20 / 07 / 2024

İzmirgaz ulaştığı konut sayısı

İzmirgaz ulaştığı konut sayısı

İzmir’de doğalgazın dağıtım ve işletmesini üstlenen İzmirgaz, konutta 600 bininci aboneye ulaştı.Her yüz bin sayı dönümünde abonesini ödüllendirmeyi gelenek halene getiren İzmirgaz, 600 bininci abonesinde de bunu bozmadı.

İstanbul'da apartmanların amorti süresi 20-25 seneye ulaştı! 

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, konut sektöründeki son durumu değerlendirdi. Yazıcı, İstanbul'da apartmanların amorti süresinin 20-25 seneye ulaştığını söyledi. İşte ayrıntılar...

Sarıyer'de ortalama konut kirası 43 bin 700 TL'ye ulaştı! Ev kiralayacaklara şok!

Son günlerde fahiş kiralar sık sık gündeme gelirken, megakentte ortalama kiralar tek tek açıklandı. Sarıyer'de ortalama konut kirası 43 bin 700 TL'ye ulaştı. İşte diğer ilçelerdeki son durum...

Avrupa’da kiralar metrekare başına 32,8 Euro’ya ulaştı!

Avrupa'da konut krizi derinleşirken kira fiyatları aldı başını gitti. Kiralık konut kapsamında en pahalı kent olan Dublin’de aylık kiralar metrekare başına 32,8 Euro’ya ulaştı.

Günlük kiralık daire sayısında üst üste rekor! Tamı tamına 24 bine ulaştı!

Konut sahibi ve kiracı davaları mahkemeleri kilitlerken, günlük kiralık dairelerin yıldızı parladı. Aylık kira fiyatlarını 2 katına çıkaran günlük kiralıkların sayısı 24 bine ulaştı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu açıkladı: Ordu'da 351 iş yeri, 32 konut ve 35 araç yağıştan etkilendi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu yaptığı açıklamada "Ordu'da yağmurlar sonucunda, toplam 351 iş yeri sudan etkilendi. 32 konut ve 35 araç etkilendi." diye konuştu.

Konut fiyatlarındaki artış 600 bin TL'ye kadar ulaştı! Fahiş fiyat deprem de dinlemedi!

Deprem felaketi öncesinde de zaten kritik seviyede olan barınma sorunu, bölgeden farklı illere ilişkin taşınma hareketinin ardından yeniden fahiş fiyatlarla yeniden gündem oldu. Konut fiyatlarındaki artış 600 bin TL'ye kadar ulaştı! Fahiş fiyat deprem de dinlemedi!

9 ayda ruhsat verilen konut sayısı 415 bine ulaştı!

2022 yılının 3. çeyreğinde yaklaşık 144 bin konutun inşası için yapı ruhsatı verildi ve yılın 9 ayında ruhsat verilen konut sayısı 415 bine ulaştı. Yıllık konut ihtiyacı 750-800 bin bandında olduğu için üretim, ihtiyacın gerisinde kalmış oldu.

İstanbul'da kiralık ev fiyatları tam gaz artıyor! O ilçede kira ortalaması 19 bin TL'ye ulaştı! 

Geçinemiyoruz Platformu tarafından hazırlanan Kadıköy Haziran Ayı Kiralık Konut Raporu'na göre, ilçede kiralık ilanların ortalaması 19 bin 438 Türk Lirası'na ulaştı...

Konut finansman paketleri tüketiciyi ihtiyacı olan konuta ulaştıracak!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, Konut finansman paketleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Konut finansman paketlerinin tüketiciyi ihtiyacı olan konuta ulaştıracağını söyleyen İnanç Kabadayı'nın o açıklamaları...

ABD'de konut başlangıçları Mart 2022'de en yüksek seviyeye ulaştı!

ABD'de konut başlangıçları, Mart 2022'de bir önceki ayla karşılaştırıldığında yüzde 0,3 arttı ve 1 milyon 793 bine ulaştı. 

Tokyo'da konut fiyatları 63,6 milyon yene ulaştı!

Japonya'nın 2021 yılı mali konut fiyatları açıklandı. Tokyo ve çevresinin konut fiyatları ortalamasının 63,6 milyon yene (503 bin dolar) ulaştığı bildirildi. İşte detaylar...

KİPTAŞ Silivri 4. Etap'ta fiziki gerçekleşme yüzde 79'a ulaştı!

13 Haziran 2020 tarihinde temeli atılan ve sosyal konut vizyonu ile yükselen KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları tamamlanma aşamasına geldi. Daire belirleme kuralarının çekildiği dev projede fiziki gerçekleşme yüzde 79'a ulaştı. 

Sigortalı konut sayısı 10,5 milyona ulaştı!

TSB Başkanı Atilla Benli 2020 senesinde meydana gelen depremler sonrası sigorta sektöründe yaşanan hareketliliği değerlendirdi. Benli,  şu anki sigortalı konut sayısının 10,5 milyona ulaştığını açıkladı.

İzmirgaz ulaştığı konut sayısı Haberi

İzmirgaz ulaştığı konut sayısı

Her yüz bin sayı dönümünde abonesini ödüllendirmeyi gelenek halene getiren İzmirgaz, 600 bininci abonesinde de bunu bozmadı. İzmirgaz Genel Müdürlük binasında düzenlenen törende 600 bininci abone olan Selma Akça’ya, İzmirgaz Genel Müdürü H. Burçin Yandımata tarafından, fincan takımı hediye edildi ve 600 metre küp bedava doğalgaz kullanma hakkı verildi.


Törende konuşan  İzmirgaz Genel Müdürü H. Burçin Yandımata, İzmirgaz’ın İzmir’de marka olarak önemli bir noktaya ulaştığını belirterek, “Doğalgazı da ürün olarak önemli bir noktaya ulaştırdık. Yüzbinlerce İzmirliye çevreci, ekonomik ve güvenli enerji olan doğalgazı ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Yandımata, doğalgazın İzmir’de talep edilen bir ürün kimliğine kavuştuğunu belirterek, “Kısa bir süre sonra 10. yılımızı tamamlamış olacağız. Bu süre içerisinde her biri bir Anadolu şehri büyüklüğünde merkez ilçelere çağın ve teknolojinin gerekliklerinden...