09 / 05 / 2024

Kabataş-Taksim füniküler nerede

Kabataş-Taksim füniküler nerede

2002 yılında tarihi Tünel'in bir benzeri Kabataş-Taksim arasında yapılacakmış. İşte, Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı özel haber...

Tahincioğlu güvencesindeki HUPEV'ler ev sahibi ve kiracılara büyük fırsatlar sunuyor!

Tahincioğlu güvencesindeki HUPEV'ler, kiralık ev arayanlara merkezi lokasyonlarda, eşyalı, tam donanımlı konaklama hizmeti sunarken ev sahiplerine de evlerini güvenle kiraya vererek, maksimum gelir elde etme fırsatı sunuyor.

Siemens CD714GXB1 iQ700 buharlı fırında şok fiyat! En ucuz iQ700 buharlı fırın nerede satılıyor?

Dünyanın en prestijli beyaz eşya üreticilerinden Siemens, evine fırın almak isteyenlerin tam aradığı özelliklerde bir buharlı fırın ile piyasayı resmen salladı. Sınıfının en iyilerinden olan iQ700 buharlı fırın, Siemens farkıyla görücüye çıktı.

Master Sonsuz Tatil Köyü'nde 1+1'ler 350 bin peşin kalanı 36 ay vade fırsatıyla!

Master Sonsuz Tatil Köyü projesi Konya ilinin Ilgın ilçesinde Maliyetine Ev tarafından inşa ediliyor. Peroje 1+1'ler 350 bin peşin kalanı 36 ay vade fırsatıyla satışta. Peki Master Sonsuz Tatil Köyü'nde konut fiyatları ne kadar? İşte Master Sonsuz Tatil Köyü ile ilgili detaylar...

İzmirlilere son dakika müjdesi! Füniküler hattı için düğmeye basıldı!

İzmirlilere son dakika müjdesi geldi. Karantina Meydanı ile Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi arasında br füniküler hattının yapılması planlanıyor.

 Simfer Midi Fırın kaç TL? en uygun nerede? 13 Haziran 2023 fiyat listesi...

Gelişmiş fonksiyonları ile Simfer midi fırın leziz tariflerinizin istenilen kıvamda pişmesini sağlıyor.  Peki Simfer Midi Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

 Kumtel Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Millet olarak misafir ağırlamak en memnun şekilde yolculamak herkesin isteğidir. Kültürümüze en uygun ağız tadını sunan Kumtel fırın özellikleri ve fiyatı haberimizde.  Peki Kumtel Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Bydiz fön makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 25 Mart 2023 fiyat listesi

Saçlarınıza şekil vermek artık sizin için sorun haline gelmeyecek. Saçlarınıza çektiğiniz fön ile herkesin gözü sizde olacak.  Peki Bydiz fön makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Beko BFC 749 S Buhar Destekli Fırın en ucuza nerede satılıyor, özellikleri neler? 20 Mart 2023 fiyat listesi

Beko BFC 749 S Buhar Destekli Fırın, 3 D pişirme teknolojisi, fan sistemi ve iç tasarımı sayesinde sıcak hava fırın içinde dağılır ve yiyecekler homojen bir şekilde pişer. Peki 3 D pişirme teknolojisi nedir? Fırın en ucuza nerede satılıyor? 

Alya Konutları Merkezefendi'de ön lansman fırsatı! Alya Konutları nerede?

Alya Konutları Merkezefendi'de ön lansman fırsatı devam ediyor. Peki 467 adet konut ve 15 adet dükkanın yer aldığı Alya Konutları nerede?

Steiner fön makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 15 Mart 2023 fiyat listesi

Alman kalitesinde üretilmiş ve kendisini kanıtlamış ''Steiner fön makinesi'' Türkiye satış fiyatları merak ediliyor. İnternette araştırma yapan vatandaşlara özel fiyat araştırmasını haberimizden okuyabilirsiniz. Peki Steiner fön makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Bosch BEL524MS0 Ankastre Mikrodalga Fırın en ucuza nerede satılıyor? İşte Bosch 14 Mart 2023 fiyat listesi

Yeni evlenecekler ve ya evini yenileyecekler Bosch BEL524MS0 Ankastre Mikrodalga Fırın'ın en ucuza nerede satıldığını sizler için araştırdık. İşte detaylar..

Kumtel LX - 9645 70 lt Set Üstü Fırın en ucuza nerede satılıyor? işte Kumtel 13 Mart 2023 fiyat listesi

Mutfaklarına set üstü fırın almak isteyenler sizin için Kumtel LX - 9645 70 lt Set Üstü Fırın'ın en ucuza nerede satıldığını araştırdık. İşte Kumtel LX - 9645 70 lt Set Üstü Fırın özellikleri ve fiyatı..

Xiaomi Mi Robot Vaccummop 2 Ultimate'de yüzde 24 indirim fırsatı! Bakın nerede! İşte 13 Mart 2023 fiyat listesi

İndirim fırsatlarını yakından takip edenler Xiaomi Mi Robot Vaccummop 2 Ultimate cihazında 4 bin TL'ye varan indirim fırsatı! Peki robot süpürge indirimli fiyatıyla nerede satılıyor? 

Kabataş-Taksim füniküler nerede Haberi

Kabataş-Taksim füniküler nerede

Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı özel habere göre; 2002 yılında tarihi Tünel'in bir benzeri Kabataş-Taksim arasında yapılacakmış. Kabataş-Taksim arasını 2 dakikaya indirecek 600 metre uzunluğundaki hat Büyükşehir Belediyesi'ne 30 milyon dolara mal olacakmış.


Haberin devamı için...