05 / 05 / 2024

jrc eurasia rating Taşyapı notu

jrc eurasia rating Taşyapı notu

JCR Eurasia Rating, Taşyapı İnşaat'ın uzun vadeli ulusal not ve görünümü için ‘yatırım yapılabilir’ değerlendirmesini yaptı.

Tiny Home Show ve Karavan Show Eurasia kapılarını açtı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen yeni karavan modelleri ve tekerlekli mobil evlerin lanse edildiği Tiny Home Show ile Karavan Show Eurasia 27 Eylül'de kapılarını açtı.

Yeni karavanlar ve mobil evler İstanbul Fuar Merkezi'nde görücüye çıktı! 

Yeni karavan modelleri ve tekerlekli mobil evlerin görücüye çıktığı Tiny Home Show ile Karavan Show Eurasia 27 Eylül itibari ile İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı.

SPK, 4 şirketin halka arzını onayladı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Sermaye Piyasası Kurulu, "A1 Capital Yatırım Menkul Değerler AŞ", "Forte Bilgi İletişim Teknolojileri ve Savunma Sanayi AŞ", "Pasifik Eurasia Lojistik Dış Ticaret AŞ" ve "Katılımevim Tasarruf Finansman AŞ"nin halka arzı için onay verdi.

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch’ten ABD’ye kötü sürpriz!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Rating, ABD’ye resmen kötü bir sürpriz yaptı. Fitch, borç limiti açmazı yüzünden ABD'nin "AAA" olan kredi notunu negatif izlemeye aldı.

Fitch’ten ‘Deprem’ raporu! Kahramanmaraş depremi Türk şirketlerinin kredi notunu nasıl etkileyecek?

Kahramanmaraş depremlerinin Türkiye ekonomisinde yaratacağı hasarların yanı sıra bölgedeki şirketlerin ticari faaliyetlerinin aksaması nedeniyle kredi notlarını nasıl etkileyeceği merak ediliyor. Uluslararası rating kuruluşu Fitch yayınladığı rapor ile bu konuları açıklığa kavuşturdu.

Hırdavat sektörü Hardware Eurasia’da buluştu!

Avrasya’nın Hırdavat Fuarı Hardware Eurasia kapılarını bugün açtı. İşte detaylar...

Hafele 6 yeni ürünüyle Hardware Eurasia Fuarı’nda!

Häfele, yeni ürün ve konseptlerle Hardware Eurasia Fuarı’nda yerini alıyor. İşte konuyla ilgili detaylar...

İstanbul'daki 2 yeni metro hattında çalışmalar başladı!

Eurasia Rail'de konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul ve Türkiye'de yapılan ulaşım yatırımları hakkında açıklamada bulundu. 

Özak GYO'ya özel sektörün en yüksek kredi notu!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu JCR-Eurasia Rating, Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın ulusal ve uluslararası düzeyde yatırım yapılabilir kategorisindeki notunu yükseltti.

Özak GYO'nun uzun vadeli kredi notu AA!

JCR Eurasia Rating tarafından Özak GYO'nun uzun vadeli kredi notu "AA (Trk)", Kısa Vadeli Ulusal Notu "A-1+ (Trk)" olarak belirlendi.

EurAsia Proptech Webinar'ı 26 Ocak'ta!

EurAsia Proptech Initiative'in 2021 yılı ilk etkinliği olan Proptech Webinarı GYODER ve Ulı desteği ile  26 Ocak'ta düzenlenecek.

İstanbul konut satışlarıyla rating sıralamasında birinci!

Her ay şehirlerin sıralama oranlarını açıklayan GABORAS, şehirlerin finansal, demografik ve teknik veri başlıklarında 140 gösterge üzerinden ilk değerlendirmeleri bitirdi. Buna göre 30 büyük şehir arasında İstanbul 73 puan ile ilk sırada yer alırken, Samsun 32 puanla sonuncu sırada oldu.

JCR: Sur Yapı sektörün üzerinde büyüdü!

JCR-Eurasia Rating, derecelendirme notlarının periyodik incelemesini tamamlayarak, Sur Yapı ve Sur Enerji’nin bu yıl da ulusal ve uluslararası ölçekte yatırım yapılabilir kategoride olduğunu açıkladı.

jrc eurasia rating Taşyapı notu Haberi

jrc eurasia rating Taşyapı notu


ULUSLARARASI kredi derecelendirme kuruluşu JCR Eurasia Rating, Taşyapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret AŞ’nin yatırım puanını açıkladı. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, kurum, firma için  uzun vadeli ulusal not ve görünümü için ‘yatırım yapılabilir’ değerlendirmesini yaptı.


Taşyapı’nın inşaat ve taahhüt sektöründeki bilinirliği, 32 yıllık sektör tecrübesi ve geçmiş dönemlerde tamamlamış olduğu önemli projelerin yüksek kaliteli olarak nitelendirilmesine dikkat çekilen JCR açıklamasında, firmanın mevcut güçlü ciro ve faaliyet karı yaratabilme kapasitesine de dikkat çekildi. 


JCR Eurasia Rating, "Taşyapı, yakın dönemde gerçekleştirdiği büyük ölçekli karma yaşam ve ticari projeler ile ulusal düzeyde marka bilinirliğini artırdı. Yurtdışı faaliyetlerini ise özellikle Orta ve Yakın Doğu’ya doğru genişletti" şeklinde açıklama...