15 / 05 / 2024

Kahramanmaraş 364 milyonluk tesis

Kahramanmaraş 364 milyonluk tesis

Orman ve Su İşleri Bakanlığı ve Devlet Su İşleri Müdürlüğü’nün yatırımlarıyla; 2 adet sulama tesisi, 2 adet gölet ve sulama tesisi, 4 adet taşkın koruma tesisi olmak üzere toplamda 364 milyon değerinde 8 tesisin temeli coşkuyla atıldı.

Kahramanmaraş'a 6 ayda 140 milyonluk yatırım!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, bölgedeki projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Erkoç, 2017 yılının ilk 6 ayında yapımına başladıkları yatırımların değerinin 140 milyon TL'ye ulaştığını belirtti.

Kahramanmaraş'ta 278 milyonluk 16 tesisin temeli atıldı!

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kahramanmaraş’ta inşa edilecek 278 milyon lira yatırım bedelli 16 adet tesisin temelini düzenlenen tören ile attı.

Kahramanmaraş'a 4 milyonluk canlı hayvan borsası inşa ediliyor!

Kahramanmaraş'ta 6 bin metrekare kapalı alan olmak üzere 23 bin metrekare arsa üzerine inşa edilecek ve yaklaşık 4 milyon liraya mal olacak canlı hayvan borsasının, bölgenin bu alanda önde gelen tesisler arasında yer alacağı belirtiliyor.

Kahramanmaraş Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi'nde son durum!

Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi ve Pansiyonu Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi eğitim alanındaki 25 milyonluk yatırımlarına Tenzile Erdoğan 24 Derslikli İmam Hatip Lisesi ve 300 kişilik pansiyon yapımı devam ediyor.

Sakarya'ya 1.3 milyarlık altyapı yatırımı yapılacak!

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Altyapı ve içmesuyu konusunda önemli çalışmalar gerçekleştirdik. İnşallah 2023 yılına kadar Sakarya’ya bir milyar 364 milyonluk yatırım yapacağız” dedi.

Kahramanmaraş'ta 364 milyonluk 8 tesisin temeli atıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı ve Devlet Su İşleri Müdürlüğü’nün yatırımlarıyla; 2 adet sulama tesisi, 2 adet gölet ve sulama tesisi, 4 adet taşkın koruma tesisi olmak üzere toplamda 364 milyon değerinde 8 tesisin temeli coşkuyla atıldı.

Kahramanmaraş'ta 364 milyon değerindeki 8 tesisin temeli atıldı!

DSİ Kahramanmaraş 20. Bölge Müdürü Mevlüt Aydın da Adatepe Barajı'nda gerçekleştirilen ve toplu temel atma programında yer alan yatırımlara ilişkin bilgiler verdi. Konuşmalarından ardından, 364 milyon değerindeki 8 tesisin temeli atıldı.

Kahramanmaraş'ta bir inşaat alanında tarihi yapılar bulundu!

Kahramanmaraş'ta inşaat yapılacak arsada sürdürülen temizlik çalışması sırasında tonozlu yapılar bulundu. İl Kültür ve Turizm Müdürü Küçükdağlı: "Konuyla ilgili Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu'na bilgi verildi" dedi...

Kahramanmaraş Kandil Barajı elektrik üretimine başlıyor!

Türkiye'nin en önemli akarsularından birisi arasında yer alan Kahramanmaraş'ta Ceyhan Nehri üzerindeki Kandil Barajı'nda kurulan elektrik santrali üretime başlıyor. EnerjiSA Proje Müdürü Erdem Çörekçioğlu Kandil Barajı'nda yılda 539 milyon KW/h enerji üre

Euan Blair milyonluk konakta oturacak!

Tony Blair ’in oğlu Euan Blair, eski devlet bakanlarından Mehmet Altınsoy ’un torunu Suzanne Ashman 'la evlenmişti. Çiftin oturacağı yer belli oldu. Milyonluk bir konak.

Kahramanmaraş'ta satılık gayrimenkul 1 milyon 691 bin TL!

Kahramanmaraş İli Merkez ilçesinde yer alan gayrimenkulün toplam bedeli 1 milyon 691 bin lira olarak belirlendi. Gayrimenkulün satışı açık artırma usulüyle 18 Kasım 2013 tarihinde gerçekleşecek...

Kahramanmaraş Komple Reklam ile tanıtılacak!

Kahramanmaraş'ın tanıtımı için ciddi çalışmalara imza atan Komple Reklam Ajansı, şehrin doğal ve kültürel zenginliklerinin bilinirliğini artırmak için atağa geçti. Firmanın sloganı ise "Firmanızın Komple Çözüm Ortağı"..

Royal Halı Kahramanmaraş'ta mağaza açtı!

Royal Halı İplik Tekstil Mobilya tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Royal Halı Kahramanmaraş Merkez'de mağaza açtı. Royal Halı bayi sayısını 248'e çıkarttı...

Kahramanmaraş 364 milyonluk tesis Haberi

Kahramanmaraş 364 milyonluk tesis

 Temel atma törenine; Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, AK Parti Grup Başkan Vekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, İlçe Belediye Başkanları, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından burada konuşma yapan DSİ Kahramanmaraş 20. Bölge Müdürü Mevlüt Aydın, yatırımların süratle devam ettiğini belirterek, Son 13 yılda DSİ tarafından Kahramanmaraş’a günümüz rakamlarıyla toplam 1 milyar 569 milyon TL yatırım yapılmıştır” dedi. Aydın, "Bugün burada 8 adet tesisin temel atma merasimini gerçekleştiriyoruz. Bu tesisler Adatepe Barajı'nın 1. Kısım sulama inşaatı, Kumarlı göletinin sulaması, Andırın Çığşar Göleti, Çağlayancerit Düzbağ göleti, Kahramanmaraş Tevekkeli taşkın koruma, Afşin taşkın koruma, Dulkadiroğlu Güzelyurt Mahallesi taşkın koruma ve Çağlayancerit Helete Mahallesi taşkın koruma tesislerinin temelini...