02 / 05 / 2024

izmir yargıcı

izmir yargıcı

Türkiye genelindeki ikinci büyük outlet mağazasını ağustos ayında İzmir Optimum Outlet'te açan Yargıcı, Forum Bornova'daki yeni yeriyle de İzmirliler ile buluştu. Yargıcı, 39 mağazasına, 7 yeni mağaza daha ekliyor...

İzmir Karşıyaka’daki kritik planlar yargıya taşındı!

İzmir'in imar planları gündemdeki yerini korurken yeni bir gelişme daha yaşandı ve Karşıyaka Cumhuriyet Mahallesi kentsel dönüşüm planları da yargıya taşındı. 

İzmir'deki gökdelenin inşaatı yargı kararına rağmen sürüyor!

İzmir’de inşa edilmek istenen 135 metre yüksekliğindeki gökdelen projesi hakkındaki imar planı mahkeme tarafından iptal edilmişti. Şehir Plancıları Odası ile Mimarlar Odası, yargı kararına rağmen inşaat çalışmalarının devam ettiğini belirterek, projeden vazgeçilmesi için çağrı yaptı.

İzmir Bornova'daki kentsel dönüşüm planları yargıdan döndü!

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ’un ‘Yargıya taşıyanlar kaçak yapı yapanların bir kısmı’ ifadelerini kullandığı Kızılay Mahallesi’nin dönüşüm planları ile ilgili mahkemeden belediye aleyhine kararlar geldi.

Trump'ın emlak imparatorluğuna yargı kararı: Dolandırıcılık yaptı!

ABD eski Başkanı Donald Trump yargı kararıyla sarsıldı. New York Başsavcısı Letitia James tarafından açılan sivil davada Trump'ın bankaları, sigortacıları ve başkalarını dolandırdığına karar verildi.

İzmir'in artık yeni inşaatları taşıyacak gücü kalmadı: Kentsel dönüşüme değil, kentsel değişime ihtiyaç var!

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Koray Çetin Onalan, İzmir'in 30 ilçesi olduğunu ve  her yerde inşaat yapıldığını belirterek İzmir'in artık yeni inşaatları taşıyacak gücü kalmadığını söyledi. 

Ziraat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Çakıcı: Gıda krizi kapıda!

Ziraat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Hakan Çakıcı, 6 Şubat depremlerinin ardından Türkiye genelinde gıda krizi yaşanabileceğini söyledi. 

Oyuncuların 69 milyar dolarlık Activision anlaşması davasını bozuldu

Microsoft Corp, "Call of Duty" video oyun yapımcısı Activision Blizzard Inc'i satın almak için yaptığı 69 milyar dolarlık anlaşmada, Cuma günü ABD'li bir yargıcın özel takım elbiseli oyuncuların satın alma işlemini önceden engellemesine izin vermemesi üzerine olası bir erken yasal engelden kurtuldu.

Karısına 'neden erkek doğurmadın' demek psikolojik şiddet sayılacak! Yargıtay boşanma sebebi olarak belirledi!

Yargıtay boşanma davasında çarpıcı bir karar aldı. Yargıtay Hukuk Dairesi ‘’neden erkek çocuk doğurmadın?’’ diye eşini hor gören erkek eşi kusurlu buldu. İşte kararla ilgili tüm detaylar…

Araç sahiplerine duyurulur! Yargıtay’dan karar çıktı! Faiziyle geri verilecek!

Araç sahiplerini ilgilendiren haber Yargıtay’dan geldi. Yasal faiziyle alıcıya ödenecek. İşte detaylar!

İkinci el otomobillerle ilgili Yargıtay’dan flaş karar! Hapis cezası geliyor

İkinci el otomobil piyasasında vatandaşı zor durumda bırakan kilometre düşürme sahtekarlığı ile ilgili Yargıtay flaş bir karara imza attı. Yargıtay, kilometresini düşürerek aracın değerinin üzerinde satılmasını “nitelikli dolandırıcılık” saydı.

Sürücüler dikkat! Eğer siz de bu yoldan geçerseniz 4 kat cezayı yersiniz Yargıtay o kararı bozdu

Yargıtaydan ücretli otoyoldan ihlalli geçiş kararı çıktı. Yargıtay ilk derece mahkemesinin "cezaya gerek yok kararını" bozdu. Sürücüler dikkat edin eğer siz de bu yoldan gişeleri geçerseniz cezayı yersiniz! İşte kararın gerekçesi ve detayları...

İzmir depreminde yıkılan Yağcıoğlu Apartmanı sanıklarına 22.5 yıl hapis istemi!

İzmir'de meydana gelen deprem sırasında yıkılan ve 11 kişinin ölümüne sebep olan 7 kişinin ise yaralandığı Yağcıoğlu Apartmanı ile ilgili yargılanan sanıklar için 22.5 sene hapis cezası istendi.

İzmir depreminde yıkılan Cumhuriyet Sitesi C Blok için sanıklara meslekten men talebi!

​​​​​​​Yıkılan Cumhuriyet Sitesi C Blok'la ilgili davanın ilk duruşmasında enkaz altından kurtarılan 4 kadın, ailelerinde travmanın devam ettiğini aktararak, sanıkların mesleklerinden men edilmesini talep etti.

izmir yargıcı Haberi

izmir yargıcı
Türkiye genelindeki ikinci büyük outlet mağazasını ağustos ayında İzmir Optimum Outlet'te açan Yargıcı, Forum Bornova'daki yeni yeriyle de İzmirliler ile buluştu. Modern ve şehirli kadınların tercih ettiği Yargıcı, Türkiye'nin dört bir yanında bulunan 39 mağazasına, 7 yeni mağaza daha ekleyerek büyümeye devam ediyor.
Rahatlığı, şıklığı ve sadeliği ön plana çıkararak hem ofiste hem de hayatın her alanında kullanabilecek tasarımlarıyla yeni sezonda da göz dolduran Yargıcı, Eylül ve Ekim ayları içerisinde, Mersin, İzmir, Ankara, İstanbul, Gaziantep gibi Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde yeni mağazalarını açmaya hazırlanıyor. Türkiye genelindeki ikinci büyük outlet mağazasını ağustos ayında, İzmir Optimum Outlet'te açan Yargıcı, Forum Bornova'daki yeni mağazasıyla İzmirlilerle buluştu.


Vatan Yaz...