07 / 07 / 2024

karsusanın iş bankasındaki borcu bittimi

karsusanın iş bankasındaki borcu bittimi

Atlantis Yatırım Holding A.Ş, iştiraki ve aynı zamanda yönetim kurulu başkanlığını yaptığı Karsusan Karadeniz Su Ürünleri A.Ş.'nin Trabzon Yomra'daki arsasını 10 milyon TL'ye satarak bu parayı kredi borcunu kapatmak için kullandığını açıkladı...

Sürücülere karalar bağlatacak haber! Benzine 10 gün içinde 4.63 TL zam!

Başkent Üniversitesi Uluslararası Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı ve Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Babuşcu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda benzine 10 gün içinde toplamda 4.63 TL'lik zam yapılmış olacağını söyledi.

İslam Memiş'ten yatırımcının göz bebeği gram altın için yeni uyarı geldi! Hemen bu son dakika açıklamasına bakın!

Yatırımcıların yakından takip ettiği altın piyasasındaki dalgalı seyir ile ilgili çok konuşulacak açıklamalar yapan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın için destek seviyelerini duyurdu. İşte İslam Memiş'in o açıklamaları...

İslam Memiş'ten altın için rekor sinyali! Net tarih belli oldu! Yatırımcılar şimdiden gardınızı alın!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarındaki hareketliliğe dikkat çekerek rekor siyalini verdi. Altın için rekor tarihini açıklayan Memiş yatırımcıları uyardı.

İş Bankası'ndan kadın girişimcilere destek yağacak! 5 yılda 100 milyar liralık kredi kullandıracak!

“Kadının Güçlenmesi Bildirgesi” ile kadın işletmecilere 5 yıl içerisinde 100 milyar TL tutarında finansman sağlayacağını taahhüt eden İş Bankası, Ağustos 2023 itibarıyla kadın girişimcilere 15,9 milyar TL’lik kredi sağladı.

İş Bankası son kez duyurdu! Bir hafta içinde bu parayı almazsanız hakkınız yanacak!

En fazla kampanya düzenleyen bankalardan biri olan İş Bankası, market alışverişlerine yönelik yeni kampanyasını duyurdu. İş Bankası, market alışverişlerinde 400 TL’ye varan MaxiPuan vereceğini açıkladı.

Benzinli altın dönemi başlayacak diyen Hatice Kolçak gram altın için rakam verdi! Bu rakama dikkat!

Ünlü analist Hatice Kolçak Merkez Bankası faiz kararının ardından düşüşe geçen altın fiyatlarıyla ilgili 'Benzinli altın dönemi başlayacak' diyerek gram altın için rakam verdi. Bu rakama dikkat...

Doların işi bitti diyenlere Ekonomist Selçuk Geçer'den açıklama geldi! Dolar borcu olanların eli ayağı titreyecek

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, Merkez Bankası faiz kararı sonrası düşüşe geçen dolar kurunu değerlendirdi. Doların işi bitti diyenlere Selçuk Geçer'den açıklama geldi. İşte Selçuk Geçer dolar yorumu son dakika...

'Gram altın için uyarım var' diyen İslam Memiş altın borcu olanlara seslendi: İnanmayın...

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararı sonrası düşüşe geçti. Yatırımcılar altın fiyatlarındaki düşüşün kalıcı olup olmayacağını araştırırken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş 'Gram altın için uyarım var'' diyerek altın borcu olanları uyardı. İşte o açıklama...

Elinizdeki altınları sakın bozdurmayın! Altın Kahini İslam Memiş gram altın için rekor rakamı açıkladı!

Merkez Bankası faiz kararı sonrasında piyasalarda hareketlilik başladı. gram altın 1645 TL'ye kadar geriledi. Altın fiyatlarındaki düşüş yatırımcıları endişelendirirken Altın Kahini İslam Memiş'ten ''elinizdeki alınları sakın bozdurmayın'' diyerek gram altın için rekor rakamı açıkladı.

İş Bankası’ndan hediye para müjdesi! Hızlı olan bu parayı alacak!

Düzenlediği kampanyalarla her zaman diğer bankalara fark atan İş Bankası, yeni kampanyasını duyurdu. İş Bankası, Toyzz Shop mağazaları ve www.toyzzshop.com internet sitesinden gerçekleştirilecek harcama sonrası 75 TL hediye edileceğini paylaştı.

İslam Memiş'ten gram altın için ''yanıldım'' açıklaması geldi! Yeni rakamı verdi!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Merkez Bankası faiz kararından sonra ''yanıldım'' diyerek gram altın için yeni rakamı açıkladı.

Cüzdanında Ziraat Bankası kartı olanlar aman dikkat! 10 gün içinde yapmayanların hakkı yanacak! Hemen kontrol edin

Cüzdanında Ziraat Bankası kartı olanlar aman dikkat... 10 gün içinde yapmayanların hakkı yanacak... Hemen kontrol edin...

İş Bankası az önce duyurdu! Hesaplara geri ödemesiz tam 1.000 TL yatacak!

Türkiye İş Bankası, müşterilerinin yaptığı işlemlerden avantajlı çıkması için yeni kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Düzenlediği yeni kampanya kapsamında, başvuru yapanın hesabına tamı tamına bin TL yatıracağını duyuran İş Bankası, kampanyanın detaylarını ve katılım şartlarını duyurdu.

karsusanın iş bankasındaki borcu bittimi Haberi

karsusanın iş bankasındaki borcu bittimi


Atlantis Yatırım tarafından yapılan açıklama şöyle:


İştirakimiz ve aynı zamanda yönetim kurulu başkanlığını yürüttüğümüz Karsusan Karadeniz Su Ürünleri A.Ş.'nin, bugün 27.12.2013 18:08:28 tarihli KAP bildiriminde de belirttiği üzere ; Özgün Gıda San.Tic.Ltd.Şti. ile imzalanan 20 Aralık 2013 tarihli " Gayrimenkul Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Sözleşmesi" nin ilgili hükümleri gereği ilk ödeme iştirakimize yapılmıştır.4 ve 6 Milyon TL olarak yapılan, sırası ile 31.12.2013 - 30.06.2014 vadeli çekler, iştirakimizin T.C İş Bankası' ndan kullanmış olduğu, son durum itibarı ile, 9.8 Milyon tutarlı kısa vadeli kredi geri ödemesinde kullanılmıştır. Bu tahsilat ile kısa vadeli banka kredilerinin tamamı kapatılmış olup, banka borcu kalmamıştır. Özellikle son günlerdeki gelişmeler de dikkate alındığında, çok önemli bir finansal hamle yapılmıştır. 


Başkanlık vazifesini yürüttüğümüz Karsusan A.Ş. yönetim kurulu...