17 / 05 / 2024

Kahramanmaraşta göçük

Kahramanmaraşta göçük

Kahramanmaraş'ta inşaatı süren cami kubbesine beton harç döküldüğü sırada meydana gelen çökmede 6 işçi yaralandı. Bölgeye sevk edilen kurtarma ekipleri tarafından 6 işçi kurtarıldı.

Kıbrıs ikiye bölündü: Emlak satışları Güney Kıbrıs'ta rekor kırdı, Kuzey Kıbrıs'ta kriz var! 

Kıbrıs'ta emlak piyasasında yaşananlar dikkatleri çekiyor. Açıklananlara göre, emlak satışları Güney Kıbrıs'ta rekor kırarken, Kuzey Kıbrıs'ta kriz yaşanıyor. İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş'ta güçlendirme raporu krizi: Orta hasarlı bina sakinleri güçlendirme raporu alamıyor!

Depremin merkez üssü Kahramanmaraş’ta orta hasarlı bina mağdurları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü önünde toplandı ve güçlendirme raporu ile ilgili taleplerini dile getirdi. İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş'ta konut imarlı arsa satılıyor! İhalesi 6 Aralık'ta!

Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 6 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Kahramanmaraş'ta depremde 35 kişinin yaşamını yitirdiği binaya ilişkin 5 sanık hakkında iddianame hazırlandı!

"Asrın felaketi" şeklinde belirtilen 6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş'ta, 35 kişinin hayatını kaybettiği 10 katlı Ezgi Apartmanı'nın yıkılması ile ilgili olarak ikisi tutuklu, biri tutuksuz, ikisi firari 5 sanık ile ilgili olarak iddianame hazırlandı.

Kahramanmaraş’ta açık otoparkı bulunan bir dükkan satılacak!

Kahramanmaraş ili, Onikişubat ilçesinde yer alan bir dükkanın ihaleyle satılacağı öğrenildi. Açık artırma yoluyla satılacak dükkanın ihalesinin 21 Kasım 2023 Salı günü saat 10’da yapılacağı öğrenildi.

Kahramanmaraş'ta esnaf için inşa edilen geçici iş yerlerinin yüzde 92'si teslim edildi!

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerde iş yerleri yıkılan ya da ağır hasar gören esnaflar için toplamda 64 noktada planlanan 4 bin 55 geçici iş yerinden 3 bin 573'ü hak sahiplerine verildi.

Kahramanmaraş'ta 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Kahramanmaraş'ta son dakika korkutan bir deprem meydana geldi. Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesine bağlı Küçükçamurlu Köyü'nde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 5 kilometre olarak bildirildi. İşte ayrıntılar...

Son dakika! Kahramanmaraş’ta deprem!

Merkez üssü Kahramanmaraş ve Hatay olan 6 Şubat depremlerinin ardından yaklaşık 9 ay geçmesine rağmen hâlâ bölgede artçı sarsıntılar yaşanmaya devam ediyor. Kandilli Rasathanesi’nin verilerine göre, yine Kahramanmaraş’ta 3.2 şiddetinde bir artçı sarsıntı meydana geldi.

ŞOK’ta gıda ürünlerinde büyük indirim başladı! Pilavlık bulgur 14 TL, pirinç 30 TL, domates salçası 29,50 TL...

Özellikle gıda ürünlerine yönelik indirim kampanyası başlatan ŞOK, yeni haftanın indirimli ürünler kataloğunu müşterilerine özel paylaştı. Buna göre, 7 Haziran Çarşamba gününe özel, ŞOK'ta pilavlık bulgur 14 TL’ye, pirinç 30 TL’ye, domates salçası 29,50 TL’ye düştü. İşte 7 Haziran ŞOK fiyat listesi.

Whatsapp’ta güvenlik açığı yeniden hortladı! Bu mesajı alanın Whatsapp uygulaması çöküyor!

Whatsapp’ta güvenlik açığı yeniden ortaya çıktı. Whatsapp kullananların uygulaması çöküyor. İşte detaylar!

Kahramanmaraş'ta 52 evin yıkıldığı mahallede konteyner kurulumu başladı!

Türkiye'de 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta yalnızca 3 konutun ayakta kalabildiği 55 haneli kırsal mahallede konteynerler kurulumu başladı.

Depremin vurduğu Kahramanmaraş'ta enkazların yarısı kaldırıldı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Kahramanmaraş'ta acil yıkılacak 4 bin 503 binadan 2 bin 590'ında yıkım ve enkaz kaldırma çalışmalarının tamamlandığı kaydedildi.

Japon profesör Shinji uyardı: Kahramanmaraş'ta güçlü bir deprem yaşanma olasılığı...

Japonya Tohuku Üniversitesi Profesörü Shinji, Kahramanmaraş merkezli depremlerle ilgili konuştu. Shinji uyardı: Kahramanmaraş'ta güçlü bir deprem yaşanma olasılığı...

Kahramanmaraşta göçük Haberi

Kahramanmaraşta göçük

Kahramanmaraş'ta inşaatı süren cami kubbesine beton harç döküldüğü sırada meydana gelen çökmede 6 işçi yaralandı. Olaydan kısa süre sonra bölgeye sevk edilen kurtarma ekipleri tarafından ilk etapta 4 işçi kurtarılırken, enkaz altında kalan 2 işçi de yapılan çalışmayla kurtarıldı. Kentteki hastanelere kaldırılan Zafer Özer, İsmail Akdere, Necati Gül, Muhsin Gözüela, Suriye uyruklu Abdulkerim Haje ve ismi öğrenilemeyen diğer işçinin tedavileri sürüyor.


Evrensel


Haber Taraf Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


KAHRAMANMARAŞ'TA, caminin kubbe inşaatı sırasında meydana gelen göçükte biri Suriyeli 6 işçi yaralandı. İnşaatı devam eden ishakoğlu Ali Rıza Efendi Camisi'nin kubbe bölümünde harç işlemi çalışmaları sırasında henüz bilinmeyen bir nedenle göçük meydana geldi. Bölgeye sevk edilen kurtarma ekipleri tarafından ilk etapta 4 işçi kurtarılırken, enkaz altında kalan 2 işçi de yapılan çalışmayla...