27 / 05 / 2024

kartal hukukçu towers

kartal hukukçu towers

İstanbul Kartal'da hayata geçirilen Hukukçular Towers projesinde satışlar tamamlandı. Home ofisler metrekaresi 20 dolardan kiralanıyor. Projeye futbolcular ve ünlüler rağbet gösteriyor...

Berna Laçin: Emekliler taşraya mı yerleşsin?

Oyuncu ve sunucu Berna Laçin, X sosyal medya hesabından Hukukçu Pınar Hacıbektaşoğlu'nun "Taşrada yaşıyorsan her şeyi yarı fiyatına alıyorsun, elektrik faturan çok azdır, ev ya senindir ya da 500-600 TL kira ödüyorsundur" açıklamasını alıntılayarak, yanıt verdi. İşte Laçin'in o paylaşımı ve yorumlar

Kira sorunu 2024'te biter mi?

Kiralık ev fiyatları her geçen gün artarken barınma sorunu da gittikçe derinleşiyor. Peki kira sorunu 2024'te biter mi? Problemin kaynağı ne, çözüm için hangi adımlar atıldı? Hukukçu Pınar Hacıbektaş kira sorununu değerlendirdi. İşte o açıklamalar...

Ev ve arsa sahipleri dikkat! Uzman isim uyardı!

AK Parti, bu hafta içinde Türkiye'nin Meclisine sunmayı planladığı yeni bir kanun teklifi ile kentsel dönüşüm sürecinde kat maliklerinin anlaşma oranlarını değiştirmeyi amaçlıyor. Bu konuyla ilgili olarak görüşleri alınan hukukçu Şeref Kısacık, kanun teklifi hakkında önemli açıklamalarda bulundu ve

Artra Endüstriyel Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Artra Endüstriyel Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Uğur Şensoy tarafından kuruldu!

Esn Mimarlık Ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Esn Mimarlık Ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi Kartal'da Uğur Esin tarafından kuruldu.

Mahmut Tanal'dan kira eylemlerine yönelik açıklama! 

CHP’nin hukukçu vekili Mahmut Tanal, Ankara Valiliği’nin “Barınamıyoruz” eylemini yasaklamasına ve polisin müdahalesine tepki verdi. 

Kira sözleşmeleri döviz kurundaki artıştan nasıl etkilendi?

Hukukçu Cüneyd Altıparmak, Açık Görüş'te döviz kurlarının kira sözleşmelerine etkisini anlattığı bir yazı kaleme aldı. İşte Cüneyd Altıparmak'ın 'Döviz üzerinden yapılan sözleşmelerin akıbeti' başlıklı yazısı...

Ev fiyatlarının artması dolandırıcıları harekete geçirdi!

Kiralık evlerin fiyatlarının artması dolandırıcıları da harekete geçirdi. Hukukçu Murat Can Pehlivanoğlu, sahte emlak ilanlarına dikkat edilmesi konusunda önemli uyarılar yaptı.

Ev alacaklar dikkat! Tapu oyununa gelmeyin!

Ev almak isteyenler vatandaşlar dikkat. Tapuda müstakil olarak gösterilen evler aslında müstakil  tapu olmayabiliyor. Hukukçu Umut Metin, satın alınmak istenen evlerin tapuları için sorgulama yapılması gerektiğini dile getiriyor.

İstanbul Üniversitesi Kartal depremine ilişkin rapor hazırladı!

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Mühendislik Fakültesi Jeoloji ve Jeofizik Mühendisliği Bölümleri tarafından, dün İstanbul'da yaşanan merkez üssünün Kartal olduğu açıklanan sarsıntıyla ilgili ön inceleme raporunu hazırladı.

Deprem fonu kurulmalı!

21 yılda 71,7 milyar TL deprem vergisi toplandığını belirten Ondokuz Mayıs Üniversitesi'ndan mali hukukçu Doç. Dr. Murat Batı, "deprem fonu" kurulmasını ve fondaki paraların sadece deprem için harcanmasını tavsiye etti.

Kanal İstanbul için mahalli yönetim yetki dışı!

‘Kanal İstanbul’ projesinin uluslararası hukuk’u ve devletlerarası siyasî ilişkileri ilgilendiren ve bir mahallî yönetimin yetki alanı dışında olduğunun düşünülmesi gerekiyor. Proje uluslararası hukuku da yakından ilgilendiriyor.

Koronavirüs sürecinde kira zammına itiraz edilebilir!

Koronavirüs salgını sürecinde ev sahibinin kira ücretlerinde yapacağı zamma itiraz edilebileceğini dile getiren hukukçu ve tüketici dernekleri, fiyat artışının mücbir sebep sebebiyle geçersiz olabileceği görüşüne sahip.

kartal hukukçu towers Haberi

kartal hukukçu towers
Kılıçoğlu- Delta Yapı ortaklığı ile inşa edilen Hukukçular Towers Kartal projesi 18 katlı tek bloktan meydana geliyor. Proje 208 ofisten oluşuyor. Ofisler home ofis olarakta kullanılabiliyor.


30 adet mağazanın da yer aldığı Kartal Hukukçular Towers projesinde satışları tamamlanan ofisler kiraya veriliyor.  Kiralanacak ofislerin metrekare birim fiyatı 14 dolar ile 20 dolar arasında değişiyor.