15 / 05 / 2024

kale asya pazarı

kale asya pazarı

Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, yeni büyüme pazarlarına odaklanmaya ve yatırmalara devam edeceklerini belirtti. Avrupa'da yaşanan ekonomik durgunluğun etkisiyle Asya ve Ortadoğu'da satışımızı artırmaya yöneldik...

2022’de en çok o otomobil sattı! 10 milyon adetten fazla!

Dünyada 2022 yılında en fazla otomobil satışı yapan üretici şirketin Toyota olduğu açıklandı.  Tanınmış otomobil devi, stoklar konusunda mevcut kısıtlamalar devam etmesine rağmen, Asya pazarındaki talebin hız kaybetmemesinin de desteğiyle geçen yıl küresel üretimini yüzde 5 artırdı. Ünlü marka, 3 yı

Kripto para borsası Bitmex satılıyor mu? Şirket açıkladı teklif geldi

Kripto para dünyasında yer yerinden oynamaya devam ederken Asya pazarında faaliyet gösteren ve finansal sorunlar nedeniyle para çekimlerini durduran kripto para borsası Bitmex, olası bir satınalma teklifini değerlendirdiğini duyurdu.

Türk inşaat şirketlerinin yeni hedef pazarı Avrupa ve Orta Asya oldu!

Türk yatırımcıların da rotasını değiştirdi. İnşaat gibi alanlarda Türk şirketlerinin yeni hedef pazarı Avrupa ve Orta Asya oldu. 

Basuki Hadimuljono: Türk şirketleri Endonezya’yı üs olarak kullanabilir!

Endonezya Bayındırlık ve İskan Bakanı Basuki Hadimuljono, Türkiye’den yapılacak yatırımları teşvik edeceğini vurgulayarak, "Türk şirketleri, Asya pazarına girmek için Endonezya’yı üs olarak kullanabilir" diye konuştu.

Roberto Bravo Çin’de mağaza açtı!

Venedik ve Moskova’da mağazaları olan Roberto Bravo, Çin’in Tianjin şehrinde bir mağaza açarak Asya pazarına girdi.

Atasay yurtdışında 200 mağaza açacak!

Bu yılı 870 milyon TL ciroyla kapatmayı planlayan Atasay, Asya pazarına açılmayı hedefliyor. Ailenin dördüncü kuşak temsilcisi olan Atasay CEO'su Atasay Kamer, "Hedefimiz yurtdışında 200 mağazaya ulaşmak" diyor.

Kale Kent projesinde tapu teslimi başlıyor!

Gül İnşaat, LİV Yapı ve 3S Kale tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Kale Kent projesinde tapular daire sahiplerine 29 Kasım Pazar günü teslim edilecek..

Türk müteahhitleri rotayı İran pazarına çevirdi!

Türk müteahhitlik sektörü, ambargonun kaldırılmasıyla birlikte İran pazarına girmeye hazırlanıyor. Son 4 yılda Arap pazarındaki kaybı Orta Asya ülkelerindeki yatırımlarını yüzde 50 artırarak gidermeye çalışan sektör, yeni pazar arayışını sürdürüyor.

Muş'taki Eski Kale Yolu'nda yenileme çalışmaları başladı!

Muş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Eski Kale Yolu'nda asfaltlama çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı Feyat Asya , bazı yollarda da yeniden asfalt çalışması yaptıklarını açıkladı.

Mersin Yeni Asya Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Mersin Yeni Asya Temsilciliği ve Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin girişimleriyle geçen Pazar günü kalabalık bir dâvetli topluluğunun katılımıyla Mersin Yeni Asya Kültür Merkezi’nin temel atma merasimi gerçekleştirildi.

Asya doğalgaz pazarında Rusya'yı büyük rekabet bekliyor!

Dünyanın enerji talebini sürükleyen Asya-Pasifik bölgesinde doğalgaz ve sıvılaştırılmış doğalgaz (LNG) pazarı da giderek büyüyor. Ukrayna’da yaşanan kriz ve batının yaptırımları nedeniyle Rusya da yüzünü bu pazara çevirdi...

Pendik açık oto pazarı nerede ve ne zaman açılıyor?

Pendik açık oto pazarının açılış tarihi belli oldu. Peki Pendik oto pazarı nerede? İşte İstanbul'un Pendik İlçesi'nde Oto World Asya projesine komşu Pendik açık oto pazarının adresi, açılış tarihi ve çalışma günleri...

Muş Kale Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesi 8 Eylül'de!

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile belediye arasında imzalanan protokol gereği Kale Mahallesinde yapılacak olan konutların ihalesinin 8 Eylül'de gerçekleştirileceğini söyledi...

kale asya pazarı Haberi

kale asya pazarı


Zeynep Bodur Okyay, "Ana pazarımız olan Avrupa'da yaşanan ekonomik durgunluğun etkisiyle Asya ve Ortadoğu'da satışımızı artırmaya yöneldik." Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, yeni büyüme pazarlarına odaklanmaya ve yatırmalara devam edeceklerini belirterek, "Ana pazarımız olan Avrupa'da yaşanan ekonomik durgunluğun etkisiyle Asya ve Ortadoğu'da satışımızı artırmaya yöneldik. Yeni yatırımlarımıza baktığımızda, Türkiye'nin bir ucundan, diğer ucuna uzanan bir coğrafyadan bahsediyoruz" dedi. 


Okyay, Kale Grubunun 56. kuruluş yıldönümü ve Seramik Bayramı dolayısıyla Çanakkale'nin Çan ilçesindeki Kaleseramik Tesisleri'nde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Kale Grubunun, 1957'den itibaren Türk sanayisine büyük bir ivme kazandırdığını belirterek, ülke kalkınmasında önemli bir rol üstlendiğini söyledi. İbrahim Bodur'un girişimiyle Çanakkale'nin Çan ilçesinde başlayan sanayicilik hayatında 56. gurur yılını geride bıraktıkalarını ifade eden Okyay, 2013 yılı itibarıyla seramik, inşaat malzemeleri, kimyasallar,...