08 / 08 / 2024

KARDEMİR 19. olağan genel kurul toplantısı

KARDEMİR 19. olağan genel kurul toplantısı

KARDEMİR Eğitim ve Kültür Merkezi'nde yapılan genel kurulda konuşan Genel Müdür Fadıl Demirel, değişimi yönettiklerini ve şirketi aldıkları yerle götürmek istedikleri yerin kafalarında çok net olduğunu söyledi...

Satıştan kaldırılan iPhone 13 Pro Max olağanüstü fiyat etiketiyle BİM`de satışta! 19 Şubat 2023 fiyat listesi...

Türkiye'nin önde gelen market zincirlerinden BİM, son anda sevindirici bir haber verdi. Üretimi durdurulan iPhone 13 Pro Max şimdi BİM'de olağanüstü fiyatıyla! İşte 24 Şubat 2023 itibarıyla iPhone 13 Pro Max özellikleri ve fiyat listesi…

Gayrimenkul sektöründe olağan dışı fiyat artışına neden olan kişiler hakkında inceleme başlatılıyor!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, yazılı bir açıklama yaptı. Bakan Nebati tarafından yapılan yazılı açıklamada gayrimenkul sektöründe olağandışı fiyat artışlarına dönük kapsamlı bir çalışma başlatıldığı açıklandı.

Tunç Soyer'den riskli binaların dönüşümü için olağanüstü toplantı çağrısı!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi 1 Mart Pazartesi günü Başkan Tunç Soyer’in çağrısı üzerine olağanüstü gündemle toplanacak. Toplantıda tek gündem olarak, riskli binaların dönüşümü konuşulacak.

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama'nın 2019 olağan genel kurul toplantısı 19 Mart'ta!

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama'nın 2019 olağan genel kurul toplantısı 19 Mart 2020 tarihinde gerçekleşecek...

Trend GYO 2018 olağan genel kurul toplantısı 19 Haziran'da!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2018 yılı olağan genel kurul toplantısı 19 Haziran 2019 tarihinde Çarşamba günü yapılacak...

7 maddede sitelerin olağanüstü kuruluna çağrı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "sitelerin olağanüstü kuruluna çağrı" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

Torunlar GYO 2017 olağan genel kurul toplantısı 19 Haziran'da!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2017 yılı olağan genel kurul toplantısı 19 Haziran 2018 Salı günü yapılacak...

Nurol GYO 2017 olağan genel kurul toplantısı 19 Nisan'da!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2017 yılı olağan genel kurul toplantısı 19 Nisan 2018 Perşembe günü yapılacak...

Martı GYO 2017 Olağan Genel Kurul Toplantısı 19 Mart'ta!

Martı GYO 2017 Olağan Genel Kurul Toplantısı 19 Mart 2018 Pazartesi günü saat Mercure İstanbul Taksim Hotel'de yapılacak. 

Yapı Kredi Koray GYO'nun 2017 olağanüstü genel kurul toplantı gündemi!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Yapı Kredi Koray GYO'nun 2017 olağanüstü genel kurul toplantı gündem maddeleri açıklandı. 

Sinpaş GYO olağanüstü genel kurul toplantısı yapıldı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu 29 Aralık 2017 Cuma günü Sinpaş Plaza'da olağanüstü genel kurul toplantısı düzenlendi. 

Sinpaş GYO olağanüstü genel kurul toplantısı yapıldı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yönetim kurulu dün Sinpaş Plaza'da Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı düzenlendi. 

Site yönetim olağan toplantısı nasıl yapılır?

Anagayrimenkul kat malikleri kurulu tarafından, sözleşme, yönetim planı ve kanun hükümlerine göre verilen kararlar ile yönetiliyor. Peki, site yönetim olağan toplantısı nasıl yapılır?

KARDEMİR 19. olağan genel kurul toplantısı Haberi

KARDEMİR 19. olağan genel kurul toplantısı

Karabük Demir Çelik Fabrikalarının (KARDEMİR) 19. olağan genel kurulu yapıldı. KARDEMİR Eğitim ve Kültür Merkezi'nde yapılan genel kurulda konuşan Genel Müdür Fadıl Demirel, değişimi yönettiklerini ve şirketi aldıkları yerle götürmek istedikleri yerin kafalarında çok net olduğunu söyledi.Şirketi, hızla değişik alanlarda güçlü, rekabet edebilir ve sosyal paydaşlarını tatmin eden konumuna getirdiklerini anlatan Demirci, şöyle konuştu: "Yaptığımız çalışmalarda sadece tek tarafın tatmini söz konusu değildir. Devletten aldığımızda fabrika, mamul olarak 500-600 bin ton ürün alıyordu. 2010'lu yıllara gelindiğinde bu sayı bir milyon tonlara çıkmıştı. 'Bunu 3 milyon tona çıkaralım' dedik. Bu yolda birçok ünite inşa ettik. 


Türkiye'nin bugüne kadar ray çeliğini yapmakla övündüğüne dikkati çeken Demirel, bu üretimin artık sıradanlaştığını kaydetti. Demirel, 2020'ye kadar personelin 3 bine düşürüleceğini, verimliliğinin arttırılacağını dile getirerek,...