06 / 05 / 2024

izmirde arsa açığı mı var

izmirde arsa açığı mı var

İzmir Ticaret Odası Meclis Üyesi Levent Bendeş, "Yapılacak kentsel dönüşüm projesi 50 yıl sonra da konuşulacaktır. 50 sene sonra konuşulacak bir şey bırakamıyor isek o bir kentsel dönüşüm değildir" diye konuştu.

Bakanlık açıkladı! 47 şehirde 826 arsa açık artırma usulü ile satılacak! 

Çevre, Şehircilik ve iklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Türkiye genelindeki 47 şehirde, 826 muhtelif arsayı avantajlı koşullar ile satışa çıkarıldığını kaydetti.

TOKİ tam 42 ildeki 462 arsayı satışa çıkarıyor! Kaçırmayın!

Çalışmalarına devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara, İstanbul ve İzmir'in de yer aldığı toplam 42 şehirdeki 462 arsa açık artırma ile satışa çıkarıldı.

İzmir Kınık’ta bir adet arazi satılacak!

İzmir ili Kınık ilçesinde yer alan bir adet arazinin satışa çıkarıldığı öğrenildi. İhale tarihinin 14 Kasım olduğu arsa, açık teklif usulüyle satılacak.

TOKİ'den 42 ilde büyük fırsat! Resmen açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın!

Çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara, İstanbul ve İzmir'in de bulunduğu toplam 42 ildeki 462 arsa açık artırma ile satışa sunuldu.

Ankara’da 7 adet arsa satılacak! Fiyatı ve diğer tüm detaylar burada!

Ankara Bala Belediyesi’ne bağlı Kartaltepe Mahallesi’ndeki 7 adet arsa açık teklif usulüyle satışa çıktı. Söz konusu ihale, 30 Ekim tarihinde ve saat 10.30’da yapılacak.

TOKİ 42 ilde 462 arsayı satışa çıkardı! Aralarında İstanbul, Ankara ve İzmir de var!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara, İstanbul ve İzmir'in de yer aldığı bulunduğu toplam 42 ildeki 462 arsa açık artırma ile satılacak.

44 ilde 670 arsa satışa çıkıyor! Hem yüzde 20 indirimli hem de KDV'den muaf arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Ankara, İstanbul ve İzmir'in de aralarında olduğu 44 şehirdeki 670 muhtelif arsa açık artırma ile satılacak.

40 ilde 499 arsa açık artırmada gidiyor! Bu fırsatı kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 40 ilde toplamda 499 araziyi satışa çıkarma kararı aldı. Satış işlemi ise açık artırma yöntemi ile yapılacak. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın iştiraki olan Emlak Yönetim Müzayede'nin sayfasında detaylara yer verildi.

Osmaniye'de 10.572 metrekarelik arsa satışta! Acilen bakın!

Osmaniye İl Özel İdaresi'ne ait 10.572 metrekarelik Osmaniye Merkezde yer alan arsa açık artırma ile satışa sunulacağı ilan edildi. 

Sakın kaçırmayın! Tuzla'da üniversiteye, sanayi sitelerine yakın bölgede arsa satış ihalesi

İstanbul'un Tuzla ilçesinde konut-ticaret alanı nitelikli 8.916 metrekare arsa açık artırma ile satılacak.

Karacabey Belediyesi 213 arsayı ihaleyle satıyor!

Karacabey Belediye Başkanlığı tarafından ilçe sınırları içerisinde yer alan 213 adet arsa açık artırma usulüyle satılacak. İhale 2 Kasım 2020 günü gerçekleşecek.

Bursaspor'dan arsa açıklaması!

Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu Raporu'nda bulunan arsaların eski başkan Ali Ay'a devrine ilişkin, "Göreve geldiğimiz günden bu yana hiçbir gerçek, tüzel kişi ya da 3. şahsıslara gayrimenkul devri, teslimi ya da satışı yapılmamıştır" denildi...

Fahrettin Altun'un avukatı Sezgin Tunç'tan arsa açıklaması!

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un avukatı Sezgin Tunç, müvekkilinin kiraladığı arsayla ilgili çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

izmirde arsa açığı mı var Haberi

izmirde arsa açığı mı var

İnşaat sektörü durursa, tüm sektörler durur İzmir Ticaret Odası Meclis Üyesi Levent Bendeş Yenigün TV'nin konuğu oldu. Kentsel dönüşümün bir bütün olarak ele alınması gerektiğini ifade eden Bendeş, "Halk ve politikacılar kentsel dönüşümü yanlış anlıyor ve yanlış anlatıyor. Kentsel dönüşüm sadece binaların yıkılıp yerine yenilerinin yapılması değil o binaların yenilenmesidir. Tam anlamıyla kentsel dönüşüm altyapı, üstyapı, ulaşım, iletişim, yaşam tarzı gibi konuların bir potada eritilip hayata geçirilmesidir. Kentsel dönüşüm şehrin dokusuna uyacak şekilde yapılmalıdır. Geleceğe neyin hitap etmesini istiyorsanız o şekilde kentsel dönüşüm yapmalısınız. Çünkü şimdi yapacağınız bir kentsel dönüşüm projesi 40-50 sene sonrasında da konuşulacaktır. 50 sene sonra konuşulacak bir şey bırakamıyor isek o bir kentsel dönüşüm değildir." 


• Eski bir siyasetçi olarak Türkiye'nin bugünkü durumu hakkında neler söylemek...