28 / 04 / 2024

Kahramanmaraşta 10 bin yeni konut yapılacak

Kahramanmaraşta 10 bin yeni konut yapılacak

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, kente 10 bin yeni konut yapılacağını söyledi.

Nevşehir, Balıkesir ve Kahramanmaraş'ta 7 adet arsa satılıyor! 20 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Nevşehir, Balıkesir ve Kahramanmaraş'ta yer alan toplam 7 adet arsa Belediyeler tarafından satılıyor. Peki 3 ildeki arsaların fiyatları ne kadar? İşte satış ihaleleri ile ilgili detaylar...

Arsa ve tarla yatırımlarına ilgi artıyor! İznik'te metrekare birim fiyatları 10 bin liraya yükseldi!

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Gürcan Sütlüdere, İznik bölgesindeki gayrimenkul piyasasını mercek altına aldı. Sütlüdere, göle yakın yapılaşma hakkı olan arsa niteliğindeki taşınmazların metrekare birim değerlerinin  8 bin TL ile 10 bin TL arasında değişkenlik gösterdiğini belirtti.

Kiraya bile yetmeyen emekli maaşına düzenleme talebi: En düşük emekli maaşı 23 bin, ikramiye 10 bin TL olmalı!

Emekli maaşlarının yükseltilmesi talebi Meclis'e de taşındı. Saadet Partisi İzmir Milletvekili Mustafa Bilici, en düşük emekli maaşının 23 bin, ikramiyenin de 10 bin TL olması gerektiğini söyledi. İşte o açıklama...

Kocaeli, Van ve Kahramanmaraş'ta 621 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı!

Kocaeli, Van ve Kahramanmaraş'ta yer alan 4 adet arsa satılıyor. Belediyeler resmen ihale tarihini ve fiyatları açıkladı. İşte arsa satışları ile ilgili detaylar... 

Kahramanmaraş'taki 10 bin konutluk Kentsel tasarım projesine yeni alanlar eklenecek!

6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş depremlerin ardından, şehirlerdeki konut ve iş yeri inşaatları tüm hızıyla sürüyor. Peki 10 bin konut ve iş yerini kapsayan "Kentsel tasarım projesi"nde son durum ne?

Kahramanmaraş'ta 3 bin metrekarelik arsa yüzde 50'si peşin, kalanı 3 taksitle satılıyor! 

Kahramanmaraş Onikişubat'ta Akbel A.Ş.'ye ait olan arsa yüzde 50'si peşin, kalanı 3 taksit imkanıyla satılıyor. Peki Kahramanmaraş Onikişubat'taki arsanın fiyatı ne kadar? 

Kahramanmaraş'ta 19 bin 418 kalıcı konutun inşası son sürat devam ediyor!

Kahramanmaraş'ta 6 bin 995 konutun inşası tüm hızıyla sürüyor. Baykar Konteyner Kenti’ni gezen AFAD Kahramanmaraş İl Müdürü Tayfun Temur, 19 bin 418 kalıcı konutun inşasının devam ettiğini açıkladı.

Kahramanmaraş'ta depremde 35 kişinin yaşamını yitirdiği binaya ilişkin 5 sanık hakkında iddianame hazırlandı!

"Asrın felaketi" şeklinde belirtilen 6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş'ta, 35 kişinin hayatını kaybettiği 10 katlı Ezgi Apartmanı'nın yıkılması ile ilgili olarak ikisi tutuklu, biri tutuksuz, ikisi firari 5 sanık ile ilgili olarak iddianame hazırlandı.

Kahramanmaraş’ta konut sevinci! 2 bin 94 TOKİ konutunda sona gelindi!

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta 7,6 şiddetindeki ikinci depremin merkez üssü olan Elbistan ile komşu ilçesi Afşin’de depremzedelerin dört gözle beklediği deprem konutlarının teslimatı için geri sayım başladı. TOKİ tarafından yapımı süren 2 bin 94 deprem konutunda sona gelindi.

Kahramanmaraş'ta esnaf için inşa edilen geçici iş yerlerinin yüzde 92'si teslim edildi!

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerde iş yerleri yıkılan ya da ağır hasar gören esnaflar için toplamda 64 noktada planlanan 4 bin 55 geçici iş yerinden 3 bin 573'ü hak sahiplerine verildi.

Gaziantep'te sene sonuna kadar tam 10 bin 350 kalıcı konut teslim edilecek!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden etkilenen Gaziantep'te sene sonuna kadar 10 bin 350 kalıcı konutun teslim edilmesi planlanıyor.

Kahramanmaraş'taki 10 bin konut kış gelmeden sahiplerine teslim edilecek!

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer yaptığı son dakika açıklamasında şehirdeki 10 bin konutun kış gelmeden depremzede hak sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

ŞOK’ta, Samsung bulaşık makinesine 10 bin 999 TL’ye, Barbie bebek 119 TL’ye, bluetooth kulaklık 229 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK Market, kısa süreli yeni bir indirim kampanyası başlattığını ve bu kampanyanın 3 Ekim’de sona ereceğini açıkladı. Buna göre, Samsung bulaşık makinesine 10 bin 999 TL’ye, Barbie bebek 119 TL’ye, bluetooth kulaklık 229 TL’ye düştü. İşte 2 Ekim 2023 ŞOK fiyat listesi...

Kahramanmaraşta 10 bin yeni konut yapılacak Haberi

Kahramanmaraşta 10 bin yeni konut yapılacak

Son 1,5 yılda yaptıklarını ve projelerini anlatmak için gazetecilerle bir araya gelen Erkoç, yeni yapacakları çalışmalarla ilgili de bilgi verdi. Belediye Meclis Salonu’nda yapılan toplantıda konuşan Başkan Erkoç, Önsen ve Kurtlar mahalleleri bölgesine 10 bin konutlut yeni bir şehir kurulacağını söyledi.

Bölgede TOKİ ile belediyenin çalışmalara başladığını kaydeden Erkoç, "Bu mahallelerimizde çalışmalar devam ediyor. Buraya yeni bir şehir kuracağız. Kamulaştırma çalışmalarımız da şuanda sürüyor" dedi.

Şehrin hemen her bölgesinde kentsel dönüşüm çalışmaları olduğunu söyleyen Erkoç, "Tekke bölgemizde 2016 yılında dönüşüm çalışmalarımız başlayacak. Mülkiyet sahipleri ile görüşmeler yapılıyor. İsteyene para isteyene de konut vereceğiz. 100 dönümlük bir alanda kentsel dönüşüm yapılacak ve şehrimiz adeta yeniden inşa edilecek" diye konuştu.


Erkoç, ayrıca ulaşımla ilgili de yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını kaydetti. Şehir içinde halen...