05 / 05 / 2024

Kalebodurun yeni serisi

Kalebodurun yeni serisi

Geliştirdiği ürün ve teknolojilerle mimarların yaratıcılıklarına hitap eden Kalebodur, nostaljik karoların yeni yorumunu ‘Provenza’ ile günümüze taşıyor. ‘Provenza’ serisi, günümüzün trend formu altıgeni, vazgeçilmez desenlerle buluşuyor.

Mercedes-Benz'in yeni serisi Türkiye’ye özel motorla geldi...

Türkiye’de ilk olarak Mercedes-Benz E 220 d 4MATIC ve Türkiye’ye özel üretilen E 180 motor seçenekleri sunulacağı kaydedildi. İşte haberin detayları...

Sıfır km Mercedes Yeni A-Serisi ne kadar, kaç TL? İşte Ağustos ayı fiyat listesi...

 Mercedes Yeni A-Serisi'nin 2023 Ağustos fiyat listesi belli oldu. İşte detaylar...

BMW 3 Serisi’ne sadece bir ayda 308 bin 500 TL zam geldi! 3 Serisi’nin yeni fiyatı resmen dudak uçuklattı!

BMW, temmuz ayı kapsamında 3 Serisi’ne 308 bin 500 TL zam yaptığını açıkladı. Bu zammın ardından herkes BMW 3 Serisi’nin yeni fiyatını merak etmeye başladı.

BMW 2 Serisi’ne tamı tamına 131 bin 700 TL zam geldi! 2 Serisi’nin yeni fiyatını görenler şaşkına döndü!

BMW, temmuz ayı kapsamında tüm modellerinin fiyat listesini güncelledi. Resmi internet sitesinden modellerinin yeni fiyatlarını yayımlayan BMW, 2 Serisi’ne tam 131 bin 700 TL zam yaptığını duyurdu.

Temmuz ayına girer girmez BMW 1 Serisi’ne tam 115 bin TL zam geldi!

BMW, temmuz ayının ilk gününden fiyat listesini güncelledi ve 1 Serisi’ne 115 bin 100 TL zam geldiğini duyurdu. Temmuz ayı kapsamında yeni fiyatlarını resmi internet sitesinden yayımlayan BMW, 1 Serisi’nin yeni fiyatını ya paylaştı.

BMW X Serisi’nin yeni fiyatı açıklandı! BMW X Serisi’ne zam geldi mi?

Türkiye’de en çok satan otomobil üreticilerinden biri olan BMW, X Serisi’nin yeni fiyatını açıkladı. Bu kapsamda; X1, X2 ve X3 modellerine zam gelip gelmediği merak ediliyor.

Sonunda belli oldu! BMW 5 Serisi’nin yeni fiyatı açıklandı!

Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden BMW, merakla beklenen 5 Serisi’nin yeni fiyatını açıkladı. BMW, 5 Serisi’nin güncel fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladığını duyurdu.

Merakla beklenen BMW 4 Serisi’nin yeni fiyatı belli oldu!

Türkiye’de en çok sevilen ve en çok satılan otomobil üreticilerinden biri olan BMW, 4 Serisi’nin yeni fiyat listesini yayımladı. BMW 4 Serisi’ne sahip olmak isteyenler bu aracın yeni fiyatını ve teknik özelliklerini arama motorlarında aratmaya başladı.

Hayran bırakan tasarımı ve performansıyla Yeni BMW 3 Serisi görücüye çıktı!

Akılda kalıcı görünümü, etkileyici performansı ve adeta büyüleyen teknik özellikleriyle Yeni BMW 3 Serisi yeni fiyatıyla görücüye çıktı. BMW, her ay olduğu gibi bu ay da modellerinin yeni fiyatını resmi internet sitesinden yayımladı.

Estetiği ve teknolojisiyle adeta büyüleyen BMW 2 Serisi’ne zam geldi mi?

Hayalinizdeki tasarım ve özelliklerine sahip BMW 2 Serisi’nin yeni fiyatı belli oldu. BMW, yaptığı açıklamayla 2 Serisi de dahil olmak üzere tüm modellerinin güncel fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladığını duyurdu.

BMW 1 Serisine gelen zam herkesi şoke etti! İşte BMW 1 Serisi’nin yeni fiyatı...

Göz alıcı tasarımı ve üstün teknolojisiyle adeta herkesin rüyalarını süsleyen BMW, haziran ayı kapsamında tüm modellerine zam yaptı. BMW’nin 1 Serisi’ne yaptığı zammı gören herkes resmen şoke oldu. İşte 7 Haziran 2023 fiyat listesi...

Oppo, Yeni Reno10 Serisini Tanıttı: İşte Reno10, Reno10 Pro ve Reno10 Pro+ fiyatları ve yenilikçi özellikleri!

Oppo, son teknoloji ürünü olan Reno10 Serisini tanıttı. Kullanıcılara üç farklı model seçeneği sunan Reno10, Reno10 Pro ve Reno10 Pro+ ile dikkat çekiyor. Yeni Oppo Reno10 Serisi, kullanıcılara çeşitli özellikler sunarak beklentileri karşılamayı hedefliyor. Her bir model farklı avantajlar sağlıyor.

Yeni yüzü meydana çıktı! Makyajlı BMW 5 serisi herkesi hayran bıraktı

BMW'nin amiral gemilerinden biri olan 5 Serisi en yeni tasarımı ile hayranlarına sunuldu. G60 kasa kodlu yeni nesil 5 Serisi şimdiden tartışmalara sebep olurken birçok vatandaş ise aracın yeni görünümüne alışmakta güçlük çekiyor.

Kalebodurun yeni serisi Haberi

Kalebodurun yeni serisi

Türkiye seramik sektörünün jenerik markası Kalebodur’u akıllara kazıyan nostaljik karoların yeni yorumu, ‘Provenza’ ile günümüze taşınıyor. ‘Provenza’ serisi, günümüzün trend formu altıgeni, vazgeçilmez desenlerle buluşuyor. 


33x33 cm ve 33x38 cm boyutlarında üretilen yeni seri ‘Provenza’, sırlı porselen karo ve dekorları ile birbirinden şık alanlar yaratıyor. 


Buz, bej, gri, haki ve antrasit gibi soğuk ve sıcak ton alternatifleri bulunan ‘Provenza’ serisi, kafelerden banyolara kadar oldukça geniş bir kullanım alanına ve döşeme seçeneklerine imkan...