08 / 05 / 2024

Katar EİD hayır kurumu anlaşma

Katar EİD hayır kurumu anlaşma

Katar EİD hayır kurumu, dünyanın farklı ülkelerinde 335 cami inşası için anlaşma yaptı. Yaklaşık 6 milyon dolarlık inşaat projeleri kapsamında 335 caminin yapımına başlandığı belirtildi.

Konut kredisi faizleri yüzde 1'e düşürse ne olur? Ev alma hayali kuranlar dikkat!

Yeni ev alacaklar ve konut yatırımı yapacaklar, fiyatların düşüp düşmeyeceğini merakla araştırırken, konut kredisi faizlerinin de nasıl seyredeceği merak ediliyor. Peki konut kredisi faizleri yüzde 1'e düşürse ne olur? Bu durumda ev alınır mı? İşte vatandaşların yorumları...

Memurlardan yüzde 70 zam talebi! Memur-Sen bir bir açıkladı: Enflasyon farkı geçmişe dönük alacağımızdır!

Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın, toplu sözleşme görüşmeleri ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Ali Yalçın, enflasyon farkının geçmişe dönük alacak olduğunun altını çizdi. İşte ayrıntılar...

Başakşehir'deki riskli binaların oranı yüzde 50'den 13'e düştü!

Başakşehir Belediyesi tarafından 3 mahalledeki kentsel dönüşüm çalışmaları devam ederken, 2009 yılından bu yana yürütülen çalışmalarla riskli bina oranı yüzde 50'den 13'e düştü.

e-ticaret sektöründen yeni rekor! 800 milyar TL’ye ulaştı!

iyzico, Dogma Alares ve Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği (ETİD) iş birliğiyle hazırladığı ‘2022 Türkiye E-Ticaret Ekosistemi Raporu’nun sonuçlarını kamuoyuyla paylaştı. Paylaşılan rapora bakıldığında, e-ticaret sektörünün 800 milyar TL’ye ulaştığı görüldü.

Demir fiyatları çakıldı kaldı! Fiyatlar düştükçe düştü! 21 Mart 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün gözde malzemesi olan demir fiyatlarına bugün bir indirim daha geldi. Demir fiyatları çakıldı kaldı! Fiyatlar düştükçe düştü! Demir fiyatları ne kadar oldu? 21 Mart 2023 dmeir fiyat listesi.

Prefabrik yapı ve konteynerlerde KDV'nin yüzde 1'e düşürülmesiyle konteyner başına 10 bin TL destek sağlanmış olacak!

Prefabrik yapı ve konteynerlerde KDV'nin yüzde 18'den yüzde 1'e düşürülmesiyle konteyner başına 10 bin TL destek sağlanmış olacak... İşte konu ile ilgili detaylar...

EYT tasarısında yeni gelişme! Teklif, 8 maddeden 5'e düşürüldü!

Yaklaşık 1 ayı aşkın süredir milyonlarca kişi EYT ile yatıp kalkıyor. Pek çok vatandaşın emeklilik umudunu bağladığı EYT cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. EYT kanun teklifinde, madde sayısı 8’den 5’e düşürüldü.

A101 kampanyalı ürünleri raflara peş peşe dizdi! Çamaşır suyu 29 TL'ye düştü! A101 kataloğu 12 Ocak 2023 fiyat listesi

A101'in 12 Ocak Perşembe aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. A101 kampanyalı ürünleri raflara peş peşe dizdi! Çamaşır suyu 29 TL! A101 kataloğu 12 Ocak 2023 fiyat listesi...

İnşaat demir fiyatlarına bir indirim daha geldi! 1 ton demir fiyatı düştükçe düştü! 12 Aralık 2022 fiyat listesi 

İnşaat sektörünün en önemli temel yapı malzemesi olan demir fiyatlarına bugün bir indirim daha geldi.1 ton demir fiyatı düştükçe düştü! 12 Aralık 2022 fiyat listesi...

Evi ve iş yeri kirada olanlar dikkat! Kira gelirinden hangi giderler düşülür?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ahmet Karabıyık, bugünkü köşesinde kira gelir vergisinden hangi giderlerin düşürüleceğini kaleme aldı. İşte Ahmet Karabıyık'ın 'Kira gelirinden hangi giderler düşülür?' başlıklı yazısı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde! Yüzde 1'e düşüyor!

Türkiye Ekonomi Modeli Yeni Adımlar ve Enflasyon Tedbirleri Tanıtım Toplantısı'na Vahdettin Köşkü’nden canlı bağlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temel gıdadaki yüzde 8 olan KDV'nin yüzde 1'e düşürüldüğünü belirtti.

Yeme içme ve eğlence sektöründen kira düzenlemesi talebi!

Koronavirüs pandemisinin başından beri açılma ve kapanmalardan en çok etkilenen yeme içme ve eğlence sektörü çalışan ve işverenleri, bütün il ve ilçelerde eş zamanlı basın açıklaması düzenledi. Sektördeki kira sorunun çözülmesi istendi.

Avcılar'da kentsel dönüşümde KDV oranı yüzde 18’den yüzde 1'e düşürüldü!

Avcılar Belediyesi, kentsel dönüşüm konutlarına ilişkin inşaat taahhüt işlerinde KDV yüzde 18’den yüzde 1'e düşürdü.

Katar EİD hayır kurumu anlaşma Haberi

Katar EİD hayır kurumu anlaşma

Katar EİD hayır kurumunun, dünyanın farklı ülkelerinde 335 cami inşası için anlaşma yaptığı bildirildi.


Katar resmi haber ajansı QNA'nın haberine göre, Katar EİD hayır kurumu tarafından yapılan yazılı açıklamada, yaklaşık 6 milyon dolarlık inşaat projeleri kapsamında 335 caminin yapımına başlandığı belirtildi.


Su depoları, abdest yerleri, cami halıları, ses sistemi ve ışıklandırma gibi hizmetlerin de sunulacağı kaydedilen açıklamada, bazı camilerin müştemilatında ihtiyaçları karşılamak için vakıf olmak üzere dükkan ve imamlara lojman yaptırılacağı bilgisi verildi.


Katar EİD hayır kurumu, ülkesinde ve Arap dünyasında bu alanda hizmet veren en büyük hayır kurumlarından biri olarak...