06 / 05 / 2024

JCR Eurasia Rating kredi dereceleri

JCR Eurasia Rating kredi dereceleri

JCR Eurasia Rating, Ata GYO'yu değerlendirerek, Uzun Vadeli Ulusal Notu'nu ve görünümünü "BBB-(Trk) / Pozitif" olarak, Uluslararası Yabancı ve Yerel Para Notu'nu "BB+" ve görünümlerini ise "Stabil" olarak açıkladı.

Tiny Home Show ve Karavan Show Eurasia kapılarını açtı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen yeni karavan modelleri ve tekerlekli mobil evlerin lanse edildiği Tiny Home Show ile Karavan Show Eurasia 27 Eylül'de kapılarını açtı.

Yeni karavanlar ve mobil evler İstanbul Fuar Merkezi'nde görücüye çıktı! 

Yeni karavan modelleri ve tekerlekli mobil evlerin görücüye çıktığı Tiny Home Show ile Karavan Show Eurasia 27 Eylül itibari ile İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı.

SPK, 4 şirketin halka arzını onayladı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Sermaye Piyasası Kurulu, "A1 Capital Yatırım Menkul Değerler AŞ", "Forte Bilgi İletişim Teknolojileri ve Savunma Sanayi AŞ", "Pasifik Eurasia Lojistik Dış Ticaret AŞ" ve "Katılımevim Tasarruf Finansman AŞ"nin halka arzı için onay verdi.

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch’ten ABD’ye kötü sürpriz!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Rating, ABD’ye resmen kötü bir sürpriz yaptı. Fitch, borç limiti açmazı yüzünden ABD'nin "AAA" olan kredi notunu negatif izlemeye aldı.

Fitch’ten ‘Deprem’ raporu! Kahramanmaraş depremi Türk şirketlerinin kredi notunu nasıl etkileyecek?

Kahramanmaraş depremlerinin Türkiye ekonomisinde yaratacağı hasarların yanı sıra bölgedeki şirketlerin ticari faaliyetlerinin aksaması nedeniyle kredi notlarını nasıl etkileyeceği merak ediliyor. Uluslararası rating kuruluşu Fitch yayınladığı rapor ile bu konuları açıklığa kavuşturdu.

Hırdavat sektörü Hardware Eurasia’da buluştu!

Avrasya’nın Hırdavat Fuarı Hardware Eurasia kapılarını bugün açtı. İşte detaylar...

Hafele 6 yeni ürünüyle Hardware Eurasia Fuarı’nda!

Häfele, yeni ürün ve konseptlerle Hardware Eurasia Fuarı’nda yerini alıyor. İşte konuyla ilgili detaylar...

İstanbul'daki 2 yeni metro hattında çalışmalar başladı!

Eurasia Rail'de konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul ve Türkiye'de yapılan ulaşım yatırımları hakkında açıklamada bulundu. 

GAP İnşaat'ın kredi notu belli oldu!

GAP İnşaat uzun vadeli ulusal notu BB olarak belirlendi. JCR Avrasya Derecelendirme Anonim Şirketi tarafından değerlendirilme yapıldı.

Özak GYO'ya özel sektörün en yüksek kredi notu!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu JCR-Eurasia Rating, Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın ulusal ve uluslararası düzeyde yatırım yapılabilir kategorisindeki notunu yükseltti.

Özak GYO'nun uzun vadeli kredi notu AA!

JCR Eurasia Rating tarafından Özak GYO'nun uzun vadeli kredi notu "AA (Trk)", Kısa Vadeli Ulusal Notu "A-1+ (Trk)" olarak belirlendi.

EurAsia Proptech Webinar'ı 26 Ocak'ta!

EurAsia Proptech Initiative'in 2021 yılı ilk etkinliği olan Proptech Webinarı GYODER ve Ulı desteği ile  26 Ocak'ta düzenlenecek.

Halk GYO ve JCR Avrasya arasında kredi sözleşmesi imzalandı!

Halk GYO'nun adına kredi derecelendirme notu alınması amacıyla şirket ile JCR Avrasya Derecelendirme A.Ş. arasında bir yıl süreyle geçerli olmak üzere sözleşme imzalandı. 

JCR Eurasia Rating kredi dereceleri Haberi

JCR Eurasia Rating kredi dereceleri

JCR Eurasia Rating, Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın ve planlanan tahvil ihraçlarını yatırım yapılabilir kategoride değerlendirerek, Uzun Vadeli Ulusal Notu'nu ve görünümünü "BBB-(Trk) / Pozitif" olarak, Uluslararası Yabancı ve Yerel Para Notu'nu "BB+" ve görünümlerini ise "Stabil" olarak açıkladı.


Açıklama: 

JCR Eurasia Rating, Şirketimizi ve planlanan tahvil ihraçlarını yatırım yapılabilir kategoride değerlendirerek, Uzun Vadeli Ulusal Notu'nu ve görünümünü "BBB-(Trk) / Pozitif" olarak, Uluslararası Yabancı ve Yerel Para Notu'nu "BB+" ve görünümlerini ise "Stabil" olarak açıklamıştır. Söz konusu Derecelendirme raporu ekte ve  Şirketimizin www.atagyo.com.tr  adresli internet sitesinde pay sahiplerimizin bilgisine sunulmuştur.


Rapor için tıklayın