28 / 07 / 2024

karşıyakalı futbolculara ev

karşıyakalı futbolculara ev

Başkan Azat Yeşil'in firması İzka İnşaat'ın Girne Caddesi ile Anadolu Caddesi kesiştiği bölgede yaptığı Karşıyaka Tower'dan Karşıyakalı Berkan, Rıdvan, Mehmet Yiğit, Onur Alkan ve Cenk Güvenç'e 2 daire verecek...

Kiracıların yeni oyunu: Kiralık ev tutabilmek için para karşılığında memur kefil arıyorlar!

Evini yeni kiraya verecek ev sahipleri, artık sabıka kaydı, maaş bordrosu, memur kefil, kredi notu raporu gibi taleplerde bulunmaya başladı; kiracılar ücretli memur kefil arıyor. Kiralık konut piyasası karıştıkça karıştı...

Yeni zammı karşılayamayacak kiracılar ev aramaya başladı! 

Ev sahipleri kiralara yüzde 65,07 oranında zam yapabilecek. Zamları karşılayamayacak kiracılar, tedirgin oldu ve ev aramaya başladı bile. İşte ayrıntılar...

Bir kiracı evden haksız yere çıkarılırsa, ev sahibi kiracıya ne kadar tazminat ödemek zorunda kalır?

Son zamanlarda kiracılar ve ev sahipleri arasında yaşanan sıkıntılar, aralarında sorunlar çıkmasına neden oluyor. Bazen bu durumlar öyle bir hal alıyor ki iki taraf arasında mahkemeye kadar sonuçlanıyor.

Kiracı 'Ağustos'ta evden çıkarım' dedi, ev sahibi anlaşmadı: İlk duruşma 27 Mayıs 2025'e verildi!

Avukat Tarık Çakmak, resmi X sosyal medya hesabından kiracı vekili olduğu bir kira tespit davası ile ilgili konuştu. 'Ağustos'ta evden çıkarım' diyen kiracı ile anlaşmayan ev sahibi, evine yıllar sonra geçebilecek. İşte ayrıntılar...

Ev sahipleri dava yolu ile kiracılarını nasıl çıkarabilirler?

Kiracıların en büyük korkusu oturduğu evden çıkarılmak olurken ev sahipleri de hoşnut olmadıkları ve istemedikleri kiracıyı nasıl en kolay evden çıkarabileceklerine dair yöntemler arıyor.

Paylaşımlı evlerin kirası bile 15 bin TL'lerde! Ev sahiplerine vergi gelirse kiralar uçar! 

Ev sahipleri ile kiracılar arasında sular durulmazken, şimdi de yeni vergi konusu ortalığı karıştırdı. Ev sahipleri, yeni vergi gelirse kiracıların zararlı çıkacağını belirtiyor. İşte detaylar...

30-40 bin TL alan fabrika çalışanı 3 ev alırken, 70-80 bin lira kazanan beyaz yakalı bir ev alamıyor! Neden? 

30-40 bin TL alan fabrika çalışanı 3 ev alırken, 70-80 bin lira kazanan beyaz yakalı bir ev alamıyor. Peki bunun nedeni ne? 

Dünyanın en pahalı evi rekor fiyattan satışa çıkarıldı! 1100'lü yıllarda kale olarak inşa edilen ev satılacak...

Dünyanın en pahalısı olarak bilinen evin satışa çıkarıldığı kaydedildi. Bu süreçte, rekor fiyatı da duyanları şaşkına çevirdi. 1100'lü yıllarda kale olarak inşa edilen ev değişimi ile dikkatleri üzerine çekmiş durumda.

Kirasını geç ödeyen kiracı hakkında ev sahipleri ne yapabilir? 

Türkiye’de kiracı ve ev sahipleri arasında yaşanan sorunlar sürekli devam ediyor. Son zamanlarda iki taraf arasında merak edilen konulardan biri de kiracının kirasını geç ödemesi durumu. Böyle bir durum ile karşı karşıya kalan ev sahibi ne yapabilir? 

Kiracısını mahkeme kararıyla çıkartan ev sahibinin karşılaştığı manzara hayrete düşürdü! 

Ev sahibi ve kiracılar arasında yaşanan gerilim hız kesmeden devam ederken Sosyal Medya Fenomeni Serkan Tanyıldızı X hesabı üzerinden ev sahibinin 1.500 TL kira veren kiracısını evden mahkeme kararıyla çıkarttıktan sonra karşılaştığı manzarayı paylaştı. 

Kaya Çilingiroğlu’nun eski eşi Feraye Tanyolaç'ın ödediği kira gündemde! Ev sahibi isyan etti! Gecekondu kirası veriyor!

Bebek'te bulunan Arif Paşa Korusu'ndaki apartman dairesine 11 bin lira veren Feraye Tanyolaç, ev sahibinin kiranın 80 bin liraya çıkarılması üzerine ev incelemeye alındı. Ev sahibi 'gecekondu kirası' veriyor diyerek tepki gösterdi. 

Avukattan ev sahiplerini çıldırtan çıkış: Bizim gibilere denk gelse kan çıkar o tehditlerden!

Milyonlarca ev sahibi ve kiracı arasında yaşanan anlaşmazlıklar artmaya devam ederken, Avukat Sibel Sevinç Deveci Özçelik, ev sahipleri için çarpıcı bir yorumda bulundu. Ev sahipleri için 'Bizim gibilere denk gelse kan çıkar o tehditlerden' diyen Özçelik'e 'Mafya mısın?' soruları geldi.

İngiltere'de ev alacaklar son 70 senenin en zor koşullarıyla karşı karşıya!

Londra merkezli kooperatif birliği Building Societies Association'ın (BSA) yeni raporuna göre İngiltere'de ilk defa ev alacakların, yüksek faizler sebebiyle son 70 senenin en zorlu koşullarıyla karşı karşıya olduğu kaydedildi.

karşıyakalı futbolculara ev Haberi

karşıyakalı futbolculara ev

Spor Toto 1. Ligin başarılı takımlarından Karşıyaka yönetimi, kadroda geçen sezondan kalan oyuncuların alacaklarını daire vererek çözdü. Yeşil kırmızılılar, Berkan, Rıdvan, Mehmet Yiğit, Onur Alkan ve Cenk Güvenç'e geçen yıldan sarkan alacakları ve yeni sezon peşinatlarına karşılık 2'nci Başkan Azat Yeşilin firması İzka İnşaat'ın Gime Caddesi ile Anadolu Caddesi kesiştiği bölgede yaptığı Karşıyaka Tower'dan 2 lüks daire verecek. İnşaatı devam eden dairelerin önümüzdeki yaz tamamlanacağı, oyunculara tapularının inşaat bittikten sonra teslim edileceği...