21 / 05 / 2024

İzmirli içmimarlara yüksek lisans imkanı

İzmirli içmimarlara yüksek lisans imkanı

Yaşar Üniversitesi ile İçmimarlar Odası İzmir Şubesi arasında lisansüstü programları için işbirliği protokolü imzalandı. Yaşar Üniversitesi ile İçmimarlar Odası'nın 300'ü aşkın üyesi ve yakınları, yüksek lisans yapma imkanı bulacak.

Bankaların 32 günlük faizi tek tek hesaplandı! En yüksek faiz hangi bankada? Garanti, ING, QNB, İş...

Bankaların mevduat faizi pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Peki en yüksek faizi hangi banka veriyor? İşte banka banka o oranlar...

Borsa İstanbul’da 2024 birinci çeyrek bilanço heyecanı… İşte yüksek getiri beklenen hisseler ve hedef fiyatları

Borsa İstanbul’da tarihi yükseliş devam ederken, yatırımcılar merakla 2024 birinci çeyrek bilançolarının açıklanmasını bekliyor. İşte yüksek getiri beklenen hisseler ve hedef fiyatları

Ons altın tüm zamanların en yüksek seviyesinde! Yatırımcılar hazır olun! Gram altın için rekor tahmin ortaya çıktı!

Fed Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarında faiz indirimi için bekleyecek zamanının olduğunu açıklamasının ardından ons altın tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseldi. Gram altın için rekor tahminler ortaya çıktı. 

Özel bankalardan peş peşe güncelleme geldi, en yüksek promosyon hangi bankada? İşte Nisan 2024 emekli promosyonları!

Kamu bankalarının ardından özel bankalardan da emekli promosyonları için peş peşe güncelleme geldi, peki en yüksek promosyonunu hangi banka veriyor? 

Altın fonlarına son 10 ayın en yüksek sermaye girişi gerçekleşti!

Değerli metalin tüm zamanların zirvesinde işlem görmesi ve yatırımcıların da nakit benzerleri ve hisse senetlerinden fon çekmesi ile altına yatırım akışı nerede ise bir senenin en yüksek seviyesine kadar ulaşmış oldu.

Müteahhitler Birliği açıkladı: Yüksek ücretlere rağmen büyük bir ara eleman açığı var!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren yaptığı açıklamada yüksek ücretlere rağmen büyük bir ara eleman açığı olduğunu dile getirerek, söz konusu bu sorunun tüm sanayi dallarını ve ekonomiyi olumsuz olarak etkilediğini dile getirdi.

Yastık altında parası olup da faize yatırmak isteyenler dikkat! 1 milyon TL için en yüksek faizi hangi banka veriyor? 

Yastık altında parası olan pek çok kişi mevduat faizleri ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki 1 milyon TL için en yüksek faizi hangi banka veriyor? 

İşsizlik maaşı en yüksek 15 bin 880 TL oldu! Başvuru yapacaklar şimdi şartlara bakın: Tek tek açıklandı!

İşsizlik maaşı, işsiz kalan bireylere ve ailelerine maddi destek sağlamak amacıyla ödeniyor. Peki en düşük ve en yüksek işsizlik maaşı kaç TL oldu? Kimler işsizlik maaşı alabilir? İşte başvuru şartları ve tüm detaylar...

Avrupa'da artan işsizlik ve yüksek enflasyon konut kredilerinin geri ödenmesini zorlaştırabilir!

Avrupa Merkez Bankasına bağlı Avrupa Sistemik Risk Kurulu (ESRB) tarafından hazırlanan rapora göre Avrupa'nın pek çok ülkesinde konut sektörüne ilişkin risklerin sürdüğü kaydedilirken, artan işsizlik ve yüksek enflasyonun konut kredilerinin geri ödenmesini zorlaştırabileceği belirtildi.

2024’te en yüksek temettülü hisseler açıklandı! İşte o liste

Borsa İstanbul’da geçen yıl temettü veren değer şirketleri endeksin üzerinde getiri sağladı. Borsa yatırımcıları 2024’ün en çok temettü verecek hisselerini araştırırken, 297,7 bin takipçili Temettü Hocam, yeni yılda yüksek temettü verimliliği beklenen şirketleri açıkladı.  

Yüksek faiz oranı ve artan fiyatlar ev sahipliği oranını düşürdü!

Milyonlarca vatandaşın ortak sorunu konut fiyatları ve kiralar olmaya devam ediyor. Artan fiyatlar ve yüksek faiz oranları sebebiyle ihtiyacı olan kesim konuta ulaşamıyor, konut sahipliği oranı düşüyor. 

ÖİB'nin Kartal arsası için en yüksek rakam Vera Konsept GYO'dan! 

Vera Konsept GYO, ÖİB'nin Kartal arsası için en yüksek teklifi veren şirket oldu. İşte ayrıntılar...

Bu il için yüksek deprem riski uyarısı!

Samsun'un Atakum ilçesi için son dakika deprem uyarısı geldi. Konu ile ilgili önemli açıklamalar yapan uzmanlar, özellikle sahil bandının 1. ve 2. derecede yüksek deprem riski taşıdığını söyledi.

İzmirli içmimarlara yüksek lisans imkanı Haberi

İzmirli içmimarlara yüksek lisans imkanı

Yaşar Üniversitesi ile İçmimarlar Odası İzmir Şubesi arasında lisansüstü programları için işbirliği protokolü imzalandı. Yaşar Üniversitesi ile İçmimarlar Odası'nın 300'ü aşkın üyesi ve yakınları, yüksek lisans yapma imkanı bulacak. Protokol, Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemali Dinçer ile İçmimarlar Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Dilara Gür Narinç...