27 / 04 / 2024

Kadıköy tiyatro binası

Kadıköy tiyatro binası

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, en havalı semtler arasına giren ilçedeki yatırımları değerlendirdi. Nuhoğlu, kamu arazilerinin satılması ve Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm projesi hakkında konuştu.

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının inşaat yapı işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde ofis ve işyeri  niteliğindeki binanın altyapı, kaba ve ince inşaat yapı işleri ile cephe kaplama işleri için Conart İnşaat ile anlaştı.

Ziraat GYO Kadıköy Rıhtım binasının değeri ne kadar?

Ziraat GYO Kadıköy Rıhtım binasının değeri belli oldu. Peki Ziraat GYO Kadıköy Rıhtım binasının pazar değeri ne kadar?

Kadıköy'deki Öykü Sahne kira borçları sebebiyle kapanıyor!

2010 yılının Mayıs ayında Tiyatro Açıkça tarafından İstanbul Kadıköy’de açılan tiyatro sahnesi Öykü Sahne, koronavirüs (Covid-19) salgını sürecinde birikmiş kira borçları sebebiyle kapanma kararı aldı.

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının tesisat işleri için Mekanik İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde çok katlı mağaza niteliğindeki binanın mekanik tesisat işleri için yapılan ihale sonucunda  Mekanik Elektrik İnşaat Taahhüt ile anlaştı.

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının tadilatı için Bartek Elektrik ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde çok katlı mağaza niteliğindeki binanın elektrik tesisat işleri için yapılan ihale sonucunda  Bartek Elektrik Sistemleri Sanayi ve Ticaret ile anlaştı.

Kadıköy Belediyesi'nin eski binası yıkılacak, yeşil alana dönüşecek!

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, belediye binasının yıkılıp bu bölgeyi yeşil alana ve deprem toplanma alanına dönüştüreceklerini söyledi.

Kadıköy Golden Rest Hotel 22.5 milyon TL'ye icradan satılıyor!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Osmanağa Mahallesi, Reşit Efendi Sokak üzerinde yer alan Golden Rest Hotel binası 22 milyon 545 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Kadıköy Tiyatro binasının temeli atıldı!

Kadıköy Belediyesi tarafından inşa edilecek Kadıköy Tiyatro binasının temeli düzenlenen törenle atıldı. Projenin yaklaşık 1 yılda tamamlanması planlanıyor.

Kadıköy Tiyatro binasının temeli atılıyor!

Kadıköy Belediyesi tarafından inşa edilecek Kadıköy Tiyatro binasının temeli 8 Ekim'de atılacak. Temel atma törenine birçok tiyatro sanatçısının katılması bekleniyor.

Kadıköy Anadolu Lisesi'nin pansiyon binası yıkılıyor!

Kadıköy Anadolu Lisesi'nin pansiyon binası yıkılıyor. Bu süreçte yatılı öğrencilerin okuldan ayrılmaması için veli ve mezun bağışları ile 300 kişilik prefabrik yatılı binası yapılacak..

Kadıköy'de yatakhane binası yıkılacak okullar TBMM'de!

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde bulunan yatılı anadolu liselerine ve yatakhane bölümünün yıkılması planlananlara ilişkin olarak CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal soru önergesi hazırladı..

Kadıköy'de samandan hizmet binası!

Kadıköy Belediyesi, 40’a yakın gönüllü ile birlikte yığma saman balyasından Ekolojik Yaşam Parkı ve Kompost Eğitim Merkezi inşa ediyor. Bu bina Türkiye'de ilk olarak imece usulü yapılıyor.

Şevket Çoruh, Kadıköy'de 17 milyon TL'ye tiyatro salonu açıyor!

Ünlü Oyuncu Şevket Çoruh, Kadıköy'de Baba Sahne adında tiyatro salonu açıyor. Çoruh, 7 klasik otomobilini, 3 evini satıp 7 milyon TL kredi çektiği sahne için toplam 17 milyon TL yatırım yaptı.

Kadıköy tiyatro binası Haberi

Kadıköy tiyatro binası

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, İngiltere merkezli seyahat dergisi Time Out'un dünyanın en havalı 50 semti listesinde yer alan Kadıköy'deki yatırımları ve projeleri değerlendirdi. İşte Cumhuriyet'ten Hazal Ocak'ın o röportajı...

İngiltere merkezli seyahat dergisi Time Out, dünyanın en havalı 50 semtini sıraladı. Dergi, dünya genelinde ziyaret edilmesi gereken “havalı” semtlerin arasına Kadıköy’ü de aldı. 15 bin kişinin katılımıyla oluşturulan liste, “ziyaretçilerin kendilerini turist gibi hissetmeden, oranın yerlisi gibi yiyip içip takılabileceği yerlerden” oluşuyor. Biz de Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu ile havalı semtin sokaklarında gezdik, Kadıköy’ün ruhuyla bir kez daha tanıştık. 1972 yılından beri Kadıköy’de yaşayan Nuhoğlu, semtte sadece bir gün geçiren birinin bile “Kadıköylüyüm” diyebileceğini anlatıyor. Nuhoğlu bunun sırrını da “Biz herkesin içinde olduğu bir yönetim oluşturuyoruz. Bu...