21 / 05 / 2024

Kastamonu araçtaki tarihi binanın çökmesi

Kastamonu araçtaki tarihi binanın çökmesi

Kastamonu’da 100 yıllık olduğu tahmin edilen tarihi metruk bina, bir anda çöktü. Kimsenin ikamet etmediği ve kullanılamayan tarihi binanın çöküşü esnasında çevrede kimsenin olmaması olası bir facianın da önüne geçmiş oldu.

Aracı olanlar yandı! Sadece kontağı çevirmenin aylık maliyeti 1500 lirayı buluyor!

Pilot Garage Genel Koordinatörü Cihan Emre, “4-6 yaş arası bir aracın sadece yürütme maliyeti vergi, trafik, kasko, araç muayenesi, yıllık bakımı eklendiğinde aylık 1500 liraya ulaşıyor. Araçtaki motor arızaları 50-300 bin, fren sistemi arızaları 5-20 bin bandında” şekline konuştu.

Motosiklete talep patladı! Sıfır araçtaki tedarik sıkıntısı motosiklete yaradı!

Pandemi sonrası artan bireysel ulaşım aracı ihtiyacı motosiklete olan talebi de patlattı. Motosiklet, hem otomobil fiyatlarına göre fiyatlarının daha erişilebilir olması hem de yoğun trafikten etkilenmemesi nedeniyle sürücülerin gözdesi oldu.

Anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise öğrencileri dikkat! Nisan ara tatilinde son dakika! Ara tatil iptal mi oldu, ne zaman?

Anaokulu, 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12. sınıflar... Nisan ara tatil tarihi resmen açıklandı! MEB son dakika açıklaması geldi. Nisan ara tatili iptal mi, olacak mı? Nisan ara tatili 2023 ne zaman? Anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise...

Beykent Üniversitesi çok sayıda Araştırma ve Öğretim Görevlisi alıyor! Son başvuru tarihi 26 Şubat 2023!

Beykent Üniversitesi 20 Araştırma ve Öğretim Görevlisi alacağını duyurdu. İlanlara son başvuru tarihi 26 Şubat 2023 olarak belirlendi.

Yazılı ve sözlü sınav yok! Kastamonu Üniversitesi sözleşmeli personel alıyor! Son başvuru tarihi 17 Şubat 2023!

Kastamonu Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. İlana son başvuru tarihi 17 Şubat 2023 olarak belirlendi.

İstanbul Atlas Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alıyor! Son başvuru tarihi 2 Şubat 2023!

İstanbul Atlas Üniversitesi Rektörlüğü Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alıyor! Son başvuru tarihi 2 Şubat 2023!

Gedik Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alacak! Son başvuru Tarihi 25 Ocak 2023!

İstanbul Gedik Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alımı yapacağını duyurdu. İlanlara son başvuru Tarihi 25 Ocak 2023 olarak belirlendi. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Kastamonu Bozkurt'taki konut ve iş yerleri Aralık'ta sahiplerine teslim edilecek!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 11 Ağustos 2021 tarihinde yaşanan selden etkilenen Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde hayata geçirilen konut ve iş yeri anahtarlarının Aralık ayında sahiplerine teslim edileceğini bildirdi.

TOKİ Kastamonu Araç'ta kaç adet konut yapacak?

TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan Kastamonu projelerinin detayları belli oluyor. Peki TOKİ Kastamonu Araç projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Kastamonu  Araç TOKİ'ye nasıl başvuru yapılır? İşte Kastamonu  Araç TOKİ 9 soruda tüm ayrıntılarıyla...

TOKİ Kastamonu projesi için tarih belli oldu! 118 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Kastamonu projesinin ihale tarihi açıklandı. İşte merak edilen proje ile ilgili detaylar...

Çalışma Bakanı Vedat Bilgin asgari ücrete ara zam miktarının açıklanacağı tarihi duyurdu

Hükümetin asgari ücrete yapacağı ara zamla ilgili çalışmalar son şeklini aldı. Kamuoyunda asgari ücrete yapılacak zamla ilgili haberler gündemin ilk sıralarını meşgul ederken herkesin merakla beklediği tarihi Bakan Bilgin duyurdu. İşte detaylar...

Ağrı'da belediyenin dağıttığı şeker vatandaş tarafından yağmalandı! Belediyeden şok açıklama

Ağrı Belediyesi, Ramazan Bayramı için ihtiyaç sahiplerine yönelik bayram şekeri dağıtımı yaptı. Şeker almak için toplanan vatandaşlar araçtaki şeker kolilerini yağmaladı. Görüntüler şaşkınlık yarattı. Belediyeden şoke eden açıklama geldi.

Kastamonu Bozkurt'taki afet konutları ne zaman tamamlanacak? TOKİ Başkanı Ömer Bulut açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, Kastamonu Bozkurt'taki afet konutlarının ne zaman tamamlanacağını açıkladı. İşte Bulut'un o açıklaması...

Kastamonu araçtaki tarihi binanın çökmesi Haberi

Kastamonu araçtaki tarihi binanın çökmesi

Kastamonu’nun Araç ilçesinde Yeni Mahalle Macar Halimoğlu Sokak üzerinde bulunan ve yaklaşık 100 yıllık olduğu tahmin edilen tarihi bina hiç beklenmedik bir anda çöktü. Kimsenin ikamet etmediği ve kullanılamayan tarihi binanın çöküşü esnasında çevrede kimsenin olmaması olası bir facianın da önüne geçmiş oldu.


Kaldırıma doğru çöken tek katlı ahşap bina, çevrede büyük paniğe yol açtı. Tarihi binanın çöküşü esnasında büyük bir toz kütlesi de havaya kalktı. Bu esnada geçmekte olan bir otomobil de, aniden durarak geri doğru manevra yapmaya başladı. Bina çöktükten sonra Araç Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, binanın çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı.


Araç Belediye Başkanı Mustafa Ayanoğlu, yaklaşık 100 yıllık olduğu tahmin edilen ahşap binanın Anıtlar Yüksek Kurulu tarafından daha önce tescil edildiğini belirterek, “Binanın çok fazla mirasçısı...