20 / 05 / 2024

jeotermal ısıyla ısınan konutlar

jeotermal ısıyla ısınan konutlar

EXPO 2020'yi düzenleyecek şehrin belirleneceği 27 Kasım 2013'te Paris'te yapılacak oylama öncesi, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın da katılımıyla Uluslararası Sergiler Bürosu delegelerine resepsiyon verildi....

Kızının arkadaşının evine sığınan anne: Kadıköy'deki evimde 5 bin TL'ye oturan kiracım, şimdi Maldivler'de tatilde!

Konut kiralarında yaşanan yüzde 25 sınırı sebebiyle mağdur olan bir ev sahibi, uygun ev bulamadığı için kızının arkadaşının evine sığındığını, kiracısının ise Maldivler'de tatilde olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

Gayrimenkul yatırımıyla alınan Altın Vize'nin kahramanları Türkler oldu! Yunanistan'a başvuru yağdı!

Yunanistan’ın bazı bölgelerine 250 bin euro, önemli yerleşim yerlerine ise 500 bin euro gayrimenkul yatırımıyla alınan Altın Vize programının yıl sonu rakamları açıklandı. Buna göre, Türkler ilk üçte yer aldı.

Emeklilerden kira isyanı!

Emekli Meclisleri Sendikası’nın kurucuları arasında yer alan Avukat Ali Ersin Gür, emekli maaşlarının kira ödemeye bile yetmediğini belirterek önemli açıklamalar yaptı. Ali Ersin Gür açıklamasında “Emekliler açlıkla sınanıyor” diye konuştu.

Merakla beklenen Acer Iconia Tab P10 Türkiye'de satışta! İşte fiyatı ve özellikleri

Acer, uygun fiyatlı ve şık ürünler sunmanın yanı sıra sürdürülebilirlik ve çevresel sorumluluğa odaklanmasıyla tanınan Acer, Fiyat performansın açısında dünyada ün yapmış ''Acer Iconia Tab P10''un satışını resmen Türkiye'de de başlattı. 

Altın uzmanı İslam Memiş, bu sefer öyle bir fiyat verdi ki! Duyanların ağzı açık kaldı!

Nokta atışı yorumlarıyla tanınan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın ve dolar fiyatlarına ilişkin çok konuşulacak bilgiler verdi. Memiş, altın için, "Bin 300 lira seviyesinin altına sarkmalar alım fırsatı ve orta vade için bin 450-bin 550 lira aralığını beklemeyi sürdürüyoruz” dedi.

Alman gücünü X1'de hissedeceksiniz! BMW X1'e Mart zammı yapıldı mı?! İşte 2023 07 Mart fiyat listesi

Mükemmel sürüş dinamikleri, verimli motorları ve lüks iç tasarımıyla tanınan BMW X1 için fiyat araştırması yapılıyor. Peki BMW X1 2023 07 Mart 2023 fiyat listesi nedir? İşte detaylar...

Dolara ilişkin nokta atışı tespitler yapmıştı! Şimdi de dolar alımı için en müthiş tarihi açıkladı!

Altın ve dolara ilişkin nokta atışı yorumlarıyla tanınan Usta Analist Fatih Tonguç, bu kez dolara dikkat çekti. Fed'in 'şahin' veya 'güvercin' pozisyonu aldığında neler yapılması gerektiğini söyledi.

Birlikten İzmir Doğar kampanyasıyla alınan 84 dairenin kuraları çekildi!

İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremde yaşamını yitirenlerin aileleri için iş dünyasını temsil eden sivil toplum kuruluşlarınca düzenlenen "Birlikten İzmir Doğar" kampanyasıyla satın alınan 84 daire, kurayla hak sahiplerine verildi.

Doğal gaz, elektrik ve odun kömür faturalarını düşürmenin 14 basit yolu!

Hangi yolla ısınıyor olursanız olun ısınan mekanda sıcaklığı içerde tutmazsanız yaptığınız harcamanın bir kısmı havaya uçup gider. Alacağınız basit yöntemlerle faturalarınızı düşürebilirsiniz. İşte detaylar...

S Akcan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S Akcan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sİnan Akcan tarafından kuruldu.

Otomobil almayı düşünüyorsanız acele edin! Fiyatlar yeniden yükselecek

İkinci elde yeni uygulama öncesi stokların eritilmesi amacıyla tanınan süre 15 Eylül'de doldu. Bu süreçte fiyatlar gevşedi ancak önümüzdeki Kasım, Aralık aylarında yeniden yükseliş bekleniyor.

Peter Schiff, herkesi ürküttü! Öyle bir rakam verdi ki... Bu senaryo gerçek olursa milyonerler batar!

Bitcoin (BTC) karşıtlığıyla tanınan ünlü altın yatırımcısı Peter Schiff, Bitcoin'in dibi göreceğini duyurdu. Öyle bir rakam verdi ki... Bu senaryo gerçek olursa herkes batar!

Evim Şahane programıyla tanınan meşhur Mimar Selim Yuhay hayatının aşkıyla evlendi

Televizyon ekranlarında yayınlanan Evim Şahane programıyla geniş kitleler tarafından tanınan mimar Selim Yuhay hayatını Burcu Yuhay soyadını alan kız arkadaşıyla birleştirdi.

jeotermal ısıyla ısınan konutlar Haberi

jeotermal ısıyla ısınan konutlar


Paris'te büyükelçilik binasında gerçekleştirilen davette konuşan Taner Yıldız, ''Bugün 85 bin konut, jeotermal tabii ısıyla beraber sınıyor. Yine 80 bin konut elektriğini bu sayede sağlıyor.Termal merkezleri ve sağlık turizmleri canlanıyor. Yaptığımız projelerle bu sayıları daha da artırmayı planlıyoruz. Onun için 'herkes için sağlık' İzmire çok uygun bir isim oldu'' ifadelerini kullandı.


Gecede, İzmir Valisi Mustafa Toprak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu başkanlığındaki İzmir heyeti de hazır bulundu. Gecenin sonunda ise davetlilere müzik dinletisi sunuldu.


EXPO 2020'ye ev sahipliği yapmak için İzmir, Brezilya'nın Sao Paulo, Rusya'nın Yekaterinburg ve Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai kentlerine karşı...