05 / 05 / 2024

kar kalınlığı kaç santimetre

kar kalınlığı kaç santimetre

Bolu'nun yüksek kesimlerinde aralıklarla etkili olan yağışın ardından Abant Tabiat parkı'nda kar kalınlığı 10 santimetre ölçüldü.İstanbul'a yakın yerlerde kayak sezonu açıldı. Kar kalınlığı Abant'ta 10, Kartalkaya'da 20 santimetreye ulaştı.

Afra Saraçoğlu'nun serumu: AHA + BHA Kömür Cilt Kusurları Karşıtı Serum kaç lira?

Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Seyran karakteriyle bir anda Türkiye'nin en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başaran Afra Saraçoğlu rol aldığı reklam filmleriyle de adından söz ettiriyor.

Apartmanda arsa payı nasıl hesaplanır? Kat karşılığı arsa kaç daire?

Apartmanda yaşayan kişiler, arsa payına önem vermektedir. Bu nedenle de “Apartmanda arsa payı nasıl hesaplanır?” sorusunu sık sık sormaktadır. İşte detaylar!

Migros'ta yüzde 55 indirim çılgınlığı! Kağıt havlu 42, fıstıklı salam 21 TL! 7 Mart 2023 fiyat listesi...

Migros'ta yüzde 55'lik indirim çılgınlığı başladı. Migros Market,  haftanın indirimli ürünlerini peş peşe duyurdu. Migros'ta hangi ürünler ne kadar indirimde? İşte 7 Mart 2023 fiyat listesi...

Yeni yapılacak konutlar için ‘alüvyon kalınlığı’ uyarısı!

Deprem bölgesinde yapılacak yeni konutlar için çalışmaların başlatıldığı bu dönemde, uzmanlardan bu kez, ‘alüvyon’ uyarısı geldi.

KYK bursuna dair bunları biliyor muydunuz? KYK bursu kime çıkar? KYK bursu kaç senelik verilmektedir?

KYK bursuna dair öğrencilerin kafalarını kurcalayan pek çok soru vardır. İşte o hususlardan bazıları ve bu konuya dair sorulan sorular!

Altın kar tanesi kolyeler ne kadar? Kar tanesi kolye fiyatları kaç TL? 27 Ekim 2022 fiyat listesi

Altın kar tanesi kolyeler, sevdiğiniz kişilerin benzersiz olduğunu göstermek için alınabilecek en güzel hediyelerden biri. Peki altın kar tanesi kolyelerin fiyatları ne kadar? Altın kar tanesi kolyeler kaç TL? İşte Altınbaş 27 Ekim 2022 fiyat listesi.

Euro kurunun yükseleceği tarih resmen belli oldu! Elinde euro olanlar çabuk bakın çabuk

Dolar euroya karşı üstünlüğünü korumaya devam ediyor. En son Fed'in faiz kararını açıklamasının ardından euro dolar karşısında 0,95 seviyesine kadar geriledi. Euronun ne zaman yükselişe geçeceği merak edilirken açıklama geldi. İşte euronun yükselişe geçeceği tarih...

Dolar 18 lirayı aştı piyasalar karıştı Dolar kaç lira olacak çıkacak mı düşecek mi?

İktidarın yanlış ekonomi politikaları ülkeyi büyük bir ekonomik buhrana sürüklerken Türk Lirası’nın yaşadığı tarihi değer kayıplarıyla birlikte dolar/TL bugün 18 lirayı aştı. İlerleyen günlerde doların 22 lirayı görebileceği konuşulurken daha uç tahminler de bulunuyor.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer doların kaç liraya yükseleceğini açıkladı! Kemerlerinizi bağlayın hazır olun

Türk Lirası, doların karşısında erimeye devam ediyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların kısa vadede kaç liraya yükseleceğini açıkladı. İşte detaylar...

İzmir Kemalpaşa'da rüşvet karşılığında kaçak yapılara kullanma izni!

İzmir Kemalpaşa Belediyesi'ne yapılan operasyonda kaçak binalara kullanma izni verdiği tespit edilen 11 kişi gözaltına alındı.

Katy Perry Hidden Vadisi'ndeki evini 7,95 milyon dolara satıyor!

Orlando Bloom ile birlikte ilk bebeğini kucaklayan şarkıcı Katy Perry, evini satışa çıkarıyor. Ünlülerin gözdesi olan Hidden Vadisi'nin kapılı yerleşim bölgesindeki ev 7,95 milyon dolar değerinde...

İBB, sel baskınlarına karşı harekete geçti: 16 kritik nokta belirledi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, su baskınlarına karşı, kalıcı çözüm için harekete geçti. İBB'den yapılan yazılı açıklamada 16 kritik noktanın belirlendiği ve 437 milyon TL'lik yatırımla eylem planının hazırlandığı bildirildi.

Beykoz'daki Yeşil Köşk 8.5 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

İstanbul Beykoz’da 1860 yılında hayata geçirilen tarihi Yeşil Köşk satışa çıkarıldı. Ünlü dekoratör Serdar Gülgün tarafından aslına uygun olarak restore edilen köşk için 8,5 milyon TL'lik bedel belirlendi.

kar kalınlığı kaç santimetre Haberi

kar kalınlığı kaç santimetre

İstanbul'a yakın yerlerde kayak sezonu açıldı. Kar kalınlığı Abant'ta 10, Kartalkaya'da 20 santimetreye ulaştı.


Bolu'nun yüksek kesimlerinde aralıklarla etkili olan yağışın ardından Abant Tabiat parkı'nda kar kalınlığı 10 santimetre ölçüldü. Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya'da ise kar kalınlığı 20 santimetreye...