16 / 05 / 2024

kahramanmaraş doğan mahallesi okul bahçesi göçüğü

kahramanmaraş doğan mahallesi okul bahçesi göçüğü

Alınan bilgiye göre, Doğan Mahallesi' ndeki Doğansite İlköğretim Okulu bahçesinde gece saatlerinde göçük meydana geldi. Yaklaşık 30 metre çukur oluşan göçük nedeniyle okul tatil edildi...

Doğanşehir'de deprem konutlarından 350'si ay sonuna kadar tamamlanacak

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerin yıkıma neden olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, martta temelleri atılan deprem konutlarından 350'sinin, ay sonunda hak sahiplerine teslim edilmesi planlandığı açıklandı. İşte haberin detayları...

Malatya Doğanşehir'de köy tipi afet evleri teslime hazırlanıyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde inşaat çalışmaları devam ediyor. Bazı köy tipi afet evleri ise teslime hazırlanıyor.

Malatya Doğanşehir'deki 350 deprem konutu teslime hazırlanıyor!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerin yıkıma sebep olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, Mart ayında temelleri atılan deprem konutlarından 350'sinin gelecek ay hak sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

Malatya Doğanşehir'de depremzedeler için yapılan kalıcı konutlar hızla yükseliyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerin büyük yıkıma sebep olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından afetzedeler için inşa dilen kalıcı konutlar hızla yükseliyor.

Doğanşehir'deki esnaf konteyner çarşının kurulumunda sona gelindi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin büyük yıkıma yol açtığı Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde,4 konteyner çarşıdan birinin kurulumunda sona gelindi.

Malatya Doğanşehir'deki 952 kalıcı konut yıl sonunda tamamlanacak!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi olarak belirtilen depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde 952 kalıcı konut için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Nevzat Doğan'dan İzmit'e gençlik merkezi müjdesi!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Alikahya Fatih Mahallesi’ne gerçekleştirdiği inceleme gezisinde yeni bir gençlik merkezi müjdesi verdi.

Nevzat Doğan: Dönüşümde kimsenin hakkı yenmeyecek!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Cedit Mahallesi’ne giderek bölgede yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili son durumu vatandaşlarla paylaştı.

İzmit Doğan Mahallesi'ndeki inşaat tehlike saçıyor!

İzmit Doğan Mahallesi 8’inci ve 10’uncu Sokak sakinleri, yaklaşık 4 ay önce başlatılan inşaatın can güvenliklerini tehdit ettiğini ileri sürüyor. İnşaattan düşen parçaların evlerinin çatılarından içeri girdiğini söyleyen mahalle sakinleri, konuyu yetkililerin araştırmasını istiyor.

Doğançelik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğançelik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hakkı Çelik Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Erhan Doğan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 9 Mart'ta Bağcılar, Göztepe Mahallesi, Batışehir Caddesi'nde kuruldu.

CD Doğan Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CD Doğan Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sedat Doğan tarafından 200 bin TL sermaye ile 28 Aralık'ta Sancaktepe Sarıgazi Mahallesi, Lise Caddesi, Gül Sokak'ta kuruldu.

Kağıthane'de Şehit Doğan Kılıç Parkı açıldı!

Kağıthane Belediyesi ilçe genelinde yaptığı yatırımları hızla sürdürüyor. Hamidiye Mahallesi'nde yapılan yeni parka 'Şehit Doğan Kılıç' ismi verildi.

Doğan Cephe Yapı Elemanları İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Cephe Yapı Elemanları İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Volkan Doğan, Ümit Doğan, Şahin Doğan ortaklığıyla 21 bin TL sermaye ile 8 Ekim'de Ümraniye, Aşağı Dudullu Mahallesi'nde kuruldu.

kahramanmaraş doğan mahallesi okul bahçesi göçüğü Haberi

kahramanmaraş doğan mahallesi okul bahçesi göçüğü


Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde bir okulun bahçesinde göçük meydana geldi.


Alınan bilgiye göre, Doğan Mahallesi'ndeki Doğansite İlköğretim Okulu bahçesinde gece saatlerinde göçük meydana geldi. Yaklaşık 30 metre çukur oluşan göçük nedeniyle okul tatil edildi.


Olay yerine gelen yetkililer, bir ağacı da yutan göçük olayının sebeplerini araştırıyor.


Doğansite İlköğretim Okulu’nda incelemede bulunan Elbistan Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik ve termik santralde görevli mühendisler, yaşanabilecek yeni göçük olaylarına karşı güvenlik önlemlerini artırdı.


Milli Eğitim Müdürü Çelik, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Sabah saat 03.30 sıralarında Doğansite İlköğretim Okulu'nun hemen yanında sebebi şuan için bilinmeyen yaklaşık 20-30 metreye varan derinlikte, uzunluğunun ne kadar olduğunu şuan için tahmin edemediğimiz bir obruk ya da yarık dediğimiz bir durum oluşmuş. Biz şuan için tedbiren öğrencilerimizi bugün okula almadık. Bundan sonraki süreci...