30 / 04 / 2024

karaköy yeni otel yatırımları

karaköy yeni otel yatırımları

Gençoğlu Karaköy Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., Beyoğlu Karaköy'de 27 milyon 427 bin 164 TL yatırımla yeni bir otel inşa edecek.

Şişli'ye 67 milyon TL'lik yeni otel geliyor! 75 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor!

Yıldızlar Group, Şişli'de hayata geçireceği yeni otel yatırımının inşaatı resmen başlıyor. Abide-i Hürriyet Caddesi'nde yükselecek olan otel projesi 66 milyon 875 bin TL'ye mal olacak.

Bodrum'a 5 yıldızlı yeni otel geliyor!

Gün Turizm Otelcilik Bodrum'daki yeni otel yatırımı için start verdi. 420 milyon TL'ye mal olacak olan yeni yatırım 500 yatak kapasiteli...

Yıldızlar Group'tan Şişli'ye 75 odalı yeni otel geliyor!

Yıldızlar Group, Şişli'deki yeni otel yatırımı için düğmeye bastı. Söz konusu proje 66 milyon 875 bin TL'ye mal olacak.

İstanbul Arnavutköy'e 200 odalı yeni otel geliyor! 97 milyon 827 bin liraya mal olacak!

Ahanger İnşaat tarafından, İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Boğazköy İstiklal Mahallesi, Erciyes Sokak adresine 200 oda kapasiteli yeni otel projesi için start verildi.

Antalya'ya 4 yıldızlı, 221 milyon 874 bin TL'lik yeni otel geliyor!

Sirkeci İplik Tekstil Petrol Ürünleri Transmarin Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi otel projesi için düğmeye bastı. Antalya'ya 4 yıldızlı 221 milyon 874 bin TL'lik yeni otel geliyor...

Titanic Port Hotel Turizm Konaklama tesisi için start verildi! Giresun'a 5 yıldızlı yeni otel geliyor!

Kerasus Tur. San ve Tic. A.Ş. tarafından, Giresun İli, Bulancak İlçesi, Yalıköy Mahallesi, 114 Ada, 6 No'lu parsel üzerinde turizm konaklama tesisi yapılarak yerli ve yabancı turistlere hizmet verilmesi planlanıyor. Giresun'a 5 yıldızlı yeni otel geliyor. İşte detaylar...

Akra Didim geliyor! Didim'e 2.7 milyar TL'lik yeni otel! 

BHM Otelcilik, Aydın Didim'de hayata geçireceği yeni otel projesi için start verdi. Akra Didim adıyla yükselecek olan proje 2 milyar 709 milyon 183 bin 919 TL'ye mal olacak.

Antalya Konyaaltı'na 5 yıldızlı 220 odalı yeni otel geliyor!

Eryap Mobilya San. Ve Tic. A.Ş. Antalya Konyaaltı ilçesine yeni otel projesi için hareket geçti. Yeni otel projesi 163 milyon 915 TL'ye mal olacak.

Accor Grubu, Rusya'daki büyüme ve yeni otel açma operasyonlarını askıya aldı!

Rusyadaki dört otelin işletmecisi olan Accor Grubu yaptığı açıklama ile Rusya'daki büyüme ve yeni otel açma operasyonlarını askıya aldığını belirtti.

Global Yatırım Holding'in Karaköy'deki binası otel oluyor!

Yük taşımacılığı sektöründen çıkma kararı alan Global Yatırım Holding Başkanı Mehmet Kutman, Karaköy'deki holding binasının otel yapılacağını belirterek, yatırımla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Yeni otel yatırımları pandemide katlandı!

Türkiye'de Kovid-19 salgını sürecinde 2020 yılında 137, 2021'in yedi aylık döneminde de 60 komple yeni otel yatırımına teşvik belgesi alındı. Türkiye'de 2023 yılına kadar da 20'si İstanbul'da, 14'ü Antalya'da olmak üzere toplam 99 yeni otel daha faaliyete geçecek. 

137 yeni otel projesi geliyor!

Pandemi döneminde bile otel yatırımlarına devam ediliyor. 2020'de 137 yeni otel projesi teşvik belgesi aldı. Proje sayısı bir önceki seneye göre yüzde 19 yükseldi.

Mermerler Grup yeni otel projesi için Anıtlar Kurulu'ndan onay bekliyor!

Yıllık 11 milyon ziyaretçiyi ağırlayan Carousel AVM için COVID-19 sürecinde 200 bin dolarlık teknoloji yatırımı yapan Mermerler Grup, yeni projesi için çalışmalara başladı. Osmanlı döneminde stratejik roller üstlenen tarihi bir yapının yer aldığı yeni otel projesi için Anıtlar Kurulu'ndan onay bekle

karaköy yeni otel yatırımları Haberi

karaköy yeni otel yatırımları

Gençoğlu Karaköy Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. Beyoğlu Karaköy'de yeni bir otel inşa edecek.

27 milyon 427 bin 164 TL'ye mal olması planlanan otel İstanbul ili, Beyoğlu İlçesi, Kılıçali Mahallesi 138 pafta, 44 ada, 62 parsel üzerinde hayata geçirilecek.

105 odanın yer alacağı Gençoğlu Karaköy Otelcilik Beyoğlu otel projesinde bir adet dükkan da bulunacak. 

2 bin 296 metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan otelde toplam 106 bağımsız birim bulunacak. Projede 116 adet otopark yeri de bulunuyor.

2 blok şeklinde inşa edilecek olan projenin toplam inşaat alanı 20 bin 968 metrekare olarak belirlendi. 

Otel projesi Meclis-i Mebusan caddesi üzerinde inşa edilecek olup, proje sahasının güneyinde (önünde); metro güzergahı ve 35 metre mesafede
GalataPort inşaatı bulunuyor.

2023 Eylül'de tamamlanacak olan Gençoğlu Karaköy Otelcilik Karaköy otel...