24 / 07 / 2024

kapızlı plajı mersin

kapızlı plajı mersin

Mersin'in Silifke ilçesinin en önemli turistik beldelerinden biri olan Atakent’te yaz dönemi hazırlıklarına başlandı. Belediye Başkanı Atakent plajı ve Kapızlı plajında yürütülecek çalışmalar hakkında belediye birim amirlerine talimatlar verdi...

Bakan Uraloğlu'ndan bu şehirlere hızlı tren müjdesi!  Ulaşım süresi 2 saat 15 dakikaya inecek!

Merakla beklenen Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep Hızlı Tren Hattı ile ilgili olarak son dakika detaylarını duyuran Bakan Uraloğlu, projenin tamamlanmasıyla ulaşım süresinin 2 saat 15 dakikaya ineceğini açıkladı.

Halkalı-Kapıkule arası 1,5 saat oluyor! Hızlı tren hattı haziranda bitecek!

Edirne-İstanbul arasında yapımı devam eden Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Hattı Projesi'nin Çerkezköy-Kapıkule hattında fiziki ilerleme yüzde 80'nin üzerinde tamamlandı ve haziran ayında bitmesi planlanıyor.

Ulaştırma Bakanı açıkladı! Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi'nin ilk etabı 2025'te tamamlanacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi'nin Çerkezköy-Kapıkule arasında bulunan 53 kilometrelik kesiminde çalışmaların devam ettiğini kaydedilerek, projenin ilk etabının ise 2025 yılı sonuna kadar bitirmeyi planladıklarını açıkladı.

Mersin Erdemli'ye 623 milyonluk dev yatırım! 5 yıldızlı otel, apart ve iş yeri için start verildi!

Mersin İli, Erdemli İlçesi, Tömük Mahallesi, Athena Yapı İnşaat tarafından 1 Adet 150 Odalı 5 Yıldızlı Otel, 60 Adet Apart ve 1 Adet İş yeri yapılması planlanıyor.

Athena Yapı'dan Mersin'e 5 yıldızlı otel geliyor!

Athena Yapı İnşaat Turizm, Mersin'deki yeni otel yatırımı için düğmeye bastı. Söz konusu proje 623 milyon 937 bin 800 TL'ye mal olacak.

Bakan Uraloğlu: Mersin-Gaziantep arası 6 saatten 2 saate inecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep Hızlı Tren Hattı'nın 6 saat 23 dakikalık seyahat süresini 2 saat 15 dakikaya düşüreceğini belirterek "Bu hatta yılda ortalama 6,4 milyon yolcu taşınacak" dedi.

Ücretsiz 5 yıldızlı halk plajı sayısı 35'e çıkacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kültür ve Turizm Bakanlığı, tatilcilerin gözde şehirleri arasında yer alan Antalya'da 2 bin 600 şezlong kapasiteli Küçük Çaltıcak Ücretsiz Halk Plajı'nı hizmete açacak, böylece 5 yıldızlı halk plajı sayısı 35'e ulaşacak...

Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren projesinin Halkalı-Ispartakule kısmında tünel açma çalışmaları başladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi'nin üçüncü fazı olan Halkalı-Ispartakule bölümündeki tünel açma çalışmalarını başlatarak çok önemli bir aşamayı daha hayata geçirdiklerine dikkat çekti. 

ŞOK'tan yaz kataloğu: Deniz şortu 99,95 TL'ye, güneş spreyi 330,90 TL'ye yüzücü gözlüğü 39,95 TL'ye düştü

ŞOK market 31 Mayıs Çarşamba tarihli ikinci bir indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımladı. Bu katalogta deniz şortundan güneş kremine, plaj havlusundan yüzücü gözlüğüne kadar yaz ürünleri yer aldı. İşte ŞOK 31 Mayıs Çarşamba indirimli aktüel ürünler kataloğu...

Arçelik 270531 EI 427 lt Çift Kapılı Buzdolabı'nda kaçırılmayacak indirim fırsatı! 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik 270531 EI F Enerji Sınıfı 427 lt Çift Kapılı Buzdolabı 427 litre net hacim ile gelişmiş teknolojisi sayesinde hızlı soğutma ve dondurma fonksiyonlarına yer veriyor.

Ankara-Sivas hızlı tren hattı 2023'te hizmete açılacak!

Bakan Karaismailoğlu,  önümüzdeki aylarda Ankara-Sivas Hızlı tren hattını hizmete açacaklarını duyurdu. Kapıkule-Halkalı arasında da hızlı tren çalışmalarının devam ettiğini ve şu anda arazide 4 bin 500 kilometre hızlı tren yatırımının olduğunu açıkladı.

Çerkezköy-Kapıkule demir yolu hattının yüzde 50'si tamamlandı!

Merakla beklenen Halkalı-Kapıkule hızlı tren hattının Çerkezköy-Kapıkule kısmındaki çalışmaların yüzde 50 'si tamamlandı.

Mersin Silifke'de 9.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Silifke İcra Dairesi, Mersin ili, Silifke ilçesi, Kapızlı Mahalle Köy, 0 ada 33 parselde yer alan arsayı 9 milyon 287 bin 958 TL'ye satıyor...

kapızlı plajı mersin Haberi

kapızlı plajı mersin


Mersin'in Silifke ilçesinin en önemli turistik beldelerinden biri olan Atakent’te yaz dönemi hazırlıklarına başlandı. Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, özellikle yaz aylarında artan nüfusa yönelik temel hizmetlerin sağlanması, deniz kenarına açılan ticari alanların düzenlenmesi, halkın denize girebileceği yerlerin belirlenmesi, bakım ve temizlik çalışmalarının yürütülmesi gibi konularda belediye sorumlularından bilgi aldı, yaz ayları başlamadan önce belediye olarak çalışmalara başladıklarını belirtti.


Beraberinde Belediye Meclis Üyesi Ahmet Doğan, Başkan Yardımcısı Ömer Savar, Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Kafes, Garaj Amiri Mustafa Güler ve belediye görevlileri ile birlikte Atakent sahilini gezen Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut yaptığı incelemelerde yapraklı koy, Atakent plajı ve Kapızlı plajında yürütülecek çalışmalar hakkında belediye birim amirlerine talimatlar verdi.


Başkan Turgut yaptığı açıklamada, “Yeni yasa ile kapanan beldeler ilçe belediyemize bağlanmıştır. Yani...