05 / 05 / 2024

Kaşıbeyaz şube sayısı 2020

Kaşıbeyaz şube sayısı 2020

Kovid-19 salgını sebebiyle sektör küçülürken Kaşıbeyaz büyüyor. Mart ayında iki yeni şubeyi açmak için hazırlıklar yapılıyor. Şubelerin biri Büyükçekmece Kıyı İstanbul'da, diğeri ise Bahçeşehir Gölet'te açılacak. Kaşıbeyaz, yurt dışı yatırımlarını da hazırlıyor...

Kaşıbeyaz'dan iki yeni şube!

Yeme içme sektörünün en büyük oyuncuları araısnda yer alan Kaşıbeyaz, İstanbul Bahçeşehir Gölet’te ve Büyükçekmece Kıyı İstanbul projesinde 2 yeni şube açacak.

Sinpaş Yapı’da faizsiz finansmanı tercih edenlerin sayısı 8 yılda yüzde 850 arttı!

Sinpaş, 2021 yılında hayata geçirdiği Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı’nı genişletiyor. Şube sayısını 2023 sonuna kadar 70’e çıkacaklarını ifade eden Sinpaş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik, “Faizsiz finansmanı seçenlerin sayısı son sekiz yılda yüzde 850 arttı" şeklinde konuştu.

Dünyada kaç kişi kripto kullanıyor? Kripto milyarderlerinin sayısı kaç? Öğrenmek için hemen bakın!

Henley & Partners tarafından yayınlanan Kripto Varlık Raporu'na göre, dünya genelinde en az 1 milyar dolar değerinde kripto varlığı olan kişi sayısı 22. Detaylar için tıklayın.

Ev sahipleri, konutlarını kiraya vermekten kaçıyor! İstanbul’da boş konut sayısı 400 bini geçti!

Kiraların yükseleceğini düşünen ve yüzde 25 sınırında takılmak istemeyen konut sahipleri, evlerini kiralamadı. İstanbul'da boş konut sayısı 400 bini geçti. 

YSK 2023 milletvekili sayısını il il peş peşe açıkladı! İstanbul Ankara İzmir ve diğer iller kaç milletvekili çıkaracak?

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) YSK il il milletvekili sayısını peş peşe açıklandı. Peki, İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer iller kaç milletvekili çıkaracak? İşte detaylar...

İstanbul’da kaç bina var? İstanbul'da kaç daire var? İstanbul konut sayısı 2023! Hemen bu rakamlara bakın!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sonrasında uzmanlar İstanbul depremine de dikkat çekti. Peki İstanbul’da kaç bina var? İstanbul'da kaç daire var? İşte İstanbul konut sayısı 2023...

Türkiye’de çalışma ve ikamet iznine sahip yabancı sayısı belli oldu! İşte Suriyeliler hariç o rakam!

Türkiye’nin nüfusu, geçtiğimiz sene 85 milyon 279 bin 553 kişiye ulaştı. TÜİK tarafından açıklanan verilerde Türkiye'de geçerli ikamet veya çalışma iznine sahip yabancıların sayısı da açıklandı. Peki buna göre Türkiye’de ikamet ya da çalışma iznine sahip kaç yabancı var?

Kredi kartı batağı derinleşiyor! Yasal takipteki kişi sayısı kaç kişi oldu?

Türkiye genelinde kredi kartı borcundan dolayı yasal takibe düşünlerin sayısı her geçen gün artıyor. Türkiye Bankalar Birliği (TBB) verilerine göre geçtiğimiz senenin Ocak-Kasım aylarını kapsayan 11 aylık döneminde kredi kartı borcunu ödeyemediği için yasal takibe düşenlerin sayısı bakın ne kadar ol

Petek sayısı faturayı etkiler mi? Petekler kaç derece olmalı?

Doğalgaz ve kombilere dair sorular havaların soğuması ile gündeme gelmektedir. Bu yüzden Petek sayısı faturayı etkiler mi? Petekler kaç derece olmalı? soruları vatandaşlar tarafından sorulmaktadır. İşte o yanıtlar!

Beyaz eşyada taksit sayısı artacak mı?

Sosyal konut hamlesinde tanınan kontenjanın tamamlayıcı olması için gençlere beyaz eşyada uzun taksit imkanı tanınması gerektiğini söyleyen BEYPER Başkanı Ali Yıldız, beyaz eşya taksitlerinin 12- 24 aya çıkarılmasını istedi. Peki taksit sayısı artacak mı? Beyaz eşyada taksit sayısı şu an kaç?

Fiyatlar katlandı satışlar çakıldı, beyaz eşyada taksit sayısı artacak mı?

Her yıl düğün mevsiminde yükselen beyaz eşya satışları Temmuz ayında geriledi. Üreticiler ve esnaf beyaz eşya da taksit sayısının artmasını istiyor.

Beyaz eşyada ÖTV kaldırılsın taksit sayısı artırılsın talebi! Fiyatlara nasıl yansıyacak?

Beyaz eşya üretcileri çamaşır makinesi, buzdolabı, fırın, bulaşık makinesi gibi beyaz eşya kalemlerinde rekabet gücünün korunması ve üretimin devamlılığının sağlanması adına iktidardan destek istedi. Üreticiler, tüketicini alım gücünün artırılması için ÖTV'nin kaldırılmasını ve taksit sayısının artı

İşsiz inşaat mühendisi sayısı arttı mı?

İMO Antalya Şube Başkanı Mustafa Balcı, “Bu süreçte işini kaybeden meslektaşlarımızın sayısı her geçen gün biraz daha artıyor. Tasarım yapan bürolar yavaş yavaş kapanıyor, okulunu yeni bitiren meslektaşlarımızın iş bulmaları giderek imkânsızlaşıyor." dedi.

Kaşıbeyaz'dan şube atağı! Mart'ta 2 yeni şube geliyor!

Kovid-19 salgını sebebiyle sektör küçülürken Kaşıbeyaz büyüyor. Mart ayında iki yeni şubeyi açmak için hazırlıklar yapılıyor. Şubelerin biri Büyükçekmece Kıyı İstanbul'da, diğeri ise Bahçeşehir Gölet'te açılacak. Kaşıbeyaz, yurt dışı yatırımlarını da hazırlıyor...

Kaşıbeyaz şube sayısı 2020 Haberi

Kaşıbeyaz şube sayısı 2020

Kovid-19 salgını sebebiyle sektör küçülürken Kaşıbeyaz büyüyor. Mart ayında iki yeni şubeyi açmak için hazırlıklar yapılıyor. Şubelerin biri Büyükçekmece Kıyı İstanbul'da, diğeri ise Bahçeşehir Gölet'te açılacak. Para'da yer alan habere göre; Kaşıbeyaz, yurt dışı yatırımlarını da hazırlıyor.

İstanbul'un meşhur restoranlarından Kaşıbeyaz Lezzet Grubu ile ilgili bu sayfalarda aralıklarla kulis haberleri girdik. Ünlü marka konkordato süreci yaşamıştı. Bu süreçle ilgili her aşamayı bu sayfalarda aktardık. 

Firma bu süreçten mali yapısını güçlendirerek çıktı. Bu süreci başarıyla aşıp yeni hedeflere yelken açtı. Pandemi döneminde de yeni stratejiler geliştirerek paket servise yoğunlaşan marka, "Kendi kebabını evinde kendin pişir" gibi yepyeni modeller geliştirdi. Online tarafa ağırlık vererek Kaşıbeyaz müdaimlerine kesintitiz hizmet vermeye devam ediyor. Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kaşıbeyaz Lezzet Grubu, Satır Arası ve Kaşıbeyaz...