12 / 05 / 2024

kar yüzünden kapanan yollar kars

kar yüzünden kapanan yollar kars

Kars İl Özel İdaresi, yaklaşık 15 saattir etkili olan kar yağışı il merkezinde 23 olmak üzere toplam 134 köy yolunun ulaşıma kapalı olduğunu açıkladı. Kentte kapanan köy yollarının açılması için çalışmalar aralıksız sürüyor...

Kentsel dönüşümde şaşırtan açıklama: Ataşehir'de kentsel dönüşüme karşıyız!

Memleket Partisi'nin Ataşehir Belediye Başkan Adayı Reşat Şahin Öztürk, Ataşehir’in kentsel dönüşümüyle ilgili açıklamalarda bulunarak “Ataşehir'de kentsel dönüşüme karşıyız. Kentsel dönüşüm değil yerinde dönüşüm olması gerekiyor.'' dedi.

Serkan Sarı: Tarım arazileri de icralar yüzünden bir bir satılıyor!

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı tarla, tarım arazisi, zeytinlik vasfında birçok mülkün banka icraları yüzünden satıldığını gündeme getirdi. İşte Sarı'nın o açıklamaları...

Ferdi Zeyrek, 'Kentsel dönüşümde rantın oluşmasına kesinlikle karşıyız'!

CHP Manisa İl Başkanı Ferdi Zeyrek, Manisa'daki kentsel dönüşüm projesine ilişkin konuştu. Zeyrek, kentsel dönüşüme karşı olmadıklarını, Türkiye genelinde güzel örnekler olduğunu söyledi. Ancak 'Kentsel dönüşümde rantın oluşmasına kesinlikle karşıyız diye de belirtti.

OHAL ilan edilen illerdeki yükseköğretim öğrencilerinden katkı payı ve öğrenim ücreti alınmayacak!

Kahramanmaraş’taki depremler yüzünden, kendisi veya ailesi OHAL ilan edilen illerdeki üniversite öğrencilerinin ve OHAL bölgesinde örgün öğretimini sürdüren öğrencilerin, öğrenim ücreti ve katkı payının devlet tarafından karşılanmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Akaryakıtta tarihe geçecek indirim! İlk kez bu kadar büyük bir indirim geliyor! İndirimi duyunca şoke olacaksınız!

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar yüzünden depoları doldurmak hayal olurken, araç sahipleri bankaların akaryakıt kampanyalarını araştırmaya başladı. Birçok banka da bu kapsamda düzenlediği akaryakıt kampanyalarına hız verirken yeni bir kampanya haberi de TEB’den geldi.

Lagarde: Yüzde 2 enflasyon hedefine ulaşmakta kararlıyız!

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde, yüzde 2 enflasyon hedefine ulaşacaklarına güvendiğini belirtti. Enerji tedariki konusunda da “Avrupa’nın gaz rezervleri yüzde 90 oranında doldu, kışı çok daha güvenle karşılayacağız" dedi.

Bütün emekliler hemen SGK hizmet dökümüne baksın! Bundan sonra emekli maaşınız yatmayabilir!

1999 yılı Eylül ve öncesinde sigortalı olan kişiler ya da borçlanmayla başlangıcını bu tarih aralığına alanlar, prim ve yıl şartlarını sağladıkları zaman emeklilik maaşı için müracaat ederken beklenmedik sürprizlerle karşılaşabilirler. Bu 3 harf yüzünden emekliliğiniz iptal olabilir. İşte detaylar..

Elimizdeki dolarları bozdurmalı mıyız? Net yanıt geldi! Doları olanlar o rakama hazır olsun! Son dakika dolar kuru

Dolar/TL kuru haftanın ilk işlem gününde, yukarı yönlü hareket ediyor. Yükseliş karşısında yatırımcılar ''Elimizdeki dolarları bozdurmalı mıyız?'' sorusunu araştırırken net yanıt geldi. Dolar ne kadar olacak? Doları olanlar o rakama hazır olsun! Son dakika dolar kuru.

22 kuruş yüzünden kiracıyı tahliye ettiler! Şok mahkeme kararıyla 1 milyonluk maliyet ortaya çıktı! Kiracılar için uyarı

Sadece 22 kuruş eksik ödeme yüzünden tahliye edildi! Kiracıya şaşırtan mahkeme kararıyla 1 milyonluk maliyet ortaya çıktı. Kiracıları tedirgin eden bu olay, kiracı haklarına dair önemli bir uyarı niteliği taşıyor. Detaylar haberimizde!..

Deri sektöründe tehlike çanları çalıyor! Düşük kur yüzünden pazarı kaybetme tehlikesi kapıda!

Türkiye Deri Konfeksiyoncuları Derneği Başkanı Gürkan Gözmen, “Düşük kur nedeniyle uluslararası piyasada rekabet gücümüz zayıflıyor. Eldeki pazarları da kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya bir durumdayız” dedi.

Yüzbinlerce EYT’liye kötü haber! Emekliliğiniz bozulabilir! Sebebini duyunca saç baş yolacaksınız!

EYT başvurularını inceleyip aylık bağlamaları amacıyla SGK içindeki uzman olmayan personele de görev verildiği, acelecilik yüzünden pek çok EYT’linin işlemlerinde yanlışlıklar yaşanacağı uyarısı yapıldı.

Astarı yüzünden pahalıya geliyor! Restoranlarda ‘kuver’ kazığı!

Bazı restoranların yemek servisinden önce masaya koyduğu ekmek, su ve tereyağı gibi kalemler karşılığında aldığı ‘kuver’ bedeli tüketicileri çileden çıkarıyor. Üstelik bazen sadece iki çay için bile ‘kuver’ sürprizi ile karşılaşabilirsiniz. Bu yüzden hesabı ödemeden önce faturaya dikkatli bakın!

Araba alamayanlar ona akın etti! Kimse yüzüne bakmıyordu, şimdi herkes yatırımını ona yapıyor!

2023’ün başından yana birçok kalemde 'zam furyası' yaşanırken yaşanan zamlardan en çok otomotiv sahibi olmak isteyenler etkilendi. Otomobil sahibi olmanın hayallerini kuranlar zamlar yüzünden bu hayali bir süreliğine de olsa ertelerken farklı alternatiflere yönelme kararı aldı. İşte detaylar...

kar yüzünden kapanan yollar kars Haberi

kar yüzünden kapanan yollar kars

Kars'ta gece saatlerinde etkili olan ve gün içerisinde aralıklarla yağan kar nedeniyle il merkezi ve köylerde 134 yol ulaşıma kapandı.


Kars İl Özel İdaresi, yaklaşık 15 saattir etkili olan kar yağışı il merkezinde 23, Akyaka'da 7, Arpaçay'da 12, Digor'da 6, Kağızman'da 9, Sarıkamış'ta 44, Selim'de 11 ve Susuz'da 22 olmak üzere toplam 134 köy yolunun ulaşıma kapalı olduğunu açıkladı.


İl Özel İdaresi, ulaşıma kapalı köy yollarının yeniden ulaşıma açılması için Karayolları ekipleriyle birlikte ortaklaşa çalışırken, uzun yola çıkacak vatandaşları gerekli hazırlıkları yaparak yola çıkmaları konusunda uyarıyor.


Kırıkhan...