02 / 05 / 2024

Kadir Tümen değerlendirme

Kadir Tümen değerlendirme

Realty World Türkiye Franchise Satış Koordinatörü Kadir Tümen, “2012 yılında satılan konut sayısı 431.485 iken, 2013 yılında bu rakam 1.144.989’e ulaşarak % 165’lik bir artış sağladı...

Türkiye'de konut fiyatları Rusların da cebini yaktı! Yüzlerce Rus konutta büyük para kaybetti!

Türkiye'de göçmen politikalarının ağırlaştırılmasının Ruslara büyük para kaybettirdi. Ülkeden gayrimenkul alan yüzlerce Rus, pahalı fiyatlar karşısında batak verdi. 

PASHA Bank,Türkiye’de ev almak isteyen Azerbaycan vatandaşlarına konut kredisi veriyor!

2015 yılından beri Türkiye’de faaliyet gösteren Azerbaycan menşeeli PASHA Bank, Azerbaycan vatandaşlarına konut kredisi vereceğini belirtti.

Türkiye'de ev sahipliği oranı düşüyor!

Türkiye'de inşa edilen konut sayısında yaşanan artışlara rağmen kendi evlerinde oturanların oranları düşüyor. İşte Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkanı Hakan Akdoğan'ın konu ile ilgili açıklamaları...

Türkiye’de enflasyonun düşeceği tarih verildi! Kredi değerlendirme kuruluşu rakamı da açıkladı! 

S&P'nin Kıdemli Direktörü Frank Gill, Türkiye’de enflasyonda kısa vadede aşağı yönlü hareket beklemediklerine dikkat çekti ve enflasyonun düşeceği tarihi verdi. İşte ayrıntılar... 

Doğalgaz fiyatı yüzde 90 düşmesine rağmen Türkiye'de hala indirim yok! 

Rusya-Ukrayna savaşının etkileri azalırken, Avrupa’da gaz fiyatları yüzde 90 geriledi. Ancak Enerji Bakanı Fatih Dönmez’in açıklamasına rağmen Türkiye’de doğalgaz fiyatları gerilemeyerek sabit kaldı. Peki neden?

Fiyat artışlarına rağmen en ucuz çimento Türkiye'de!

Dünya ÇimenTO Birliği'ne göre; 2023 senesinde çimentoda küresel talep çoğalmayacak, fakat maliyet yükselişleri nedeni ile çimento fiyatları çift haneli artmayı sürdürecek. Dünya Çimento Birliği (WCA) Direktörü Emir Adıgüzel, artan fiyatlara rağmen en ucuz çimentonun Türkiye’de olduğunu belirtti.

Türkiye’de araba satışları patladı! En fazla hangi tip araç satıldı?

Fiyatların alabildiğine artmasına rağmen, Türkiye’de geçtiğimiz yıl otomobil satışlarında patlama yaşandı. Peki bunun nedeni ne ve 2022’de en fazla hangi araç satıldı?

Türkiye'de cebinde doları olan vatandaşlara çok çok hayati uyarı! Bu bilgiyi asla atlamayın

Fed Finansal İstikrar Bölümü Ekonomisti Levent Altınoğlu, Türkiye'de enflasyonun yüksek seyirde olmasına rağmen faizlerin düşük tutulduğuna dikkat çekerek faiz artışı gerekebileceğini söyledi. Bu durum da doları doğrudan etkileyecek. Elinde doları olanlar, faiz artışına dikkat... İşte detaylar...

2021 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı 4 Ocak'ta!

Türkiye Müteahhitler Birliği'nin (TMB) ev sahipliğini üstlendiği “2021 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme” Toplantısı 4 Ocak tarihinde Türkiye Müteahhitler Birliği'nde gerçekleşecek. 

Moody's 2021 Türkiye değerlendirme takvimini açıkladı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, 2021'de Türkiye'nin kredi notu ve görünümüne ilişkin muhtemel değerlendirme tarihlerini bildirdi.

Türkiye'de 2020 Ekim ayında 119 bin 574 konut satıldı!

Türkiye'de 2020 Ekim ayında 119 bin 574 konut satıldı. Yaşanan tüm negatif gelişmelere rağmen TÜİK konut satış istatistiklerine göre, Türkiye genelinde konut satışları ocak-ekim dönemini kapsayan 9 aylık süreçte bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 27,0 arttı.

Türkiye'de 17.7 milyon konutun 7.8 milyonu sigortasız!

Türkiye'de 100 konuttan 45'i sigortasız. Deprem gerçeğiyle karşı karşıya olunmasına rağmen, 17.7 milyon konuttan 7.8 milyonunun sigortası bulunmuyor.

Süleyman Ekinci: Türkiye'de ihtiyacın çok üzerinde inşaat mühendisi var!

OSİAD Başkanı Süleyman Ekinci, Türkiye'de ihtiyacın çok üzerinde inşaat mühendisi olmasına rağmen yeteri kadar inşaat teknikeri olmadığını belirtti.

Kadir Tümen değerlendirme Haberi

Kadir Tümen değerlendirme

2013 yılı konut satışlarında rekor yılı, gayrimenkul pazarlama sektörü için ise altın bir yıl oldu.


Realty World Türkiye Franchise Satış Koordinatörü Kadir Tümen, “2012 yılında satılan konut sayısı 431.485 iken, 2013 yılında bu rakam 1.144.989’e ulaşarak % 165’lik bir artış sağladı. Türkiye’de satılan her 5 konuttan birisi İstanbul’da satılırken, sırasıyla ; Ankara, İzmir, Antalya ve Bursa konut satışında ilk 5 sırada yer aldı. Mersin’in 6. Olduğu konut satış sıralamasında, Kayseri ve Konya illeri konut satışlarıyla dikkat çeken diğer şehirler oldu. 2013 yılını toplam 45 satış ile kapatan Ardahan, listede son sırada yer alırken, bu ili sırasıyla Hakkari ve Muş takip etti. Dakikada ortalama 9 işlem yapan sektör, 2014 yılında da hızla büyümeye devam edecek gibi görünüyor. Özellikle kentsel dönüşüm, büyük...