15 / 05 / 2024

karşıyaka depremden kaçış noktaları

karşıyaka depremden kaçış noktaları

Bir hafta boyunca art arda depremlerle sarsılan İzmir'de yıkıcı bir depremin ardından kentte ilk nerede toplanılacağı sorusu gündeme geldi. İşte dün yayınladığımız 6 ilçenin dışında diğer 5 ilçedeki toplanma yerlerinin listesi...

Rönesans Holding’e kötü haber: Hilltown Karşıyaka AVM'deki kaçak dükkanlar yıkılacak!

Rönesans Holding’e ait Hilltown Karşıyaka AVM'de kaçak yapılar inşa ettiği ortaya çıkmış ve İşletmeye toplam 25 milyon TL para cezası kesildi. Rönesans Holding'in kaçak yapılar için imar planı değişikliği talebi reddedilirken, ruhsatsız dükkanların yıkılacağı açıkladı.

Varyant Karşıyaka Plus’ta yarısını şimdi, yarısını Haziran'da ödeme fırsatı!

Zamanın ötesinde ve çevreci yaşam alanları arayanlar için projeler geliştirmeye devam eden Kumko Yapı, Varyant Karşıyaka Plus projesinde kaçırılmayacak ödeme planı fırsatı sunuyor.

Haliliye Karşıyaka'daki kaçak yapı yıkıldı!

Haliliye Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü, ilçe genelinde sürdürdüğü çalışmalar kapsamında Karşıyaka Mahallesinde tespit edilen kaçak çıkılan katın yıkımını gerçekleştirdi.

Karşıyaka Stadı davasında ret kararı!

Karşıyaka ve Göztepe’ye yapılacak yeni statların ihalesinin, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan davayla iptal edilmesinin ardından bir başka davada, bu defa farklı bir karar verildi.

İzmir Karşıyaka'da kaçak yapıya geçit verilmiyor!

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, kent genelindeki kaçak, ruhsata aykırı ve can güvenliğini tehdit eden yapıların yıkımı veya zararsız hale getirilmesi için mücadele eden Karşıyaka Belediyesi, özel ekip kurdu.

İzmir Karşıyaka'da kaçak yapılara geçit yok!

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, kent genelindeki Kaçak, ruhsata aykırı ve can güvenliğini tehdit eden yapıların yıkımı veya zararsız hale getirilmesi için mücadele eden Karşıyaka Belediyesi ekipleri risk içeren binaların yıkımına hız verdi.

Karşıyaka'da kaçak yapılar yıkılıyor!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, kent genelindeki kaçak, ruhsata aykırı ve can güvenliğini tehdit eden yapıların yıkımı veya zararsız hale getirilmesi için mücadele eden Karşıyaka Belediyesi, özel ekip kurdu.

Carrefoursa Karşıyaka Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Carrefoursa AVM Karşıyaka, hafta içi hergün saat 09:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Carrefoursa Karşıyaka Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Carrefoursa AVM Karşıyaka bayramda kaçta açılır?

Carrefoursa AVM Karşıyaka bayramda açık mı?

Carrefoursa AVM Karşıyaka, hafta içi hergün saat 09:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Carrefoursa AVM Karşıyaka bayramda açık mı? Carrefoursa AVM Karşıyaka bayramda kaçta açılır?

Karşıyaka Belediyesi yıkım yönergesi oluşturdu!

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında kaçak ve kural dışı yıkımlara karşı önlemleri artıran Karşıyaka Belediyesi, riskli yapıların tahliye ve yıkım süreçlerine düzenleme getirmek için Kentsel Dönüşüm Yönetmeliği oluşturdu.

Yaşar Üniversitesi öğrencileri Karşıyaka tren istasyonu için beş ayrı proje sundu!

Karşıyaka’da İZBAN hattının yeraltına alınmasıyla işlevsiz hale gelen eski tren istasyonu, Yaşar Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencilerinin gerçekleştirdiği atölye çalışması ile bambaşka bir çehreye büründü.

İzmir Karşıyaka Stadı tanıtıldı!

Bahadır Kul'un katılımıyla düzenlenen toplantıda konuşan Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Fatih Diniz, söz konusu projenin sadece 15 günde bir maç izlenecek alan olmaması gerektiğini söyledi.

Karşıyaka Stadı'nın tanıtımı yapıldı!

Karşıyaka Stadı'nın tanıtımı yapıldı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ( TOKİ ) tarafından ihalesi yapılan ve değerlendirme aşamasında olan stat yılın her zamanı kullanabilecek şekilde tasarlandı...

karşıyaka depremden kaçış noktaları Haberi

karşıyaka depremden kaçış noktaları


Bir hafta boyunca art arda depremlerle sarsılan İzmir'de yıkıcı bir depremin ardından kentte ilk nerede toplanılacağı sorusu gündeme geldi. İşte dün yayınladığımız 6 ilçenin dışında diğer 5 ilçedeki toplanma yerlerinin listesi:


5 İLÇEDEKİ NOKTALAR


GÜZELBAHÇE: 60. Yıl Anadolu Lisesi, ilçe pazaryeri (Yalı Mahallesi), Avni Akyol Lisesi, eski İzsu şantiye alanı, Yukarı Pazaryeri-Şehit Kemal Caddesi-Kahramandere.


KARABAĞLAR: Eskiizmir Pazaryeri, Özdemir Sabancı Parkı, Nisa Serezli Parkı, Adnan Süvari Parkı, Ahmet Piriştina Doğal Sit Parkı, Türkan Kasapoğlu Sevgi Yolu Altı Semt Oyun Alanı, Uğur Mumcu Parkı, 2. Tanju Okan Parkı (2. Çimentaş Parkı), Palmiyeli Park (Yadigari Camii Yanı), Salih Omurtak Parkı, Osman Kibar Parkı Ezkiizmir Kartal Parkı, Hulusi Kentmen Parkı, ODG. Zeki Doğan Parkı, Adnan Kahveci Parkı, Bizim Park ve 4019Sokak Çocuk Oyun Alanı, 123 ile...