09 / 05 / 2024

kahramanmaraş prefabrik okul

kahramanmaraş prefabrik okul

Yeni Zelenda' nın Ankara Büyükelçiliği Müsteşarı Tuı Dewes, çadır kentte prefabrik okulun hizmete açılış töreninde yaptığı konuşmada, eğitim tesisinin açılışında bulanmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi...

Prefabrik ev almak isteyenler dikkat! Fiyattan önce buna bakın!

Prefabrik evler özellikle asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinden sonra pek çok kişinin tercihleri arasında yer aldı. Peki prefabrik ev alırken nelere dikkat etmek gerekiyor? İşte yeni bir prefabrik ev sahibi olmak isteyenlerin merak ettiği o sorunun yanıtı...

Cebinde 89 bin 900 lirası olana prefabrik ev müjdesi! Sudan ucuza ev fırsatını kaçırmayın!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinden sonra ilginin arttığı prefabrik evler fiyatlarıyla da dikkat çekiyor. Cebinde 89 bin 900 lirası olan devlet desteğiyle prefabrik ev alabiliyor. İşte detaylar...

Konteyner ve prefabrik evlerde yüzde 1 KDV fırsatı!

Kahramanmaraş depremlerinden sonra prefabrik ev ve konteynerlar yoğun talep aldı. Karmod 1 KDV uygulaması nedeniyle son günlerde yoğunluğun arttığını belirtti.

Azerbaycan, Kahramanmaraş’ta konut ve okul inşa edecek! Resmi Gazete’de yayımlandı!

Türkiye ve Azerbaycan arasında, Kahramanmaraş’ta konut, ilköğretim okulu, anaokulu ve kültür merkezi yapımı konusunda iş birliği anlaşması imzalandı. Söz konusu anlaşma, Resmi Gazete’de yayımlandı.

Prefabrik evlerde bu kampanyayı sakın kaçırmayın! 100 metrekare prefabrik ev ucuz mu pahalı mı?

Prefabrik evler hızlı kurulum ve maliyeti bakımından özellikle Kahramanmaraş’ta yaşanan depremlerden sonra gündemi bir hayli meşgul etmektedir. İşte prefabrik evlere dair sorulan soruların yanıtları…

Hatay'da 96 prefabrik iş yeri esnafa teslim edildi!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden etkilenen  Hatay'ın merkez Antakya ilçesinde yapımı tamamlanan 96 prefabrik iş yeri esnaflara verildi.

2+1 prefabrik evlerde dev kampanya! 2+1 ve 3+1 prefabrik ev fiyatları kaça satılıyor?

Prefabrik evler özellikle Kahramanmaraş’ta yaşanan acı depremlerden sonra gündem sahnesine bir kere daha çıktı. Prefabrik evler pratik kategorideki yapılar olduğu için sık sık konuşulabiliyor. Özellikle fiyat aralığı araştırılmaktadır.

Prefabrik evlere talep arttı! 85 bin TL’si olanlara müjde prefabrik ev sahibi olabilirsiniz!

Son olarak yaşanan Kahramanmaraş deprem felaketinden sonra prefabrik evlere de talep artmaya başladı. Özellikle maliyet, konfor açısından dikkat çeken bu prefabrik evlere devlet tarafından destek ödemesi de yapılıyor.

Prefabrik evlerde bulunmaz kampanya! 200 bin TL’ye evini yapabilecek! İşte detaylar!

Prefabrik evler, Kahramanmaraş’ta yaşanan depremlerden sonra ilgi odağı olmaya başladı. Bu konut tipine sahip olmak isteyenlere güzel haber. İşte detaylar!

70 metrekare prefabrik ev fiyatı ne kadar? 20 Nisan 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evler, Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerden sonra betonarme evlerden daha çok rağbet görmeye başladı. Prefabrik evlerin fiyatları özellikle araştırılmaktadır. İşte detaylar!

2023 Prefabrik evlerde kampanya başladı! 200 bin devlet desteğini alarak indirimi kaçırmayın!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 11 ili büyük ölçüde etkileyen yıkıcı depremlerin ardından prefabrik ev kullanımı sıkça gündeme geldi. Prefabrik evler için Nisan 2023 kampanyaları duyuruldu. İşte tüm detaylar…

80 metrekare prefabrik ev fiyatı ne kadar? 8 Nisan 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evlere dair ilgi Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem faciasından sonra arttı. Özellikle fiyatlar merakla araştırılıyor. İşte detaylar!

75 metrekare prefabrik ev fiyatı ne kadar? 27 Mart 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evler, Kahramanmaraş depreminden sonra yeniden gündeme geldi. Prefabrik evler hakkında sorulan pek çok soru vardır. İşte onlardan bazıları ve yanıtları!

kahramanmaraş prefabrik okul Haberi

kahramanmaraş prefabrik okul


Kahramanmaraş'taki çadır kentte barınan Suriyeli öğrenciler için Yeni Zelanda tarafından yaptırılan 12 derslikli prefabrik okul hizmete açıldı.


Yeni Zelenda'nın Ankara Büyükelçiliği Müsteşarı Tuı Dewes, çadır kentte prefabrik okulun hizmete açılış töreninde yaptığı konuşmada, eğitim tesisinin açılışında bulanmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.


Yeni Zelanda'nın Suriye'de devam eden trajediyi her geçen gün artan bir endişeyle izlediğini belirten Dewes, "Vatandaşlarımız Suriye'de meydana gelen olayları yakından takip etmekte ve Suriye vatandaşlarının eşi benzeri görülmemiş bir insani kriz ile karşılaşmış olmalarının büyük üzüntüsü ve endişesini yaşamakta. Rejim güçlerinin, sivillere karşı güç kullanmalarına son vermelerini istiyoruz" dedi.


Olaylardan ötürü Suriye vatandaşlarının evlerini terkederek komşu ülkelere sığınmak zorunda kaldığını kaydeden Dewes, Türk hükümetinin yüzbinlerce Suriyeli'ye kucak açmasını takdirle karşıladıklarını ifade ederek, bu desteğin farkında olduklarını belirtti.


Suriye vatandaşlarının içinde bulundukları...