15 / 05 / 2024

J10 karsan üretime ne zaman başlıyor

J10 karsan üretime ne zaman başlıyor

Karsan'ın KAP'ta yer alan açıklamasında, 15 Ekim 2014 tarihine kadar ortaklık anlaşmasının imzalanması, 1 Ocak 2016 tarihinde deneme üretimine başlanması ve 1 Mart 2016 tarihinde ise seri üretime geçilmesi hedefleniyor...

İşlenmeyen tarım arazilerini üretime kazandırmak için kiralama yönteminde yol haritası belli oldu!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tarım ve Orman Bakanlığı, tarım arazilerinin daha verimli kullanılması ve kullanılamayan arazilerin de üretime kazandırılması için yol haritasını oluşturdu.

Karsan'da hedef 1000'inci elektrikli araç

Ticari araç üreticisi firması Karsan, Amerika ve Avrupa kıtasında yollardaki elektrikli otobüs sayısını bu sene 1000'e yükseltecek.

Kuyumculuğun başkentinden güzel haber! Kahramanmaraş'taki kuyumcukent 6 ay sonra üretime başlıyor

Deprem sonrasında büyük hasar alan Kahramanmaraş'taki Altınşehir Kuyumculuk İhtisas Küçük Sanayi Sitesi, yapılacak güçlendirme çalışmalarından sonra 6 ay sonra tekrar üretime başlayacak.

Yol testleri tamamlandı! Tek kapılı elektrikli araç Ceryan, seri üretime hazırlanıyor

Adana'da, Çukurova Teknokent bünyesindeki mühendislik firması tarafından geliştirilen, tek kapılı ve 100 kilometre menzilli elektrikli araç "Ceryan"’ın yol testleri tamamlandı. Ceryan şimdi seri üretime hazırlanıyor.

Yerli Karsan’dan İtalya çıkarması

İtalya’da atağa kalkan Karsan, bu kapsamda İtalya’nın Bolonya şehrinin toplu taşıma ihalesini kazandı. İhale kapsamında 24 adet kesin ve 7 adet de opsiyonel olmak üzere 18 metrelik elektrikli otobüs ihalesini e-ATA modeli kazandı.

TÜPRAŞ İzmit rafinerisinde üretime 4 hafta ara verecek!

TÜPRAŞ İzmit rafinerisinde bir ünitede arıza sebebiyle üretime 4 hafta ara verileceği açıklandı. Üretime ara verilen dönemde İzmit rafinerisindeki diğer tüm ünitelerde tam kapasite kullanılarak dizel üretimine devam edileceği belirtildi.

Karsan BMW bataryasına sahip Avrupa’nın en büyük elektrikli midibüs filosunu teslim etti

Karsan, yüksek teknolojili mobilite çözümlerini ihracat pazarlarına sunmaya devam ediyor. Yurt dışı atağını 2022’de de sürdüren elektrikli mobilitenin öncüsü Karsan, e-ATAK modeli ile Avrupa’nın en büyük elektrikli midibüs filosunun satışına imzasını attı.

Dev otomobil üreticisi üretime ara veriyor

Dev otomobil üreticisi Oyak Renault, Bursa'daki fabrikasında 25 Haziran Cumartesi gününden itibaren revizyona gireceğini ve üretime 24 gün ara vereceğini açıkladı.

Renault'dan şok eden Rusya kararı: Üretime devam!

Fransız otomotiv devlerinden olan Renault, Rusya'ya yaptığı otomobil ihracatını durdurmuştu ve Rusya'dan sonra Moskova'daki fabrikasında da üretimi durduracağını açıklamıştı. Ancak Renault, tekrardan üretime başlayacağını duyurdu. Ayrıntılar haberimizde...

Toyota Türkiye, üretime ara veriyor!

Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye AŞ, yaşanan yarı iletken parça problemi nedeniyle üretime bir süre ara veriyor. 

Karsan 2022'den umutlu! Cirosunu ikiye katlayacak!

Renault Megane Sedan'ın yeni üretimine başlanacağı hakkında bazı açıklamalarda bulunan Karsan CEO'su Okan Baş, bu üretimle birlikte yeni istihdam sağlayacağını açıklayarak otomobil şirketinin 2022 senesi ile ihracatı ve ciroyu ikiye katlayacağını öngördüklerini bildirdi.

Kayseri'de 3,8 milyon metrekare hazine arazisi üretime açılıyor!

Kayseri'de hazinenin atıl durumda bulunan 3,8 milyon metrekare arazisi üretime açılıyor.

Atıl araziler, arazi bankacılığıyla kiralanarak üretime kazandırılmalı!

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, atıl durumdaki hazine ve şahıs arazilerinin arazi bankacılığıyla kiralanarak üretime kazandırılması gerektiğini söyledi.

J10 karsan üretime ne zaman başlıyor Haberi

J10 karsan üretime ne zaman başlıyor

Karsan Otomotiv, 'J10' aracının 2016'da deneme üretimine başlaması ve seri üretime geçilmesine ilişkin ek protokol imzaladı.


Karsan'la Çin'li Wuhan Zhong Yuan Bang Tai Investment Holding arasında 'J10 Hat Satışı'na ilişkin ek protokol imzalandı. Karsan'ın KAP'ta yer alan açıklamasında, 15 Ekim 2014 tarihine kadar ortaklık anlaşmasının imzalanması, 1 Ocak 2016 tarihinde deneme üretimine başlanması ve 1 Mart 2016 tarihinde ise seri üretime geçilmesi hedefleniyor. Açıklamada şöyle denildi:   


İLK YILDA 10 BİN ARAÇ HEDEFİ


"Olası bir ortaklık anlaşması için ön çalışma yapılmasını kapsayan protokolün devamı mahiyetinde bir ek protokol 4 Temmuz 2014 tarihinde imzalanmıştır." Ayrıca Karsan açıklamasında, ilk yıl 10 bin adet 'J10' üretilmesinin planlandığına dikkat...