02 / 05 / 2024

Kastamonuda lojman yenilendi

Kastamonuda lojman yenilendi

İstanbul Bilgi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü öğrencileri, Kastamonu'nun Cide İlçesi Baş Köyü'nde atıl durumdaki eski köy okulu ve lojmanını yenileyip köy konağı yaptı.

Borç Bilgilendirme Servisi yenilendi!

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Borç Bilgilendirme Servisi yenilendi. Güncel Borç Bilgisi Sorgulanabilecek Şekilde Yenilendi. İşte Yeni Borç Bilgilendirme Servisi sistemi detayları...

Beykoz Komutan Lojmanı dış cephe mantolama işi ihaleye çıkıyor!

Beykoz Komutan Lojmanı Dış Cephe Mantolama Yapılması, Çatı Onarımı ve de Faraday Kafesi Tipi Yıldırımdan Korunma Sistemi Tesis Edilmesi işi 4 Ağustos tarihinde ihaleye çıkıyor...

Ankara Urankent Lojman Binası tadilat işi 7 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

Jandarma Genel Komutanlığı Jandarma Lojistik Komutanlığına Bağlı (Urankent D-6 Blok) Lojman Binası mantolama, çatı işleri ve engelli rampaları tadilatı yapım işi 7 Ağustos tarihinde ihaleye çıkıyor.

İzmit Tepeköy Caddesi yenilendi!

İzmit’in Yeşilova Mahallesi’nde önemli caddelerden biri olan Tepeköy Caddesi asfaltlanarak yenilendi. Asfaltlama yapılan bin 100 metre uzunluğundaki ve 10 metre genişliğindeki yol bölümünde 2 bin 200 ton asfalt kullanıldı

İpekyolu'nda Van İl Özel İdaresi'nden 1 Ağustos'ta lojman foseptik yapım ihalesi!

Van İl Özel İdaresi, İpekyolu'nda yer alan 16 lojmanın foseptik yapım işini 1 Ağustos'ta saat 10.00'da ihaleye çıkarıyor. 16 lojmanın foseptik yapım işi 90 günde tamamlanacak.

Güneysu Yavuz Selim Anadolu Lisesi'nin dış cephesi yenilendi!

Güneysu Yavuz Selim Anadolu Lisesi'nin dış cephesi yenilendi. Özellikle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın sürekli vurguladığı ve yöresel mimariye kullanalım talimatları ardından Güneysu ilçesi adete eski şehir kasabalarını andırmaya başladı.

Güneş Sigorta'nın web sitesi yenilendi!

Güneş Sigorta kurumsal web sitesi www.gunessigorta.com.tr güncel trendler ile tüketicilerin eğilim ve ihtiyaçları dikkate alınarak yenilendi. Ziyaretçilerine site için dolaşımda kolaylık sağlarken, bilgiye pratik ve hızlı bir biçimde ulaşma imkanı sunuyor

Yapı Kredi Koray GYO yönetici sorumluluk sigortası yenilendi!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetici sorumluluk sigortası yenilendi.

Turkish Airlines Lounge İzmir yenilendi!

Turkish Airlines Lounge İzmir yenilendi. “Turkish Airlines Lounge İzmir”, İstanbul‘daki iç hat özel yolcu salonu ile aynı konsepte sahip. İzmir'deki salonu İstanbul'u olduğu gibi TAV Primeclass firması işletiyor.

Trabzon Jandarma Komutanlığı Lojman Binaları onarım işi ihalesi 16 Haziran'da!

Trabzon Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Trabzon Jandarma Komutanlığı Lojman Binalarına Isı Yalıtımı Yapımı ve Lojman Binalarının Engellilere Uygun Hale Getirilmesi Yapım İşini 16 Haziran'da ihale ediyor...

Kumluca'ya adliye lojmanı yapılacak!

Hâkim ve savcılar için yapılacak adliye lojmanı için yüklenici firma MC İnşaat ve Kumluca Cumhuriyet Başsavcılığı arasından protokol imzalandı. Kumluca ' ya adliye lojmanı yapılıyor...

Erzincan Merkez'de İl Özel İdaresi'nden 4 milyon TL'ye satılık hizmet binası ve lojman!

Erzincan İli Merkez'de yer alan hizmet binası ve lojmanın toplam bedeli 4 milyon TL olarak belirlendi. Gayrimenkulün satışı Erzincan İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı tarafından gerçekleşecek.

Kozan'da fırtına cami lojmanının çatısını uçurdu!

İlçede etkili olan fırtına, Bağözü köyünde bazı yapılara zarar verdi. Cami lojmanının çatısı şiddetli rüzgar nedeniyle uçtu. Fırtınanın etkisiyle sabitlendiği yerden koparak havalanan çinko ve ahşap çatı, lojmanın yanındaki bahçeye savruldu.

Kastamonuda lojman yenilendi Haberi

Kastamonuda lojman yenilendi

Mimarlık Bölümü son sınıf öğrencisi Mertcan Avcı, köy okullarının onarımı üzerine olan bitirme projesinde çalışırken Başköy Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Başkanı Cemil Yıldırım ile tanıştı. 



Yıldırım'ın, köyde kapatılan ilkokul ile lojmanı köy konağına dönüştürmek istediklerini söylemesi üzerine Mertcan Avcı, 1 ve 2'nci sınıf öğrencilerinden 25 kişilik bir ekip kurdu. Öğrenciler, 2 hafta önce yan yana bulunan tek katlı okul ve lojman binasında onarıma başladı. 




'EĞLENEREK İŞİMİZİ YAPIYORUZ'


Mertcan Avcı, köye böyle bir tesis kazandırdıkları için mutlu olduklarını söyledi. Projede yer alan 2'nci sınıf öğrencisi Ecem İrem Kılıç ise daha önce de bu tür projelerde yer aldığını belirtererk şöyle dedi:

"Burada nelerle karşılaşacağımızı az çok biliyorduk. Burada arkadaşlarımla beraber bir çok işi yapıyoruz. Sıva, zımpara, boya. Bu ortamda çalışmak daha da hoşumuza...