07 / 07 / 2024

kahramanmaraş sevim şirikçi kız meslek lisesi nerede

kahramanmaraş sevim şirikçi kız meslek lisesi nerede

Kahramanmaraş' ta, Şirikçi ailesi tarafından yaklaşık bir milyon 800 bin lira maliyetle yaptırılan 24 derslikli Sevim Şirikçi Kız Meslek Lisesi' nin düzenlenen törenle eğitime açıldığı bildirildi...

Kahramanmaraş'ta orta hasarlı binalar için yeni süreç başladı! Ekip kurulacak, masraf ve zaman kaybı olmayacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, orta hasarlı binaların güçlendirme süreçlerinin daha sağlıklı ilerlemesi noktasında yeni bir model ortaya koyduklarını açıkladı ve şehirdeki çalışmaları tek tek anlattı. Peki orta hasarlı binalar için neler değişti?

Kahramanmaraş Elbistan'daki afet konutları teslim için gün sayıyor!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelendirilen ve 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde inşa edilen kalıcı konutlar, FPV dronla görüntülendi. Söz konusu konutlar teslim için gün sayıyor.

Kahramanmaraş'ta depremde 35 kişinin yaşamını yitirdiği binaya ilişkin 5 sanık hakkında iddianame hazırlandı!

"Asrın felaketi" şeklinde belirtilen 6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş'ta, 35 kişinin hayatını kaybettiği 10 katlı Ezgi Apartmanı'nın yıkılması ile ilgili olarak ikisi tutuklu, biri tutuksuz, ikisi firari 5 sanık ile ilgili olarak iddianame hazırlandı.

Kahramanmaraş Uğur Böceği ve Kelebek Bahçesi'ndeki işletmeler 10 yıllığına kiralanıyor!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Uğur Böceği ve Kelebek Bahçesi'ndeki işletmeleri 10 yıllığına kiraya verecek.

Kahramanmaraş'taki depremde zarar gören yetiştiricilere büyükbaş hayvan desteği müjdesi!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Kahramanmaraş'taki depremde zarar gören yetiştiricilere büyükbaş hayvan desteği müjdesi geldi. Paylaşılan bilgiye göre, Dulkadiroğlu ilçesindeki 40 yetiştiriciye 130 büyükbaş hayvan dağıtıldı.

Kahramanmaraş'ta esnaf için inşa edilen geçici iş yerlerinin yüzde 92'si teslim edildi!

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerde iş yerleri yıkılan ya da ağır hasar gören esnaflar için toplamda 64 noktada planlanan 4 bin 55 geçici iş yerinden 3 bin 573'ü hak sahiplerine verildi.

Kahramanmaraş esnafına imar müjdesi! İş yerlerini aynı yere yapabilecekler!

Kahramanmaraş'ta toptancılar sitesindeki esnaflar için hibe destekli imar hakkı müjdesi geldi. Buna göre esnaflar iş yerlerini aynı yere yapabilecekler.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu'ndaki 19 bin 279 depremzedenin hak sahipliği başvurusuna onay!

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerden sonra hak sahipliği müracaatı yapan 19 bin 279 afetzedenin başvurusu onaylandı.

44 kişiye mezar olmuştu! İşte Kahramanmaraş'taki Saitbey Sitesi’nin 'intihar' gibi bilirkişi raporu!

6 Şubat tarihindeki depremlerde Kahramanmaraş'ta yıkılan ve 44 kişiye mezar olan Saitbey Sitesi'nin bilirkişi raporunda imar suçu ortaya çıktı. İşte o rapordaki detaylar...

Kahramanmaraş'ta yerinde dönüşüm için 35 bin 395 başvuru yapıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen 11 ilin hızla ayağa kaldırılması ve afetzedelerin evlerine kavuşmaları için hayata geçirilen Yerinde Dönüşüm Projesi için Kahramanmaraş'ta şu ana kadar 35 bin 395 başvuru yapıldı.

TOKİ Kahramanmaraş 2023 projesi için beklenen tarih geldi! Bir ilçeye 697 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kahramanmaraş 2023 projesi için beklenen tarih geldi! Bir ilçeye tam 697 konutluk yeni proje geliyor...

Kahramanmaraş Belediyesi 20 itfaiye eri alımı yapıyor! Başvurmak için detay ve şartlar!

Kahramanmaraş Belediyesi 20 itfaiye eri alımı yapıyor! Başvurmak için detay ve şartlar belli oldu. Alımlara ilişkin ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

Kahramanmaraş'ta depremzede esnaflar için konteyner iş yerleri kuruluyor! 

Depremin merkezi olan Kahramanmaraş'ta iş yerleri kullanılamaz hale gelen esnaflar için 15 konteyner dükkan kurulacak. 

kahramanmaraş sevim şirikçi kız meslek lisesi nerede Haberi

kahramanmaraş sevim şirikçi kız meslek lisesi nerede


Kahramanmaraş'ta, Şirikçi ailesi tarafından yaklaşık bir milyon 800 bin lira maliyetle yaptırılan 24 derslikli Sevim Şirikçi Kız Meslek Lisesi düzenlenen törenle eğitime açıldı. 


Kayabaşı Mahallesi'ndeki okulun bahçesinde düzenlenen tören saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Törende konuşan Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, hayırsever iş adamlarını desteğiyle il genelinde başlatılan eğitim seferberliğinin bölgede örnek olduğunu belirtti. İl Özel İdaresi bütçesinin önemli bir bölümünün Milli Eğitim yatırımlarına ayrıldığını söyleyen Kocatepe, “Kahramanmaraşımız milli eğitimle ilgili seferberlikte de bölgesinin örnek bir ili olmuştur. Bunda hayır severlerimizin katkısı büyüktür. Şirikçi ailesine ve muhterem Sevim Şirikçi hanım efendiye şükranlarımı sunuyorum. İlimizde eğitim-öğretim kalitesinin yükseltilmesi konusunda çok önemli bir noktaya geldik. Özel İdaremizin bütçesinin çok önemli bir kısmını Milli Eğitim yatırımlarımıza ayırdık. Bunun genel bütçeden sağlanan...