06 / 05 / 2024

karaman işçi konutları projesi

karaman işçi konutları projesi

Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti ve Karaman Belediye Başkanı Ertu&rul Çalışkan, TOKJ'den gelen bir heyet ile Organize Sanayi çalışanlarına yönelik konutlann yapılacağı arazide incelemelerde bulundu

TOKİ'nin vadettiği konutları tamamlaması mümkün mü? Uzmanlar açıkladı...

TOKİ verilerine göre kısa sürede teslim edilmesi planlanan konut sayısı 25 bin adet. Bu sayı 650 bin konut sözünün sadece yüzde 8'ini oluşturuyor. Peki TOKİ'nin vadettiği konutları tamamlaması mümkün mü? Uzmanlar açıkladı...

Aryap İnşaat, Eskişehir’in ilk sismik izolatörlü olan konut projesine imza atıyor

Eskişehir ve Bursa’da inşaat sektörüne kazandırdığı sağlam, güvenilir ve yeşil bina standartlarına uygun olan projeler ile öne çıkan Aryap İnşaat, son teknolojinin entegre edildiği konutlar yapıyor.

TOKİ'nin Birecik ve Eyyübiye'de hayata geçirdiği deprem konutları yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) deprem bölgesinde hayata geçirdiği konutlar yükseliyor.

Kahramanmaraş’ta Azerbaycan’ın finanse ettiği konutlar yükseliyor!

Azerbaycan’ın finanse ettiği Azerbaycan Mahallesi yapım çalışmaları hızla devam ediyor. Bu kapsamda, proje alanı içerisinde kalan Kültür Park’ın da yıkımına başlandı. Buna göre, alanda yeni konut ve iş yerleri yükselecek.

TOKİ Karaman Bölükbaşı kura çekilişi 11 Aralık'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman Merkez Bölükbaşı projesindeki konutların kura çekilişi 11 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek.

12 ildeki 24 taşınmaza ilişkin imar planı değişikliği kararı Resmi Gazete’de!

12 ildeki 24 taşınmaza ilişkin imar planı değişikliği kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Bu kapsamda İzmir, İstanbul, Ankara, Antalya, Bursa, Çanakkale, Erzurum, Edirne, Kırşehir, Karaman, Iğdır Nevşehir'de imar planı değişikliği yapılacak.

Gaziantep'te Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında konutlar yükseliyor! 

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin etkilediği Gaziantep'te, Yerinde Dönüşüm Projesi'nden yararlanan depremzedelerin inşa ettirdiği konutlar hızla yükseliyor. İşte detaylar..

TOKİ'den depremzedelere müjde! İşte ödeme koşulları ve başvuru şartları

TOKİ'nin deprem bölgesinde inşa edeceği konutların ödeme koşulları belli oldu.

TOKİ İlk Evim Bolu ve Karaman kuraları çekildi! İşte TOKİ İlk Evim kura sonucu 1 Aralık 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak başlatılan "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında Bolu ve Karaman'da hayata geçirilecek olan konutlar için kura çekimi yapıldı.

TOKİ İlk Evim Bitlis kuraları çekildi! Bitlis TOKİ kura sonucu 16 Kasım 2022!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bitlis'te 'İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi kapsamında inşa edeceği konutların kuraları çekildi. İşte Bitlis TOKİ kura sonucu 16 Kasım 2022...

Markalı konut fiyatları Eylül'de yüzde 94.75 arttı! 

Kamuoyunda ‘markalı projeler’ şeklinde isimlendirilen ve ağırlıklı olarak kurumsal gayrimenkul şirketlerinin ürettiği konutlar üzerinden geliştirilen ‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ sonuçları belli oldu. İşte ayrıntılar...

TOKİ gurbetçi konutları, evleri başvuru şartları nedir? TOKİ gurbetçi evleri nereden başvuru yapılır?

TOKİ gurbetçi evleri nedir, TOKİ gurbetçi evlerine nasıl başvuru yapılır? merak edilen sorular arasında yer alıyor. İşte o soruların yanıtları!

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi için son başvuru tarihi yarın! TOKİ'den konut almak isteyen Ankaralılar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kuzey Ankara Kent Girişi Konutları için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi. İşte TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi detayları...

karaman işçi konutları projesi Haberi

karaman işçi konutları projesi


Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti ve Karaman Belediye Başkanı Ertu&rul Çalışkan, TOKJ'den gelen bir heyet ile Organize Sanayi çalışanlarına yönelik konutlann yapılacağı arazide incelemelerde bulundu Organize Sanayi çalışanlanna yönelik konut yapmı projesinde ihale aşamasına gelindigjni söyleyen Başkan Çalışkan, TOKI konutları ile Organize Sanayi Bölgesfnde çalışan işçilerin konut probleminin ciddi ölçüde çözüleceğini söyledi. Başkan Çalışkan, 'On talepleri tamamlanan projede ihale aşamasına gelinmiştir. Organize Sanayi Bölgesi Karaman ekonomisinin adeta bel kemiğidir. Şu anda burada faaliyet gösteren fabrikalar, ihtiyacı olan işçiyi kilometreleroe uzaklıktan getirmek zorunda kalıyorlar. 

Buradaki üretim sektöründe faaliyet gösteren işçilerimizin konut ihtiyacına yönelik başLatmış olduğumuz proje artık hayata geçiriliyor. İşçilerimize yönelik gerçekleştirecek olduğumuz proje tamamlandığında, gerek işverenler gerekse çalışan işçiler bu sıkıntıdan kurtulacaklar"...