16 / 05 / 2024

İzmit Akçaray Tramvayı son durum ne

İzmit Akçaray Tramvayı son durum ne

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin İzmit için en önemli, en iddialı projesi olan “İzmit Akçaray Tramvay” Projesi’nde cuma günü vade doluyor.

Bakan Uraloğlu açıkladı! "Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı" yarın hizmete girecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İzmit ile Kocaeli Şehir Hastanesini birbirine bağlayacak olan 3,1 kilometrelik Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nın yarın hizmete alınacağını duyurdu.

1942 yılında belediye yeni gelir arayışında! Tramvay ücretlerine 3 kuruş zam!

Belediye, yeni gelir elde etmek için tramvay ücretlerine zam yapmaya karar vermiş. Üç kademede yapacağı zamlar sonrası toplamda  1 milyon gelir elde edecekmiş. 

AK Parti mega projelerini açıkladı! Ulaşıma 5 neşter!

AK Parti, yerel seçim hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor. Projeler arasında kentsel dönüşüm, lastik tabanlı tramvay sistemi, hızlı metro sistemleri ve yeni şehirler kurulması var...

Deprem korkusuna son! Akıllı mobil capsül ev geliyor!

6 Şubat Kahramanmaraş depreminin ardından beklenen İstanbul depremi ve ülkemizin deprem bölgesi olması gerçeği güvenli yaşam alanları arayışını başlattı. İşte ''Akıllı mobil capsül evler'' deprem korkusunu ortadan kaldırmak için geliyor. Peki akıllı mobil capsül ev nedir, özellikleri neler?

MediaMarkt’tan dev kampanya! Akıllı telefon, kahve makinesi, robot süpürgede Anneler Günü’ne özel indirimler başladı!

Anneler günü öncesinde hediye arayışları hızlandı. Herkes bütçesine uygun seçenekleri araştırırken, MediaMarkt da Anneler gününe özel kampanya hazırladı. Kampanya kapsamında; akıllı telefonlar, robot süpürge ve kahve makinesi gibi pek çok ürün cazip fırsatlarla satılıyor.

Kocaeli'de kaçak yapılara ceza kesildi!

İzmit Belediye Encümeni ilçe genelinde bulunan kaçak yapılara ceza uyguladı. Yapılan denetimlerde 247 bin 767 TL ceza verildi.

Yazlıklara akın başladı! 

Koronavirüs önlemleri kapsamında vaka sayılarının düşmesi amacıyla tam kapanma kararı alındı. Kararın ardından yazlıklara akın başladı. Yazlık ev arayışları da artarken, fiyatlar katlandı...

Ekrem İmamoğlu'ndan AK Parti'ye tramvay yanıtı: Anlıyorum, kıskanıyorlar!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Alibeyköy-Cibali tramvay hattı için AK Partililerin "Bizim dönemimizde yapıldı" iddiasına yönelik açıklamada bulundu. 

Eminönü - Alibeyköy Tramvay Hattı açıldı!

İstanbul halkının uzun süredir beklediği Eminönü - Alibeyköy tramvay hattı bugün açıldı. Hattın açılış törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşaner katılım sağladı. 

Koronavirüsten kaçanların yeni gözdesi: Başakşehir!

Koronavirüs salgını konut tercihlerini değiştirmeye ve konut arayışlarını artırmaya devam ediyor. Salgın sebebiyle arsa ve çiftlik arayışları artarken İstanbul’da en çok ilgi gören ilçelerden biri de Başakşehir oldu...

İzmit'te kaçak yapı sahiplerine 20 bin lira ceza!

İzmit Belediyesi encümen toplantısı, İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, kaçak yapılar için 20 bin lira cezai işlem uygulanması kararı verildi...

İzmit Titanic Otel Rezidans'ın akıbeti merak ediliyor!

Eski İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı Sefa Sirmen ve Azeri işadamına ait Kartepe'nin Köseköy bölgesinde inşaatı tamamlanamayan ve harabe halinde bulunan Titanic Otel ve Rezidans inşaatının akıbeti merak ediliyor.

Kocaeli Akçaray Tramvay hattının uzunluğu 20 kilometreye çıktı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Tramvay hattının uzunluğunu 20 kilometreye çıkardı.

İzmit Akçaray Tramvayı son durum ne Haberi

İzmit Akçaray Tramvayı son durum ne

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin İzmit için en önemli, en iddialı projesi olan “İzmit Akçaray Tramvay” Projesi’nde, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin resmi internet sitesinde işleyen saate göre vade 3 Şubat Cuma günü doluyor. Ancak tramvay yolu güzergâhında hala çok iş bulunuyor.


REFERANDUMA YETİŞMEZ

Büyükşehir Belediyesi, 3 Ağustos 2015 tarihinde yüklenici firma Gülermak yöneticileri ile basın toplantısı düzenlemiş, 550 günden geriye sayış o tarihte başlatılmıştı. Bugün itibariyle 550 günlük vadenin bitimine 3 gün kaldı. Ama hala rayların hiç döşenmediği bölgeler var. Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, nisan sonunda deneme seferlerinin başlayacağını açıkladı. Bu durumda 9 veya 16 Nisan’da yapılması beklenen anayasa referandumuna da tramvay yetişmeyecek.


DAHA DA GECİKİR Mİ?

Akçaray İzmit Tramvay Projesi için 550 günden geriye sayış 3 Ağustos 2015’de başladı. Ama müteahhit firma çok yavaş çalıştı. Tatil...