05 / 05 / 2024

Kasra Turizm Restorasyon ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Kasra Turizm Restorasyon ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Kasra Turizm Restorasyon ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohammad Akhavast, Hossein Hosseinizadeh tarafından 110 bin TL'lik sermaye ile 22 Temmuz'da Fatih, Haseki Sultan Mahallesi, Millet Caddesi'nde kuruldu.

Depremde büyük hasar alan 1.600 yıllık o yapı için kollar sıvandı! Restorasyon çalışmaları resmen başladı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerde, Diyarbakır'daki 1600 yıllık Saint George Kilisesi, büyük hasar görmesinin ardından Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü Diyarbakır Rölöve ve Anıtlar Müdürlüğü restorasyon çalışmaları başlattı.

Ayasofya Camii'nde restorasyon çalışmalarına başlandı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi’nde kapsamlı restorasyon çalışmalarına başlandı.

Kız Kulesi'nin restorasyonunda son durum ne? Kültür ve Turizm Bakanlığı teknik raporu paylaştı! İşte o rapor!

İstanbul’un simge yapılarından olan Kız Kulesi’nin restorasyon çalışmaları Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından geçtiğimiz senenin Eylül ayında başlatılmıştı. Son zamanlarda tarihi kuleye kamuflaj uygulaması merakları artırdı. İşte Kız Kulesi'ndeki son durum...

Taştanlar Restorasyon Mimarlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taştanlar Restorasyon Mimarlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Mine Taştan tarafından kuruldu.

Asmed İnşaat Restorasyon Hafriyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Asmed İnşaat Restorasyon Hafriyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Asmed İnşaat Restorasyon Hafriyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Irmak Restorasyon İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Irmak Restorasyon İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Irmak Restorasyon İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Tuzla’da yapıldı. 

Timber One Restorasyon Mimarlık İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Timber One Restorasyon Mimarlık İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Erişgin tarafından kuruldu.

Arıboğa Restorasyon Mimarlık Proje Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıboğa Restorasyon Mimarlık Proje Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Arıboğa ve HB Restorasyon İnşaat Taahhüt Turizm ve Ticaret Limited Şirketi ortaklığında kuruldu.

Dharma Gayrimenkul Kiralama Danışmanlık Turizm İnşaat Restorasyon Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Dharma Gayrimenkul Kiralama Danışmanlık Turizm İnşaat Restorasyon Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beyoğlu'nda 30 bin TL sermaye bedeli ile Fazilet Axelrod tarafından kuruldu.

Odak Restorasyon İnşaat Yalıtım ve Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Odak Restorasyon İnşaat Yalıtım ve Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bayrak, Hikmet Bayrak, Şerafettin Bayrak ve Ummet Bayrak ortaklığında kuruldu.

Niğde'ye kentsel dönüşüm ve restorasyon müjdesi!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Niğde'de tarihi ve kültürel yerlerde süren restorasyon çalışmalarını denetledi.

Özgür Restorasyon İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Özgür Restorasyon İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Avcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Özcan  tarafından kuruldu.

Dafni Mimarlık Restorasyon Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Dafni Mimarlık Restorasyon Ve Turizm Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Can Sözbir ve Defne Sözbir ortaklığında kuruldu.

Kasra Turizm Restorasyon ve Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

Kasra Turizm Restorasyon ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Kasra Turizm Restorasyon ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohammad Akhavast, Hossein Hosseinizadeh tarafından 110 bin TL'lik sermaye ile 22 Temmuz'da kuruldu. 


Kasra Turizm Restorasyon ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-TURİZM 1- Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2- Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 3- Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 4- Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. 5- Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 6- Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir...