29 / 04 / 2024

Karacabey kıyı kentsel tasarım

Karacabey kıyı kentsel tasarım

Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa sahillerini bir bir düzenleniyor. Mudanya ve Gemlik’in ardından Karacabey sahilleri de Büyükşehir Belediyesi’nin projesiyle güzelleşip turizme kazandırılacak..

Kadıköy'de devrim niteliğinde bir adım: Dijital kentsel dönüşüm başlayacak!

CHP Kadıköy Belediye Başkanı Adayı Mesut Kösedağı, Mikro-mobilite gibi akıllı şehir uygulamalarından dijital demokrasi uygulamalarına kadar geniş bir yelpazede bilimin, verinin bizi yönlendireceği bir yönetim sunarak, dijital devrimi Kadıköy’den başlatacağız” dedi.

Prof. Dr. Ahmet Ercan: Fikirtepe Kadıköy kıyımıdır, kentsel sömürüye dur de!

Jeofizik yüksek mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, kentsel dönüşüm projelerine ilişkin paylaşım yaptı. Ercan, "Kadıköy Fikirtepe'de yapılan kentsel dönüşüm değil, bozuşumdur" diye ifade ederek "Depremi bahane eden, kentsel sömürüye dur de!" dedi.

İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı açıklandı: Önce Eminönü'nde, sonra Kadıköy'de girişler ücretli olacak!

İstanbul'un 'zirve saatte' trafik yoğunluğunu azaltmayı hedefleyen 'İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı' kapsamında Eminönü ile Kadıköy'e girişlerin ücretli olması planlanıyor. İşte ayrıntılar..

İzmir Örnekköy Kentsel Dönüşüm projesinde tapu sevinci!

İzmir Örnekköy Kentsel Dönüşüm projesinin 2. etap konut tesliminde önemli açıklamalar yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, dirençli ve yaşanabilir bir İzmir için canla başla çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Bakırköy Kentsel Dönüşüm Platformu’ndan İBB Meclisi’nin aldığı karara tepki!

Bakırköy Kentsel Dönüşüm Dayanışma Platformu, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi’nin Bakırköy Revizyon Nazım İmar Planına yönelik aldığı siyasi karara dair açıklama yaptı.

Köy 3. Etap ve Fikirtepe projelerinin geçici kabulü yapıldı! Emlak Konut GYO duyurdu! 

Emlak Konut GYO, Köy 3. Etap ile Fikirtepe 3419/1 Parsel Kentsel Dönüşüm projesinin geçici kabulünün yapıldığını duyurdu. İşte detaylar...

Kadıköy ve Kartal'da 9 bin 500'e yakın riskli yapının yıkımı tamamlandı! 

Megakent İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda, Kadıköy ve Kartal'da 9 bin 500'e yakın riskli yapının yıkımı tamamlandığı belirtildi. İşte detaylar...

Kadıköy Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Kaya tarafından kuruldu.

İzmir Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi 3. etap görücüye çıktı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi'nin üçüncü etap tanıtımı yapıldı. 

Kadıköy Şekerciler Apartmanı kentsel dönüşümle yıkılacak!

Kadıköy'de bulunan Şekerciler Apartmanı için kentsel dönüşüm dahilinde yıkım karar alındı.  Mimarlar ve kent araştırmacıları, binanın girişinde bulunan ve ressam Jale Yılmabaşar tarafından tasarlanan seramik panonun korunması için çağrı yaptı.

Kadıköy kentsel dönüşüm bekliyor! 

Lüks Konut Uzmanı Sercan Göller, Kadıköy - Bağdat Caddesi çevresindeki kentsel dönüşümü değerlendirdi.

İzmir Örnekköy kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi için üçüncü ve dördüncü etapların imzaları atıldı.

İstanbul'un depreme en dayanıklı ilçesi Kadıköy!

1999 depremi sonrası kentsel dönüşüm konusunda önemli adımların atıldığı Kadıköy'ün, İstanbul depremine en hazır semtlerden biri olduğu belirlendi. Lüks Konut ve Gayrimenkul Uzmanı Sühran Aras, konuya ilişkin bir analiz yaptı.

Karacabey kıyı kentsel tasarım Haberi

Karacabey kıyı kentsel tasarım

Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa sahillerini bir bir düzenleniyor. Mudanya ve Gemlik’in ardından Karacabey sahilleri de Büyükşehir Belediyesi’nin projesiyle güzelleşip turizme kazandırılacak.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Karacabey sahillerinin güzelleştirilmesi proje çalışmalarında son aşamaya geldi. Bursa Büyükşehir Belediyesi Sahil Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından Karacabey sahillerinde başlatılan ‘Karacabey Yeniköy- Malkara Kıyı Bandı Kentsel Tasarım, Uygulama, Çevre Düzenlemesi Mimari ve Mühendislik Uygulama Projesi’ de tamamlanma aşamasına geldi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bütünşehir yasası şehrin bütün ilçelerine hizmetlerini ulaştıran Büyükşehir Belediyesi’nin bugüne dek ihmal edilen sahilleri de turizme kazandıracağını söyledi. Sahillerde yıllardır verilemeyen hizmetlerin gerçekleştirilmesi için Sahil Hizmetleri Başkanlığı birimiyle 115 km’lik Güney Marmara sahilleri ile Uluabat ve İznik göllerinin sahillerine değer katacak projelerimizin çalışmalarının başladığını hatırlatan Başkan Altepe, “Sahillerdeki çalışmalarımız hızla sürüyor. Bu kapsamda, ‘Karacabey Yeniköy-Malkara...