05 / 05 / 2024

Jennifer Lopez hayranı

Jennifer Lopez hayranı

Jennifer Lopez'in fanatik hayranı çizmeyi aştı.Jennifer Lopez'in saplantılı hayranı Latin yıldızın süper lüks malikânesine girdi. Müştemilatta 7 gün yaşayan John Dubis çektiği fotoğrafları Facebook'a yükleyince polise enselendi.

Dünyaca ünlü o çift New York'ta ev arıyor! 

'Bennifer' olarak anılan Hollywood'un ünlü çifti Jennifer Lopez ve Ben Affleck, New York'ta ev arayışın başladı.

Çağla Şıkel'in 9 odalı lüks villası görenleri hayran bıraktı! 

Başarılı sunucu Çağla Şıkel'in 9 odalı lüks villası sosyal medyada gündem oldu. 800 metrekarelik villa görenleri adeta hayran bıraktı. 

Survivor eski sunucusu Alp Kırşan'ın İzmir'de restore ettiği evi görenler hayran kaldı!

Yıllardır sunuculuk yaptığı Survivor’dan aile özleminden dolayı ayrılan Alp Kırşan ve eşi Zeynep Kırşan İzmir'de restore ettikleri evde yaşıyor. İzmir'deki yeni evlerini takipçileri ile paylaşan Kırşan'ın evi görenleri kendine hayran bıraktı. 

Aylin Coşkun'un Zekeriyaköy'deki 4 katlı lüks villası görenleri kendine hayran bıraktı! 

2019 yılında  Volkan Aslan ile evlenen ve düğündeki takılarla '5 milyon TL'lik rahat villa alabilirim'' diyen Aylin Coşkun'un 4 katlı lüks villası görenleri kendime hayran bıraktı. 

Erman Toroğlu'nın boğaz manzaralı villası görenleri kendine hayran bıraktı!

Eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu'nun boğaz manzaralı süper lüks evi görenleri kendine hayran bıraktı. 

Esenlerin kentsel dönüşümü Çinlilerin dilinde! Çinli Bakan'dan 'Hayran kaldım'' açıklaması!

Çin Halk Cumhuriyeti Konut ve Kentsel Gelişim Bakan Yardımcısı Dong Jianguo Esenler’deki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili; “Bu kadar büyük bir projeyi başlattığınız için sizi tebrik ediyorum. Hayran kaldım” ifadesini kullandı.

Dünya Bankası Türkiye Ülke Direktörü Lopez: ‘Ekonomide doğru adımlar atıldığına inanıyoruz’

Dünya Bankası Türkiye Ülke Direktörü Humberto Lopez, Türkiye’nin ekonomi politikasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Lopez, "Merkez Bankasının uyguladığı para politikasının sıkılaştırılması, Hazine ve Maliye Bakanlığının mali açığı azaltma tedbirlerinin konusunda doğru adımlar atıldığına inanıyoruz"

Hande Erçel'in Beykoz Konakları'ndaki lüks villası görenleri hayran bıraktı!

Güzel oyuncu Hande Erçel  Beykoz Konakları'ndaki lüks villasının fotoğraflarını instagram hesabından paylaştı. Beykozda'ki lüks villa görenleri kendine hayran bıraktı...

Makita DRC200Z Robot Süpürge; Özellikleri hayran bırakıyor, fiyatı göz korkutuyor

Yüksek fiyatıyla alıcıların gözünü korkutan Makita DRC200Z Robot Süpürge özellikleriyle de kendine hayran bırakıyor. İşte detaylar...

Böyle bir SUV otomobil görmediniz! Görenler hayran kalıyor! CUPRA Formentor fiyatı ne kadar? 5 Ağustos 2022 fiyatı

CUPRA’nın sportif ruhu, performansı ve üstün donanım özellikleri ile görenleri kendisine hayran bırakan CUPRA Formentor modeli tam aradığınız otomobil. Peki, CUPRA Formentor fiyatı ne kadar? CUPRA Formentor kaç lira? İşte CUPRA Formentor 5 Ağustos 2022 fiyat listesi..

Jennifer Lopez ve Ben Affleck, Bob Hope'un malikanesini alacak!

Jennifer Lopez, 17 senenin ardından tekrar barıştığı Ben Affleck ile yeni bir malikane arıyor. Ünlü çift, komedyen Bob Hope'un Los Angeles Toluca Gölü'nde bulunan gayrimenkulünü satın almayı düşünüyor.

Jennifer Lopez yeni ev arıyor!

Başarılı oyuncu Ben Affleck ile yeniden bir araya gelen şarkıcı Jennifer Lopez, yeni ev arıyor...

Jennifer Lopez Los Angeles'a taşınıyor!

Bir süredir Ben Affleck ile beraber olan Jennifer Lopez, yeni aşkı için Los Angeles'a taşınma kararı aldı.

Jennifer Lopez hayranı Haberi

Jennifer Lopez hayranı
Jennifer Lopez'in fanatik hayranı çizmeyi aştı. John Dubis, Lopez'in, 18 milyon dolar değerindeki süper lüks malikânesine gizlice girdi. Havuzun bitişindeki müştemilatta 6 gün boyunca, hizmetçilere ve güvenlik görevlilerine yakalanmadan yaşayan Dubis, çektiği fotoğrafları Facebook'ta paylaşınca yakalandı.
Jennifer Lopez'in evde olmadığı sırada yaşanan skandal sonrası tutuklanan adam 'eve zorla girmek', 'birini gizlice izlemek' suçlarından hâkim karşısına çıkacak. 49 yaşındaki saplantılı hayran; Jennifer Lopez'le ilişkisinden bir çocuğu olduğunu ve Lopez'in malikânede kalmak için kendisine izin verdiğini söyledi.


Vatan...