02 / 05 / 2024

kampanyası olan inşaat firmaları

kampanyası olan inşaat firmaları

İnşaat firmaları kadınlar haftasında konutta indirim yaptı. Özyurtlar 2 projesinde konut alıcılarına yüzde 10 indirim sundu. Dumankaya Konsept Halkalı’da 85 bin liraya varan avantaj sağladı.

İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç TL? İşte günlük demir fiyatları! 

İnşaat sektörünün kalbi olan inşaat demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton olarak işleme alınan inşaat demirinin güncel fiyatları belli oldu. Peki İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? İşte günlük demir fiyatları.

1.400 kişiye mezar olan Ebrar Sitesi için şok açıklama! Ölen inşaat mühendisini suçladılar!

6 Şubat Kahramanmaraş depreminde 1.400 kişiye mezar olan Ebrar Sitesi'nin L blokunun ilk duruşmasında sanıklar ölen inşaat mühendisini suçladı.

Aryap İnşaat, Eskişehir’in ilk sismik izolatörlü olan konut projesine imza atıyor

Eskişehir ve Bursa’da inşaat sektörüne kazandırdığı sağlam, güvenilir ve yeşil bina standartlarına uygun olan projeler ile öne çıkan Aryap İnşaat, son teknolojinin entegre edildiği konutlar yapıyor.

Vinç operatörü ayda 150 bin, inşaat ustası 70 bin, mühendis ise 40 bin TL kazanıyor! İnşaat sektöründe maaşlar katlandı!

Türkiye’nin lokomotif sektörlerinden biri olan inşaat sektöründe kalifiye eleman sıkıntısı büyürken, maaşlar da her geçen gün katlanıyor. İnşaat sektöründe çalışanların maaşları duyanları şok etti. İşte o rakamlar...

İnşaat şantiyelerde işçi alarmı: Konutların teslim tarihi gecikiyor!

Türkiye'deki inşaat şantiyelerinde işçi krizi alarm veriyor. Ülkenin uzun yıllardır büyüme lokomotifi olan inşaat sektöründe istihdam sayıları gün geçtikçe geriliyor. Bu noktada çalışan sayısı 2.5 milyondan 1.8 milyona düştü.

İnşaat demiri fiyatları resmen fırladı! Fiyatlar ne kadar oldu?

İnşaat yaptıracak olan kişiler için maliyet kalemlerinden olan inşaat demiri fiyatlarını yakından takip ediyor. Peki, bir ton inşaat demirinin fiyatı kaç liraya yükseldi? Fiyatlarda son durum ne? İşte konuya ilişkin merak edilenler...

İnşaat sektörü, üretim ve ihracata odaklandı!

Türkiye ekonomisinde önemli yere sahip olan inşaat ve sanayi sektörünün temsilcileri, sürdürülebilir binalar ve inşaat malzemesi imalatının yanında üretim ve ihracatın önemine de dikkati çekti.

İnşaat demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 1 ton demirin fiyatı resmen çakıldı! 17 Ocak 2023 demir fiyat listesi

İnşaat malzemeleri içinde en önemli bir yere sahip olan inşaat demirinin fiyatı düşmeye başladı. İnşaat demir fiyatlarına büyük indirim geldi. 1 ton demirin fiyatı resmen çakıldı! 17 Ocak 2023 demir fiyat listesi.

Yeni Evim kampanyası hem inşaat firmalarının hem de vatandaşların yüzünü güldürdü! Fiyatlar ne olacak? 

Gayrimenkul sektörü temsilcileri, orta gelirliye yönelik yeni konut finansman modeliyle hayata geçirilen "Yeni Evim" kampanyasının hem inşaat firmalarının hem de vatandaşın yüzünü güldürdüğünü, iki tarafa da olumlu yansıyacağını belirtti. Peki ev fiyatları düşecek mi? İşte ayrıntılar...

İnşaat sektörü yeniden yükselişe geçti!

2018'den itibaren daralma eğiliminde olan inşaat sektörü, tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgının ortaya çıkmasından nasıl etkilendi?

Galatasaray yönetimine 13 inşaatçı aday!

Merakla beklenen Galatasaray Kulübünde seçimli olağan genel kurul yarın gerçekleştirilecek.  Galatasaray'da 5 isim başkanlık için yarışacak. İşte Galatasaray yönetimine aday olan inşaatçılar...

İnşaat sektöründe 5 müteahhit firma 161 milyar TL'lik iş üstlendi!

Türkiye ekonomisinde lokomotif sektör olan inşaat sektöründe, son 5 senede en çok kamu ihalesini kazanan müteahhitler belirlendi. Türkiye'de en çok kamu ihalesini kazanan müteahhitlere son 5 senede verilen 55 ihalede tam 161.3 milyar Türk Lirası tutarındaki işi 5 firma üstlendi. 

Vakıflar Genel Müdürlüğü, Vakıf İnşaat Restorasyon A.Ş.'yi ihalelere çağırmadı iddiası!

Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün, milyon liralık işleri kendisine ait olan inşaat şirketi yerine dışarıya yaptırdığı ileri sürüldü. 

kampanyası olan inşaat firmaları Haberi

kampanyası olan inşaat firmaları

İn­di­rim kam­pan­ya­la­rı hız­lan­dı. İn­şa­at fir­ma­la­rı gay­ri­men­kul­de yüz­de 10’a va­ran in­di­rim­ler ger­çek­leş­tir­di.  Yüzde 10’luk indirimle bazı evleri 85 bin lira daha az ödeyerek satın almak mümkün. Firmalar bu yolla satış grafiğini artırmayı hedefledi. Öz­yurt­lar İn­şa­at, N5 Sui­tes, NCity Esen­yurt ve NCad­de pro­je­le­rin­de yüz­de 10 in­di­rim yap­tı.  Kam­pan­ya­dan ya­tı­rım ya da otu­rum amaç­lı ko­nut alan tüm ka­dın­lar ya­rar­la­na­cak.


Her tip konut bulmak mümkün


So­yak ta­ra­fın­dan İz­mi­r’­de in­şa edi­len So­yak Si­es­ta Oxy­ge­n’­de  1+1’ler 125 bin li­ra­dan, 2+1 bah­çe­li da­ire­ler 199 bin li­ra­dan baş­lı­yor.  

Du­man­ka­ya İn­şa­at Hal­ka­lı­’da in­şa et­ti­ği Kon­sept Hal­ka­lı pro­je­sin­de yüz­de 8 pe­şin in­di­rim­le 85 bin li­ra­ya va­ran avan­taj su­nu­yor. Pro­je­den ev al­mak is­te­yen­ler sı­fır pe­şi­nat­la da ev sa­hi­bi ola­bi­li­yor. 1+1, 2+1, 3+1 ve kent vil­la­la­rın­dan olu­şan pro­je­de fi­yat­lar 227 bin 240 li­ra­dan...