28 / 04 / 2024

japonya depremi büyüklüğü

japonya depremi büyüklüğü

Japonya'nın orta kesiminde Nagano'da 6,8 büyüklüğündeki depremde ilk belirlemelere göre 21 kişi yaralandı. Japonya'nın orta kesminde dün meydana gelen depremde ilk belirlemelere göre 21 kişi yaralandı.

İstanbul depremi en çok bu büyüklükte olacak! Tuzla'dan Kadıköy'e, Eminönü'nden de Silivri'ye kadar riskli!

Bilim Akademisi Üyesi, Jeolog Prof. Dr. Okan Tüysüz, beklenen büyük Marmara depremi ile ilgili konuştu ve depremin ulaşabileceği büyüklüğü, en çok etkileyeceği yerleri tek tek açıkladı. İşte o açıklama...

Jeoloji Mühendisinden ezber bozan İstanbul depremi açıklaması: 5 ile 6.7 büyüklüğü arasında...

Prof. Dr. Osman Bektaş, Marmara Denizi'deki fay haritası ve fayların ürettiği deprem büyüklükleri ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

AFAD açıkladı: Konya'da 4 büyüklüğünde deprem oldu

Son dakika deprem haberi. AFAD, Konya'da meydana gelen 4 büyüklüğündeki depremi resmi olarak açıkladı. Bildirime göre depremin derinliği 7.02 olarak kaydedildi.

Marmara depremi gecikti! Alman uzmanlar açıkladı: Büyüklüğü 7.4'ü geçebilir! 

Alman uzmanlardan Marmara depremi ile ilgili çarpıcı açıklamalar geldi. Alman Yer Bilimleri Araştırma Merkezi (GFZ) uzmanları, Marmara Denizi'nde 7,4 büyüklüğünde deprem olabileceğini belirtti. İşte ayrıntılar...

Beklenen büyük Marmara depremi için ezber bozan açıklama! 6.5 büyüklüğünde risk var! Uzman isimden Kumburgaz açıklaması!

Balıkesir'in Susurluk ilçesinde 4.1 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından, gözler yeniden Marmara'ya çevrildi. Peki beklenen İstanbul depremi kaç şiddetinde olacak? Nereleri etkileyecek? İşte ayrıntılar...

İzmir'de 7.5 büyüklüğünde deprem olur mu? Prof. Dr. Ahmet Ercan tek tek açıkladı: Her an... 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, “Kahramanmaraş Depremi Işığında İzmir'in Deprem Çekincesi. Ne Yapmalı?” başlığı ile bir sunum gerçekleştirdi. Peki İzmir'de 7.5 büyüklüğünde deprem olur mu? Prof. Dr. Ahmet Ercan tek tek açıkladı: Her an... 

Olası İstanbul depremi en fazla 7.6 büyüklüğünde olacak! Megakentte zemini sağlam ilçeler peş peşe açıklandı! 

Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika deprem açıklaması geldi. Olası İstanbul depremi en fazla 7.6 büyüklüğünde olacak! Megakentte zemini sağlam ilçeler peş peşe açıklandı! 

Meclis'ten kritik İstanbul depremi tespitleri: Binaların yüzde 15'i risk altında! 7.5 büyüklüğünde deprem...

Uzmanların senelerdir uyarılarda bulunduğu büyük İstanbul depremi yeniden gündemde. Meclis'ten kritik İstanbul depremi tespitleri: Binaların yüzde 15'i risk altında! 7.5 büyüklüğünde deprem...

İstanbul'da büyük deprem olacak mı? Deprem bilimciden flaş açıklama! Büyük İstanbul depremi bu büyüklükte olacak! 

Marmara denizinde dün yaşanan deprem, İstanbulluları tedirgin etti. İstanbul'da büyük deprem olacak mı? Deprem bilimciden flaş açıklama! Büyük İstanbul depremi bu büyüklükte olacak! 

Son dakika: Kahramanmaraş büyüklüğünde yıkıcı deprem olabilir! Naci Görür üç kent merkezini tehdit eden depremi duyurdu!

Doğu Anadolu'da beklenen 7.2 büyüklüğündeki depremle ilgili uyarılarda bulunan Naci Görür, Hakkari bölgesinde de sıkıntı olabileceğine dikkat çekti. Görür, özellikle Bingöl-Karlıova arasında bir deprem beklediğini ifade etti.

Büyük İstanbul depremi kaç büyüklüğünde olacak? Deprem uzmanından son dakika uyarısı! İlçe ilçe açıkladı! Aman dikkat!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler oldukça büyük bir yıkıma neden oldu. Peki Büyük İstanbul depremi kaç büyüklüğünde olacak? Deprem uzmanından son dakika uyarısı! İlçe ilçe açıkladı! Aman dikkat!

Kandilli peş peşe açıkladı! Beklenen Marmara depremi... O yıla kadar yüzde 95 oranında 7.2 büyüklüğünde olacak!

İstanbulluları tedirgin eden Marmara depremi ile ilgili açıklamalar bir bir geliyor. Kandilli peş peşe açıkladı! Beklenen Marmara depremi... O yıla kadar yüzde 95 oranında 7.2 büyüklüğünde olacak!

Prof. Dr. Hüseyin Öztürk: Marmara denizi 7.2 ile 7.6 arasında büyüklükte kırılacak! İstanbul depreminin zamanı geldi! 

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Öztürk, İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Marmara denizi 7.2 ile 7.6 arasında büyüklükte kırılacak! İstanbul depreminin zamanı geldi! 

japonya depremi büyüklüğü Haberi

japonya depremi büyüklüğü

Japonya'nın orta kesiminde Nagano'da 6,8 büyüklüğündeki depremde ilk belirlemelere göre 21 kişi yaralandı.

TOKYO


Japonya'nın orta kesminde dün meydana gelen depremde ilk belirlemelere göre 21 kişi yaralandı. 


Kyodo haber ajansı, Nagano'da meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremde en az 21 kişinin yaralandığını duyurdu.


Haberde, yaralılardan 15'inin Omaçi kentinde tedavi altına alındığı, bunlardan üçünün durumunun ağır olduğu, diğerlerinin Nagano kenti ve Hakuba köyünde yaralandığı belirtildi. 


Niigata bölgesindeki nükleer santralin depremden etkilenmediği ifade edildi.


Japonya Meteoroloji Ajansı, dün depremin Nagano’da meydana geldiğini bildirmiş, depremden sonra tsunami alarmı...