02 / 10 / 2024

Kadıköy inşaat işçi

Kadıköy inşaat işçi

Kadıköy'de inşatta çalışan bir işçi omzuna demir profil düşmesi sonucu yaralandı. Yaralı işçi, yaklaşık 5 metreden itfaiyenin yardımıyla kurtarılıp hastaneye kaldırıldı.

1932'de Beyoğlu ve Kadıköy'e yapılacak yeni mezarlıklar için 40 bin TL'lik arsa arayışı!

1932 yılında Belediye Mezarlıklar Müdürlüğü 40 bin lira bütçe ile İstanbul'da 3 farklı yerde mezarlık hayata geçirmeyi düşünmüş.  Bunun için ilk aşamada Kadıköy ve Beyoğlu'nda arsa arayışına başlamış.

İstanbul Valiliği’nden Kadıköy’de satılık bina!

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, İstanbul Kadıköy Zühtüpaşa’daki bina için satış ihalesi düzenliyor. Konut alanı imarlı binanın satış ihalesi 5 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

Efsane dizi 'Bizimkiler'in çekildiği Kadıköy'deki 50 yıllık binada kentsel dönüşüm anlaşmazlığı! 

Türk televizyon tarihinin en ünlü dizilerinden 'Bizimkiler'in çekildiği Kadıköy'deki binada kentsel dönüşüm anlaşmazlığı dizinin hatırası ve yüksek maliyetler sebebiyle yaşandığı gündeme geldi. İşte ev sahiplerinin açıklamaları...

İnşaat işçileri artık yurt dışını değil, Türkiye'yi seçiyor: Yeni bir işçi 40 bin TL maaş alıyor!

İnşaat işçileri artık yurt dışı yerine Türkiye'de çalışmaya yöneliyor. Sektöre yeni giren bir inşaat işçisi 40 bin TL maaş alıyor. İşte ayrıntılar...

Kadıköy Suadiye, konut yatırımcıları için her dönem tercih ediliyor!

İstanbul Kadıköy Suadiye bölgesinin yatırımcılar için her dönem tercih edildiğini söyleyen Kentpark Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Kıycı, Suadiye ile ilgili yatırımcılara önemli açıklamalarda bulundu.

Kadıköy'deki o inşaat için koruma amaçlı imar planı hazırlandı! İBB, 'kurul kararına aykırı' dedi.

İstanbul Kadıköy’de bulunan tescilli tarihi eser Sokullu Konağı ve arkasında yer alan 2 bloklu sitenin iskan ruhsatını alabilmesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koruma amaçlı imar planı hazırladı... İşte detaylar...

20 yıllık inşaat işçisinin yaptığı yeni iş görenleri şaşkına çevirdi! 

Isparta'da 20 yıldır inşaatlarda inşaat işçisi olarak çalışan lise mezunu Süleyman Erdeğer, boş zamanlarında hobi olarak yaptığı yeni iş görenleri şaşkına çevirdi.

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Onur Çeçim ve Ömer Adıman ortaklığında kuruldu. 

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının inşaat yapı işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde ofis ve işyeri  niteliğindeki binanın altyapı, kaba ve ince inşaat yapı işleri ile cephe kaplama işleri için Conart İnşaat ile anlaştı.

Kadıköy Belediyesi'nden Kalamış Yat Limanı ihalesi için karar!

Kadıköy'de bulunan Kalamış Yat Limanı ihalesi için tam yetki Kadıköy Belediye Başkanı Başkanı Şerdil Dara Odabaşı'na verildi.

Üsküdar Küçüksu Çocuk Köyü inşası bu yaz başlıyor!

Üsküdar Belediyesi tarafından inşa edilecek olan Küçüksu Çocuk Köyü, inşaatı bu yaz başlıyor. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, köyün Üsküdar'da eşi benzeri olmayacağını dile getirdi. 

Adana'da yüksekten düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

Adana Merkez Çukurova ilçesi Huzurevleri Mahallesi'nde boyacılık yapan inşaat işçisi çalıştığı asansörden düşerek hayatını kaybetti.

İnşaat işçisinin sosyal medya paylaşımı yardıma muhtaç kadını ev sahibi yaptı!

Yozgat'ta inşaat işçisi Resul Doğaner'in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşım üzerine bir araya gelen hayırseverler, yalnız yaşayan 52 yaşındaki ihtiyaç sahibi kadına 100 metrekare büyüklüğünde ev inşa edilmesini sağladı

Kadıköy inşaat işçi Haberi

Kadıköy inşaat işçi

Kadıköy'ün Fenerbahçe Mahallesi, Lalezar sokakta bulunan inşaatta çalışan Doğan Güner isimli işçinin üzerine saat 11.30 sıralarında demir profil düştü. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; omuzundan yaralanan işçiyi gören mesai arkadaşları itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Yaralı işçiye ilk müdahalenin arından sedyeye bağlanan Güner, vinçle yukarıya çekilip, ambulansa alındı. 

Hastaneye götürülen işçinin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kaza sonucunda inşaatta çalışmalar durduruldu ve polis olayla ilgili soruşturma başlattı.