ve ekonomik belirsizliklere rağmen yatırımlar sürüyor.

İzmir'deki dört stadyum ne zaman hizmete açılacak?

İzmir Valisi Mustafa Toprak, kentte bulunan yapım ve yenileme çalışmaları süren, Karşıyaka, Atatürk, Alsancak ve Göztepe statlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye'den dünya mirasına girecek 40 eser daha var!

Türkiye’nin UNESCO’ya giren ve girmeye aday eserleriyle büyük bir tarih zenginliğine sahip olduğunu söyleyen ETİK Başkanı İşler,dünya mirası listesine eklenmeye aday 40 eserin daha bulunduğunu belirtti

Karşıyaka stadı nereye yapılacak?

Habertürk Egeli Gazetesi köşe yazarı Ali Arda Perk bugün ki köşe yazısında Karşıyaka stadı ile ilgili İzmir Valisi Mustafa Toprak ile Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu'nun toplantısını ele aldı.

İzmir, dünyada sağlık turizminin başkenti olma yolunda!

İzmir Valisi Mustafa Toprak, sağIlık hizmetlerine erişim konusunda Türkiye ortalamasının üstünde bulunan İzmir'in sağlık turizminde de uluslararası çekim merkezi olabileceğini söyledi. Sağlık turizmi için önemli olan şifalı suları da sıraladı.

Mustafa Toprak kimdir?

İzmir Valisi Mustafa Toprak kimdir? İzmir Valisi Mustafa Toprak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mustafa Toprak, Valilik görevine ne zaman başladı? İşte Mustafa Toprak...

Necip Nasır: Kentsel dönüşümde göreve hazırız!

Necip Nasır, "İzmirli müteahhitler, kentsel dönüşümünde görev alabilmek için bilgi, birikim ve her türlü altyapıya sahip. Büyük projelerde katma değerin İzmir'de kalması için çalışacağız" diye konuştu.

Diyarbakır'da bu ay sonuna kadar 242 deprem konutu tamamlanacak!

Diyarbakır'da depremzedeler için yapılan deprem konutlarının çalışmaları hızla sürüyor. Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, bu ay sonuna kadar 242 deprem konutunun teslim edileceğini belirtti. 

Gate İnvestment Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gate İnvestment Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Alpay Çepni, Nurettin Öztürk, Mehmet Gür ve Mustafa Gür ortaklığında kuruldu.

Ünlü borsa spekülatörü Mehmet Mustafa Gürban kripto para mağduru oldu!

SPK tarafından çok kez ceza alan borsa spekülatörü Mehmet Mustafa Gürban, kripto para borsası Sitemcoin'e parasını kaptırdığını öne sürerek suç duyurusunda bulundu.

Diyarbakır'da mola evleri inşa ediliyor!

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münir Karaloğlu, kentte engelli vatandaşlar için mola evleri inşa edileceğini açıkladı. 

Diyarbakır'a tramvay hattı müjdesi!

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu'ndan Diyarbakır halkını sevindiren haber geldi. Karaloğlu DiyarRay Tramvay Hattı için çalışmaların başladığını dile getirdi.

Diyarbakır'da surlara zarar veren yapılar yıkılacak!

Diyarbakır surlarında devam eden restorasyon hakkında bilgi veren Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu surlara zarar veren yapıların ortadan kaldırılacağını dile getirdi. 

Diyarbakır Külliyesi 'nin inşaatında son durum ne?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından temelleri atılan Diyarbakır’daki Merkez Cami ve Külliyesi'nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, külliye inşaat alanında incelemelerde bulundu. 

Diyarbakır Bağlar'da kentsel dönüşüm için ilk adım atıldı! 

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, “Bağlar Kentsel Dönüşüm Toplantısı"nda  Bağlar ilçesi için planlanan kentsel dönüşüm kapsamında ilk kazmanın 2021 temmuz ayında vurulacağını açıkladı.

Diyarbakır Surları'nın restorasyon ihalesi tamam!

Diyarbakır'da UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan tarihi surlarda restorasyon ve temizlik çalışmaları hızla sürüyor. Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, "6 burcun restorasyonunu kapsayan bir restorasyon ihalesi yaptık'' dedi.

Manisa'ya yeni sanayi sitesi kazandırılacak!

Yunusemre Belediyesi, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer başkanlığında  Yunusemre Belediyesi Sosyal Konutlar Müdürlüğü’nde bir toplantı gerçekleştirdi. 

Diyarbakır'a yeni OSB'ler geliyor!

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, "Mevcut organize sanayi bölgemizi 2 bin dönüm daha genişlettik, bir Tekstil Organize Sanayi Bölgesi kurduk. Urfa yolu üzerinde 3 bin dönümlük yeni bir organize sanayi bölgesi kurmak için çalışmalara başladık” diye konuştu.

Diyarbakır'da 290 milyon TL'lik 85 proje tamamlandı!

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy yaptığı açıklamada, Diyarbakır'daki 249 projeden yapımı tamamlanan 85 yatırımın açılışının 1 Nisan'da gerçekleşeceğini söyledi.

31 iş adamı Doğu'ya yatırım yapacak!

Ağrı Valisi Musa Işın, 23 ilde uygulamaya geçilen "Cazibe Merkezi Programı" kapsamında şu ana kadar 31 iş adamından yatırım için müracaat aldıklarını söyledi.

İZMİR Valisi Mustafa Toprak Haberi

İZMİR Valisi Mustafa Toprak

TRT Kent Radyo İzmir'de Belma Şahaner'in hazırlayıp sunduğu 'İzmir'in Renkleri' adlı programının konuğu İzmir Valisi Mustafa Toprak oldu. İzmir'in sahip olduğu değerleri ve projeleri anlatan Vali Toprak ''İzmir, yabancı yatırımlar, sağlık turizmi ve yenilikçilik noktasında, araştırma-geliştirme, inovasyon ve yüksek katma değerli ürünlerin üretildiği ayrı bir marka değer olacak şekilde yolunda emin adımlarla ilerliyor'' diye konuştu.


Ülkemizde UNESCO Dünya Kültürel Miras Listesi'ne adını yazdıran toplam 15 eserin olduğunu belirten Vali Toprak, Kemeraltı için de yeşil ışık yaktı. Vali Toprak ''Dünya Mirası Listesi'ne girmesi için sırada Birgi var. Ardından da şüphesiz ki Kemeraltı ve Agora Çarşısı da listeye girebilecek özeliktedir” dedi.


İnsanlık tarihinin 8500 yılına tanıklık eden İzmir’i 4 milyon nüfusu ile ülkemizin önemli 3. şehri... İzmir'in marka değerinin yabancı yatırımcılar da farkında......