29 / 04 / 2024

Kahramanmaraşta kentsel dönüşüm

Kahramanmaraşta kentsel dönüşüm

Kahramanmaraş’ın en büyük caddesi Trabzon Bulvarı tek şeritli hale geliyor. Yeniden dizayn edilecek caddede Trabzon Caddesinin çehresi değişecek, genişleyen kaldırımlarla vatandaşlar caddeyi daha veremli kullanabilecek.

Kahramanmaraş'ın kimliği kentsel dönüşüm ile yansıtılacak!

Çevre Bakanlığı müsteşarı Öztürk, "Burada bundan sonra alınması gereken önlemler dahil olmak üzere tüm konuları, tüm yönleriyle müzakere edelim, değerlendirelim ve ona göre çantamızı doldurup Ankara'ya gidelim' dedi.

Kahramanmaraş'ta kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

Kentsel dönüşüm çalışmaların sürdüğü mahallelerde yapılan incelemeler sırasında vatandaşlarla sohbet eden Öztürk, elde edilen bilgilerin kapsamında yaşanan sorunların çözümü için Kahramanmaraş ' ta olduklarını söyledi...

Altyapı kentsel planlama ekibi Kahramanmaraş'ta!

Kentsel dönüşüm çalışmaların sürdüğü mahallelerde yapılan incelemeler sırasında vatandaşlarla sohbet eden Öztürk, elde edilen bilgilerin kapsamında yaşanan sorunların çözümü için Kahramanmaraş ' ta olduklarını söyledi...

Kahramanmaraş'ta kentsel dönüşüm kapsamında 2 bin 500 bina yıkılacak!

Kahramanmaraş Belediyesi tarafından başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Malik Ejder Mahallesinde yıkım gerçekleştirildi. Kentsel Dönüşüm Kanunu kapsamında yapılacak çalışmalarda 2 bin 500 konutun yıkılacağı bildirildi...

DEVA Parti'li Evrim Rızvanoğlu'ndan kentsel dönüşüm mağdurlarına destek!

İstanbul Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm mağdurlarıyla buluşan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Evrim Rızvanoğlu, yerinde dönüşüm ilkelerine uygun davranılmadığını dile getirdi.

Trabzon Of'ta kentsel dönüşüm start aldı!

Trabzon’un Of ilçesi Sulaklı Vadisi’nde kentsel dönüşüm çalışmaları start aldı. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Söz verdiğimiz gibi Of’ta dönüşüm başladı" dedi.

Kahramanmaraş'ta Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında inşa edilen konutların inşaatı tam gaz!

"Asrın felaketi" şeklinde belirtilen 6 Şubat depremlerinin merkez üssü olan Kahramanmaraş'ta, "Yerinde Dönüşüm Projesi" kapsamında sağlanan hibe ve kredi destekleri ile konutların inşası tam gaz devam ediyor...

Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm için ilk kepçe vuruldu!

İstanbul Beşiktaş’ta Akat Mahallesi, Zeytinoğlu Caddesi’nde iki binanın yıkımının başlamasıyla birlikte kentsel dönüşüm çalışmalarının ilk adımı atıldı. Belediye iştiraki İmar A.Ş tarafından yapılan ilk dönüşüm yıkımında Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da yer aldı.

Kahramanmaraş Kültürpark'ta kentsel dönüşüm başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör 2022 yılında Kahramanmaraş'ta yapmayı planladıkları kentsel dönüşüm projeleri hakkında bilgi verdi.

Kahramanmaraş'ta Tekke Kentsel Dönüşüm Konutları tamamlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Kurtlar ve Saçaklızade'de kentsel dönüşüm projesi dahilinde inşa edilen konutlar 2022'nin başında teslim edilecek.

Malatya Yeşilyurt'ta kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yeşilyurt Kaymakamı Osman Uğurlu ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Turgut Özal Mahallesi'nde hayata geçen kentsel dönüşüm projelerini inceledi.

Konak'ta kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Büyükşehir belediyesinin emsal artış kararını desteklediklerine de dikkat çeken Batur, "Kolları sıvadık, 6 aylık kısa sürede Gültepe planlarını bitirdik. Beştepeler planlarını yaptık" dedi.

Şırnak'ta kentsel dönüşüm gerginliği!

CHP Şırnak Merkez İlçe Başkanı Osman Yeren, şehirde 6 sene önce hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi ile ilgili çarpıcı iddialarda bulundu. 

Mardin Midyat'ta kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü 31561 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Mardin Midyat'ta yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Kahramanmaraş'ta kentsel dönüşüm konutları yükseliyor!

Kahramanmaraş'ta kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı, Hayrettin Güngör, Kurtlar ve Saçaklızade'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı. 

İzmir Konak'ta kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, ilçede hayata geçecek kentsel dönüşüm projeleri ile görsel kirliliğin ortadan kaldırılacağını dile getirdi.

Kahramanmaraş Yusuflar kentsel dönüşüm projesinde sona gelindi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Yusuflar Mahallesi'nde devam eden kentsel dönüşüm projesinde sona gelindi. Çalışmalar hakkında konuşan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör konutların kısa süre içerisinde sahiplerine teslim edileceğini belirtti.

Kahramanmaraşta kentsel dönüşüm Haberi

Kahramanmaraşta kentsel dönüşüm

Kahramanmaraş’ın en büyük caddesi Trabzon Bulvarı tek şeritli hale geliyor. Yeniden dizayn edilecek caddede Trabzon Caddesinin çehresi değişecek, genişleyen kaldırımlarla vatandaşlar caddeyi daha veremli kullanabilecek. Işıklandırmalarıyla ise Avrupa kentlerini aratmayacak.


Kahramanmaraş’ın en büyük ana arteri Trabzon Bulvarı, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un Prestij caddesi projesiyle Kahramanmaraş çağdaş dünya kentlerini kıskandıracak bir cadde haline geliyor.


Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç kentte yapımı devam eden, yapılan ve planlanan projelerle ilgili Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi Genel Koordinatörü Mehmet Mümtaz Yüzbaşıoğlu ve Genel Yayın Yönetmeni Mesut Tuğrul’a bilgiler verdi.


Başkan Erkoç, öncelikle Trabzon caddesini dünya kentleri arasında gıpta ile izletecek yeni bir projenin uygulama çalışmalarına başladı. Trabzon Bulvarını tek şeritli hale getireceklerini belirten Erkoç; “Öncelikle Valilik kavşağı ile Kıbrıs meydanına kadar olan bölümü uygulamaya alacağız....