04 / 05 / 2024

Karabağlar Mobilya Günleri tarihleri 2015

Karabağlar Mobilya Günleri tarihleri 2015

Karabağlar Belediyesi, İzmir Mobilyacılar Odası ile 15-24 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek Karabağlar Mobilya Günleri için tanıtım toplantılarına dün de devam etti. Toplantıya çok sayıda mobilya esnafı da katıldı...

Karabağlar Esentepe'deki rezerv alanın imar planı mahkemelik oldu: Turkmall, Forum Göztepe projesini yapacak mı?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından kentsel dönüşüme alınan ve rezerv alan ilan edilen Karabağlar Esentepe'deki 7 hektarlık alanın imar planları mahkemelik oldu. İşte o son dakika gelişmesi...

İzmir Karabağlar planları askıya çıkarıldı! 607 hektarlık alanda kritik ayrıntı!

İzmir'in Karabağlar ilçesi 4. Etap (Karabağlar-Günaltay Kesimi) 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı, askıya çıkartıldı. 

Karabağlar Belediyesi 3 konut satacak! İzmir'in göbeğinde 1.5 milyon TL'ye konut fırsatı!

Karabağlar Belediye Başkanlığı, İzmir Karabağlar'da yer alan 3 adet konutu satışa çıkardı. Konutların satış fiyatları 1 milyon 500 bin TL'den başlıyor. 

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nda cuma, cumartesi ve pazar günleri ek sefer yapılacak! 

TCDD Taşımacılık AŞ, 11 Ağustos tarihinden itibaren Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nda cuma, cumartesi ve pazar günleri ek sefer yapılacağını duyurdu. İşte o açıklama ve ayrıntılar...

Porland Ekim fırsat günleri: indirimlere ek yüzde 20 artı yüzde 10 indirim! Porland 15 Ekim 2022 fiyat listesi

Porselen üretiminde sektör devi haline gelen Porland ekim ayında ‘Ekim Fırsat Günleri’ kampanyası kapsamında tüm indirimlere ek sepette yüzde 20 artı yüzde 10 indirim yaptı. İşte ayrıntılar..

Altın indirim günleri başladı! Altın indirim çadırı nerede? İşte 2022 Altın indirim çadırı!

13.Geleneksel Altın ve Pırlanta Çadır günleri başladı. Vatandaşlar ise altın indirim çadırı nerede? sorusunun yanıtını merak ediyor. Peki 2022 altın indirim çadırı nerede?

Trendyol Mobilya Günleri: %35 indirim fırsatı! Trendyol 17 Eylül 2022 fiyat listesi

Online alışveriş platformu Trendyol, evini yenilemek isteyenlerin yüzünü güldürecek yeni bir kampanya ile karşımızda: Trendyol Mobilya Günleri.

Night İnşaat Temizlik Tekstil Mobilya Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Night İnşaat Temizlik Tekstil Mobilya Ürünleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Bilal Karagöz tarafından kuruldu.

Carrefoursa kırmızı et indirim günleri ne zaman? İşte 14 Nisan 2022 fiyat listesi...

Artan kırmızı et fiyatlarından sonra vatandaşlar uygun fiyatlı et arayışında bulunuyor. Peki Carrefoursa'da kırmızı et indirim günleri ne zaman? Carrefoursa 1 kiloluk dana kıyma kaç TL? İşte 14 Nisan 2022 fiyat listesi...

İzmir Karabağlar'daki kentsel dönüşüme mahallelilerden tepki!

İzmir Karabağlar'da Cennetçeşme - Limontepe bölgesinde sürdürülen ve 100 binden fazla vatandaşı yakından ilgilendiren kentsel dönüşüm projesine mahalleliler tepki gösterdi.

Nazmi Durbakayım: Konut satış ofisleri pazar günleri de açılmalı!

İnşaatçılar Derneği (İNDER) Başkanı Nazmi Durbakayım, "Satışlara en fazla ümit bağladığımız dönemin sonuna geliyoruz" dedi. Durbakayım, satış ofislerinin pazar günleri de açık olması gerektiğine dikkat çekti.

İzmir Karabağlar'da imar planlama süreci hızlandı!

Karabağlar Belediyesi, revizyon imar planlama süreci için Türkiye Mimar ve Mühendis Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı bazı odalarla görüş alışverişi yaptı. 

Orhanlar Mühendislik Mimarlık İnş. Orman Ürünleri Hırdavat Mobilya Gıda Hay.Oto.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Orhanlar Mühendislik Mimarlık İnş. Orman Ürünleri Hırdavat Mobilya Gıda Hay.Oto.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Orhan tarafından kuruldu.

Karabağlar Mobilya Günleri tarihleri 2015 Haberi

Karabağlar Mobilya Günleri tarihleri 2015

Karabağlar Belediyesi, İzmir Mobilyacılar Odası ile 15-24 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek Karabağlar Mobilya Günleri için tanıtım toplantılarına dün de devam etti. Mustafa ve Bülent Tunç'un sahibi olduğu Tunç Mobilya'da düzenlenen 2. esnaf katılım toplantısına Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, İzmir Mobilyacılar Odası Başkanı Tevfik Özdemir ile çok sayıda mobilya esnafı katıldı. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, "mobilya inovasyon ve tasarım merkezi" projesi için İZKA'ya başvurduklarını ancak kabul edilmediğini söyledi. Selvitopu "Ancak her ne olursa olsun bu projeyi hayata geçireceğiz. Gereken maddi desteği biz üstlenip biz yapacağız" dedi. Bu işlerin 'ben yaptım oldu' mantığıyla yapılamayacağının altını çizen Selvitopu "Biz proje ortaya koyuyoruz. İZKA'dan ret olsa bile bu projeyi gerçekleştireceğiz. Belediye olarak olanağımız var, kanunların verdiği yetki var. Gereken maddi desteği...