04 / 05 / 2024

Kanal İstanbul müsilaj son durum

Kanal İstanbul müsilaj son durum

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Kanal İstanbul'un müsilaj sorununu çözüp çözemeyeceği ile ilgili açıklama yaptı.

Kanal İstanbul rafa mı kalkıyor? Çılgın projede son durum açıklandı!

2027 yılında tamamlanması hedeflenen Kanal İstanbul projesindeki son durum açıklandı. Peki Kanal İstanbul rafa mı kalkıyor? İşte projedeki son durum...

Kanal İstanbul'a 2024 yatırım programında 10 bin TL ödenek ayrıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 13 sene önce duyurduğu 'çılgın proje' Kanal İstanbul'a 2024 yatırım programında 10 bin TL ödenek ayrıldığı belirlendi. İşte ayrıntılar...

Prof. Dr. Melek Okyar'dan müsilaj açıklaması! Marmara Denizi'nde...

İstanbul Üniversitesi Su Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Melek İşinibilir Okyar, Marmara Denizi'ndeki müsilaja ilişkin son durumu değerlendirdi. Müsilaj ne durumda? İşte detaylar...

Kanal İstanbul'un tanıtım videosunun maliyeti 289 bin 550 TL oldu!

Kanal İstanbul projesinin tanıtım videosu için açılan ihalenin sonuç ilanı 2 senenin ardından belli oldu. 2020'de 3 ayda çekilen ve hazırlanan videonun maliyeti 289 bin 550 Türk Lirası olarak açıklandı. 

Ali İhsan Yavuz: Kanal İstanbul'un yapımı hızlandırıldı!

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ağrı'ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz Kanal İstanbul Projesi'nin tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde yapımının hızlandırıldığını söyledi.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul uluslararası ölçekte bir ulaşım projesidir!

Silivri Mimar Sinan Köprüsü'nün açılış töreninde konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Kanal İstanbul, gündelik tartışmaların ötesinde, uluslararası ölçekte bir ulaşım projesidir." dedi.

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan Kanal İstanbul raporu!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO), Gölcük depreminin 22. yıl dönümünde açıklama yaptı. Açıklamada, Kanal İstanbul projesi için, “Deprem riski çok yüksek olan bu kentin Avrupa yakasını ikiye bölmenin yaratacağı açmazlar karar vericiler tarafından göz ardı edilmektedir" denildi.

Müsilaj sayfiyelerdeki konut fiyatlarını nasıl etkiledi?

 Son zamanlarda Türkiye denizlerinde büyük tehlike yaratan müsilaj sayfiye yerlerdeki konutların değerini de tehdit eder hale geldi. Sektör temsilcileri burada yer alan konutların fiyatların düşmesinden endişeli. 

TBMM’de Kanal İstanbul tartışması!

TBMM’de kurulan Müsilaj Komisyonu’nda Kanal İstanbul projesi tartışmalarla gündeme geldi. Milletvekilleri, konuya ilişkin konuştu.

Ekrem İmamoğlu'ndan son dakika Kanal İstanbul paylaşımı! 

Çiftçilerle hasat dağıtımına çıkan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul Projesi'ne gönderme yaparak "Birinin aklından kanalın kenarındaki binalar geçer, bizim de aklımızdan sulama kanalları geçiyor"

Müsilaj, gayrimenkul piyasasını nasıl etkiledi?

Son zamanların gündem konuları arasında yer alan müsilaj, İstanbul, Tekirdağ, Kocaeli, Yalova, Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Edirne’deki yazlık konutları nasıl etkiledi?

Kanal İstanbul kentsel dönüşümü engellemeyecek!

"Anadolu Sohbetleri"ne katılan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Kanal İstanbul ve kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu.

Kanal İstanbul'un çalışma alanı tarım arazi mi?

Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) tarafından hazırlanan rapora göre; Kanal İstanbul Projesi'nin çalışma alanının yüzde 52'i tarım arazisi olduğu belirtildi.

Kanal İstanbul müsilaj son durum Haberi

Kanal İstanbul müsilaj son durum

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Kanal İstanbul projesi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Sözcü'de yer alan habere göre, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun, çılgın proje Kanal İstanbul'un müsilaj sorununu çözeceği şeklindeki açıklamalarıyala ilgili konuştu. 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu “Temel için kendini paralayan Ulaştırma Bakanı'nın müsilaj ile ilgili bir izahı var. Biz Çevre ve Şehircilik Bakanı ile birlikte çok iyi bir müsilaj ile mücadele süreci yürütüyoruz. Kendisine de teşekkür ediyorum. Aldığımız kararlar yürüyor. Bilim kurulu oluştu, önerilerimiz dikkate alındı. Kanal meselesini gündeme getirince Çevre ve Şehircilik Bakanı, ‘kanal meselesi çok siyasileşti müsilaj konusunu bunu katmadan yolculuk tanımlayalım' dedi. ‘Çok ilgili ama haklısınız dışında tutalım' dedim. ‘Biz ağzımızı açmayacağız' dedik. Ama Ulaştırma Bakanı 3 gün sonra ‘kanal olacak Karadeniz Marmara'ya...