29 / 04 / 2024

Kartal Pendik Tavşantepe Metrosu

Kartal Pendik Tavşantepe Metrosu

Kartal-Pendik-Tavşantepe Metrosu, yarın ulaşıma açılıyor. Kadıköy-Kartal metro hattının devamı olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan hat, sabah saatlerinden itibaren vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak.

İstanbul'da KDV'den muaf ve 8 taksit fırsatıyla 10 arsa ile arazi satılıyor! 609 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

İstanbul Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi, Şile, Sancaktepe, Kartal, Pendik ve Tuzla ilçelerinde yer alan 10 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki İstanbul'da yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Pendik-Sabiha Gökçen metrosu konuta talebi yüzde 20 artırdı!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık yaptığı açıklamada Pendik’te hayata geçirdikleri ‘Ondörtüç Pendik’ projesine yürüme mesafesinde olan Pendik Tavşantepe-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı’nın açılışı sonrasında konutta talebin arttığını kaydetti.

M10 (Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı) metro hattı açılıyor! Deneme sürüşleri yapılan metronun ücreti ne kadar?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Pendik (Tavşantepe)-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu diğer bir adıyla M10, hattında gerçekleştirilen test sürüşüne katıldı. Ekim ayında açılması planlanan metronun ne kadar olacağı ise merak konusu. İşte 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

İstanbul'un göbeğinde arsa satışı! Kartal, Pendik... Hemen bakın!

İstanbul Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığın tarafından Pendik ve Kartal ilçelerinde 2 adet arsa satışı yapılacak.

Pendik-Tavşantepe Metro Hattı Ondörtüç Pendik’e ulaşımı rahatlatacak!

İnsay Yapı tarafından Pendik'te inşa edilen Ondörtüç Pendik’ projesine yürüme mesafesinde olan Pendik-Tavşantepe Metrosu’nun açılışına sayılı günler kaldı. 

Milli Emlak'tan İstanbul'da 88 milyon TL'ye satılık 44 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Sancaktepe, Maltepe, Kartal, Pendik, Tuzla ve Şile  ilçelerinde yer alan Hazine'ye ait 44 adet gayrimenkulü 87 milyon 96 bin 977 TL'ye satıyor.

İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı metro hatları ne zaman açılacak?

İstanbul'un yeni metro hatlarına kavuşması için çalışmalar tam gaz devam ediyor. İstanbul Havalimanı-Gayrettepe, İstanbul Havalimanı-Halkalı ve Tavşantepe-Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Metro hatlarının en yakın zamanda hizmete sunulması planlanıyor.

Pendik'te depremden hasar gören bina tahliye edildi!

Dün İstanbul'da saat 15:07 sıralarında, merkez üssü Kartal olarak belirlenen 3.9 şiddetinde bir sarsıntı yaşandı. Sarsıntı sonrasında Pendik'teki Kaynarca Mahallesi'nde Çamdalı Sokak üzerinde yer alan 4 katlı apartmanın hasar gördüğü bildirildi.

İstanbullulara müjde! Kadıköy-Sabiha Gökçen arası kesintisiz bağlantı sağlanacak!

İnşaat çalışmalarının yüzde 91'i tamamlanan Pendik Tavşantepe- Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalara yönelik açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kadıköy ve Sabiha Gökçen arasının kesintisiz sağlanacağını dile getirdi. 

Sabiha Gökçen Havalimanı Metrosu'nun yüzde 91'i tamam!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, inşai faaliyetlerinin yüzde 91'i tamamlanan ve ilk ray kaynağı bugün yapılan Pendik Tavşantepe- Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattında çalışmaların süratle devam ettiğini belirtti. Hatta ilk ray kaynağı yapıldı.

Kaynarca-Tuzla Metro Hattı ve Pendik-Sabiha Gökçen Metro Bağlantı Hattı imar planı askıda!

Tuzla ilçesi, Kaynarca ( Tavşantepe ) Tuzla Metro Hattı ve Pendik ( Marmaray ) Sabiha Gökçen Metro Bağlantı Hattı'na ilişkin itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 11.07.2019 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Tavşantepe-Sabiha Gökçen Metrosu'nun açılış tarihi belli oldu!

Bakan Karaismailoğlu açıkladı! İstanbul'un şehir havalimanı Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nı İstanbul'daki metro hattına entegre edecek edilecek olan Sabiha Gökçen Havalimanı-Tavşantepe Raylı Sistem Metro Hattı'nın açılacağı tarih belli oldu. 

Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu ne zaman açılacak?

Anadolu Yakası'nda merakla beklenen Sabiha Gökçen Havalimanı-Tavşantepe Metrosu inşaatında son durum ne? Adil Karaismailoğlu, Sabiha Gökçen Havalimanı Raylı Sistem Bağlantısı çalışmalarını yerinde inceledi.

Kartal Pendik Tavşantepe Metrosu Haberi

Kartal Pendik Tavşantepe Metrosu


Kartal-Pendik-Tavşantepe Metrosu, yarın ulaşıma açılıyor.  Kadıköy-Kartal metro hattının devamı olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından  yapımı tamamlanan hat, sabah saatlerinden itibaren vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak.


Pendiklilerin dört gözle beklediği buluşma, yarın gerçekleşiyor. Yapımı tamamlanan Yakacık-Pendik-Tavşantepe Metrosu, yarından itibaren vatandaşların hizmetine girecek. Yapımına Mayıs  2013 yılında başlanan metro hattının ve istasyonların tamamlanmasının ardından bir süreden beri devam eden test sürüşleri de başarıyla sonuçlandı.  Ulaşıma hazır hale gelen hat üzerinde Kartal'dan sonra  Yakacık, Pendik ve Tavşantepe istasyonları bulunuyor.   


Hizmete açılacak  4.4 kilometre uzunluğundaki hat sayesinde Pendik’ten Kadıköy’e ulaşımın süresi 35 dakikaya düşecek.  Metro hattının Marmaray ve Metrobüs bağlantısıyla da Pendik’ten  Taksim, Atatürk Havalimanı gibi merkez bölgelere kesintisiz ulaşımı sağlanacak.



Pendik Belediyesi



Haber Anadolu Ajansı'nda şu şekilde servis edildi...


Kadıköy-Kartal Metro Hattı'nın devamı niteliğinde olan Kartal-Pendik-Tavşantepe Metro...