03 / 08 / 2024

İzmit üçüz kule

İzmit üçüz kule

İnşaatın yeniden ne zaman başlayacağı merak konusu olan İzmit'in üçüz kulelerinin yapımı yılan hikayesine merak ediliyor.

Beylikdüzü Kristal Kule'de ofisler yüzde 15 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışta!

İhlas Holding, İstanbul’da, ulaşımın kalbinde hayata geçirdiği Kristal Kule projesinde yüzde 15 peşin 36 ay vade fırsatıyla ofis satışlarına başladı.

Depremden sonra talep 5 kat arttı: Kule vinç yatırımcılığı yine popüler oldu!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerin büyük yıkımlara sebep olduğu 11 şehirdeki şantiyelerde kule vince talep tam 5 kat arttı. Kule vinçlerin çok yüksek fiyatlarla kiraya verilmesi de yatırımcısının yüzünü güldürdü.

Halk GYO Ataşehir Finans Kule'sinin 2023 değeri 2.5 milyar TL'yi aştı!

Halk GYO'nun Ataşehir Finans Kule'sinin 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Söz konusu taşınmazın toplam değeri 2.5 milyar TL'yi aştı.

Kule Yaşam Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kule Yaşam Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Alican Karaöz tarafından kuruldu.

Adese, gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Adese, bankalara olan yaklaşık 388 milyon Türk Lirası tutarındaki vefa (geri alım) hakkı borçlarının tamamının ödemesini yaparak, Kulesite AVM'deki 88 bağımsız bölümün, Seydişehir'deki dükkânın, Kule Plaza 34. ve 35. kat ile 7 Renk projesi arsasının tapularının kendisine devrini de başlattı.

Çerkezköy-Kapıkule Demiryolu Projesi'nin yüzde 47'si tamamlandı! 

Halkalı-Kapıkule Demiryolu Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İki mesafe arasını 3.5 saate düşerecek projenin yüzde 47's, tamamlandı. 

İzmit'te depreme dayanıksız binalar yıkılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde depreme dayanıksız binaları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak İzmit'e bağlı Zabıtan Mahallesi’nde yer alan depreme dayanıksız binaların yıkımını gerçekleştirdi. 

Çerkezköy-Kapıkule demir yolu hattında son durum ne?

İnşaatı hız kesmeden devam eden Çerkezköy-Kapıkule demir yolu hattında son durum ne? İşte beklenen projedeki son gelişmeler...

İzmit Çınar Evler projesinde detaylar gün yüzüne çıktı!

KİPTAŞ tarafından İzmit'te hayata geçirilen Çınar Evler Projesi'nde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Projenin detayları gün yüzüne çıktı. 

Halkalı-Kapıkule Demiryolu hattında son durum ne? 

Türkiye'nin Avrupa ile bağlantısında önemli bir hat olan Halkalı-Kapıkule Demir Yolu Hattı'nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Hattın Çerkezköy-Kapıkule kısmındaki çalışmalarda yüzde 25'lik aşama tamamlandı.

Kocaeli 42 Evler'deki tapu sorunu çözülüyor! 

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, yaptığı açıklamada İzmit İlçesi 42 Evler Mahallesinde yaşayan kat maliklerinin yaşadığı tapu sorunun çözümünde çok önemli bir adımın atıldığının müjdesini verdi.  

Halkalı-Kapıkule Demir Yolu 2023'te hizmete açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Halkalı-Kapıkule Demir Yolu Hattı inşaatında şimdiden yüzde 10'luk ilerleme gerçekleştiğini belirtti. Karaismailoğlu, "2023 yazında bu önemli projeyi hizmete vermiş olacağız" dedi...

İzmit Kızılay İş Merkezi yıkıldı!

İzmit şehir merkezinde ağır hasar tespiti yapılan Kızılay İş Merkezi’nin yıkım çalışmaları tamamlandı.

İzmit üçüz kule Haberi

İzmit üçüz kule

Üçüz kuleler inşaatında kullanılan kule vinç ise halen duruyor. Metrelerce yükseklikte olan inşaat vincinin ne zaman çalışacağı merak ediliyor. İşte Kocaeli Gazetesi'nden Bülent Ekinci bugünkü yazısında üçüz kulelerdeki son durumu anlttı

Bu güne kadar çoktan teslim edilmezi gerekiyordu ancak o da,  yarım kalan birçok proje ile aynı kaderi yaşıyor.

Arap yatırımcı El Kattan’ın üçüz kulelerinde aylardın tek bir çivi bile çakılmıyor.

Zaman zaman bu projeyle ilgili haberler yapıyoruz.

İnşaatın yeniden ne zaman başlayacağını sorguluyoruz. Her defasında farklı isimlerin projenin yönetimine geçtiğini öğreniyor, projeye de birkaç gün için başlanacağını söyleniyor.

Ancak ne işe başlayan var ne de sağlıklı bir açıklama. Projenin malikleri de durumdan sıkıntılı. Maliklerinden para istemeye devam eden üçüz kulelerde halen iş başlamış değil.

İş yerlerini ve evlerine kavuşmanın hayalini kuran vatandaşlar ise inşaattan...