18 / 05 / 2024

Kas hastalarına konut

Kas hastalarına konut

Kas hastalarına özel konut üretilmesi için TOKİ yetkilileriyle görüşen Prof. Dr. Gökhan Akbulut, İzmir'e müjdeli haberler getirdiğini söyledi.

Murat Kurum'dan Ekrem İmamoğlu'na konut göndermesi: Gaziosmanpaşa'da tamamladığımız konut sayısı 5 bini aştı!

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum yaptığı açıklamada bugüne kadar Gaziosmanpaşa'da tamamladıkları konut sayısının 5 bini aştığını söyleyerek, "İBB yönetimi 5 yılda İstanbul'un tamamında ulaşamadı." dedi.

Konut fiyatlarındaki artış uzun bir süre daha enflasyondan düşük olacak! Satılık ev fiyatları düşer mi?

Kasım'da konut fiyatları bir önceki aya göre yüzde 1,9, önceki yıla göre ise yüzde 82,8 yükselirken, ev alacaklar sık sık 'Satılık ev fiyatları düşer mi?' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Peki satılık ev fiyatları düşer mi? İşte ayrıntılar...

Antalya'da 106 dönümlük tarım alanına konut inşa edileceği iddia edildi! 

Antalya’nın Alanya ilçesi Kargıcak-Karagedik mevkisinde yer alan 106 dönümlük tarım alanının konut alanına çevrilmek üzere yapılaşmaya açılacağı kaydedildi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Hollanda’da son 6 aydır konut fiyatları yükselmeye devam ediyor! Ortalama konut fiyatları 421 bin euroyu aştı!

Hollanda’da son altı ayda konut fiyatları peş peşe yükselmeye devam ediyor. Kasımda ortalama konut fiyatı 421 bin euroyu aştı.

Konut satışlarında düşüş: Yabancılar Türkiye'den kaç adet konut aldı?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) kasım ayı konut satış istatistiklerini açıkladı. Konut satışları bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 20,6 azalarak 93 bin 514 oldu. Peki, Yabancılar Türkiye'den kaç adet konut aldı?

Buca’daki gecekondu önleme bölgesi planları yeniden askıda! Belediye hizmet alanı gitti, konut alanı geldi! 

Danıştay tarafından iptal edilmiş olan Buca’daki gecekondu önleme bölgesi alanlarının imar planı revize edilerek TOKİ tarafından bir defa daha askıya çıkarıldı. Söz konusu planlarla beraber bir defa daha belediye hizmet alanına konut imarı getirildi.

PASHA Bank,Türkiye’de ev almak isteyen Azerbaycan vatandaşlarına konut kredisi veriyor!

2015 yılından beri Türkiye’de faaliyet gösteren Azerbaycan menşeeli PASHA Bank, Azerbaycan vatandaşlarına konut kredisi vereceğini belirtti.

O belediye bir konutu satışa çıkardı! İhale tarihi 9 Kasım!

Sinop ili, Türkeli ilçesine bağlı bir konut satışa çıkarıldı. İhale tarihi 9 Kasım olan konut, açık teklif usulüyle satılacak.

Telefon fiyatına konut imarlı arsa sahibi olabilirsiniz! Kendi arsasına ev yapmak isteyenler dikkat!

Merakla beklenen Eylül 2023 ihale ilanlarını peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü 90 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak. İşte o ihale ilanı...

Eşi vefat eden kadınlara konut desteği resmen başladı! Son dakika!

Eşi vefat eden kadınlara konut desteği resmen başladı!. Aktarılan son dakika detaylarına göre, Sivas'ta eşi vefat etmiş, 18 yaş altında en az üç çocuklu 12 kadına konut inşa edilecek.

Rusların Türkiye’den aldığı konut sayısı yüzde 300 arttı! Yalı dairesi fiyatına konut alıyorlar!

Rusların Türkiye’den aldığı konut sayısı yüzde 300 arttı ve 9 bin adede çıktı. Karadeniz sahili dışında istedikleri yerden ev alabilen Rusların en çok konut satın aldığı şehir ise Antalya oldu...

Tarihi Rumeli Hisarı'nın ortasına 22 adet konak projesi duyanları şaşkına çevirdi! İBB'den açıklama

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) AK Parti yönetiminde olduğu dönemde kentin sembol tarihi mekanlarından Rumeli Hisarı'na konut yapma girişiminde bulunduğu ortaya çıktı.

Konut satışlarında KDV iade sorunu çözüldü!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Abdullah Tolu bugünkü köşesinde adi ortaklığın ortağına konut satışında KDV iade sorununu kaleme aldı. İşte Abdullah Tolu'nun 'Adi ortaklığın ortağına konut satışında KDV iade sorunu çözüldü' başlıklı yazısı...

Kas hastalarına konut Haberi

Kas hastalarına konut

Kas hastalarına uygun konut üretilsin İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Prof. Dr. Gökhan Akbulut, kas hastalığı nedeniyle temel fonksiyonlarını bile yerine getiremeyen yüzlerce vatandaşı, yürüyemeyen, sıkıntılarından kurtaracak bir öneri getirdi. Prof. Dr. Akbulut, Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) bundan sonra yapacağı projelerde kas hastaları için özel evler dizayn etmesi, hatta bu konutları alacak maddi güce sahip olmayan hastaların da devlet desteğiyle geçici olarak buralarda yaşamasını sağlamak için detaylı bir rapor hazırladı. Hastaları evlerinde ziyaret ettikten sonra, onların yaşadığı fiziki sıkıntıları tek tek fotoğraflayarak, çözüm önerilerini anlatan 28 sayfalık sunum hazırlayan Prof. Dr. Akbulut, TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik ile Strateji Geliştirme Daire Başkanı Ömer Arısoy ile görüştü.


ÖNERİYE AÇIKLAR 


Önerilerini direkt olarak aktarma fırsatı bulan Prof. Dr. Akbulut, görüşmenin detaylarını...