07 / 07 / 2024

katarlılar levent 199u kaça aldı

katarlılar levent 199u kaça aldı

Zorlu Grubu'nun Zorlu Center'dan sonra hayata geçirdiği ikinci önemli gayrimenkul projesi olan Levent 199, Katarlı bir fon tarafından satın alındı. 2016 yılı için 250 milyon dolarlık yatırım hedefleyen grup, bu satışla nakit gücünü artırmış olacak.

5. Levent Korupark'ta 120 ay vade 1.99 kredi fırsatı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa edilen 5. Levent Korupark'ta  120 ay vade 1.99 kredi fırsatıyla satışlar devam ediyor.

DAP Yeni Levent projesinde 120 aya varan vade fırsatı!

DAP Gayrimenkul Geliştirme vizyonu ve Emlak Konut güvencesi ile hayata geçen Yeni Levent projesinde yüzde 1,39 faizli 60 ay ya da yüzde 1,89 faizli 120 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Polat Levent Exclusive satışta! Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim!

Polat Gayrimenkul tarafından İstanbul'un Levent'te inşa edilmesi planlanan "Polat Levent Exclusive" projesinde satışlar başladı. Farklı konut seçenekleri sağlayan projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sağlanacak.

DAP Yeni Levent’te 1.99 faizli 60 ay vadeli konut fırsatı! 

DAP Gayrimenkul Geliştirme tarafından hayata geçirilen Yeni Levent’te atışlar devam ediyor. Yeni Levent’te ev almak isteyenlere 1.99 faizli 60 ay vadeli konut fırsatı sağlanıyor. 

Yeni Levent 2. Etap satışta! 120 aya varan kredi fırsatı! 

Yeni Levent 2. Etap'ta konut satışları 120 aya varan kredi fırsatıyla başladı. Peki Yeni Levent 2. Etap nerede? İşte Yeni Levent 2. Etap ile ilgili merak edilen detaylar...

Haluk Levent 25 milyon TL'ye şirket kurdu! 

Ahbap Lojistik Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta kuruldu. Haluk Levent, 25 milyon TL sermaye ile kurulan şirketin Yönetim Kurulu Başkanlığını üstlenecek. İşte ayrıntılar...

Yeni Levent'te lansmana özel 120 aya varan banka kredisi fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ve DAP Gayrimenkul işbirliği ile hayata geçirilen Yeni Levent projesinin satışları lansmana özel Evim kampanyası kapsamında devam ediyor. 

İstanbul Boğazı'ndaki yalılar için şok uyarı! Uzman isim tarih verdi: Yalıları birkaç kez su basacak!

Boğaziçi Üniversitesi İklim Politikaları Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Levent Kurnaz, İstanbul Boğazı'ndaki yalılar için çarpıcı uyarılarda bulundu. 

Haluk Levent konuştu: Ahbap'a 1 milyar geldi...

Şarkıcı Haluk Levent, kurucusu olduğu Ahbap Derneği’ne depremzedeler için yapılan bağışların 1 milyar lirayı geçtiğini açıkladı.  "Biz yeteri kadar yardım aldık" diyen ünlü şarkıcı, "Yardım etmek isteyenler AFAD’a yollasın" ifadelerini kullandı.

Ahbap Derneği'ne gelen bağışlar nereye gidecek? Haluk Levent tek tek açıkladı!  850 milyon TL...

Şarkıcı Haluk Levent, kurucusu olduğu Ahbap Derneği'nin depremzedeler için topladığı yardımların nasıl kullanılacağını tek tek anlattı. Arkasına kendisine destek veren ünlü isimleri alan Levent, deprem bölgesine 850 milyon TL bütçe ayırdıklarını söyledi. İşte Haluk Levent'in o açıklamaları...

Ziraat GYO Levent arsasının değerini açıkladı! 

Ziraat GYO Levent arsasının değerini resmen açıkladı. Peki  Levent arsasının değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

İş GYO İstanbul İş Kuleleri ve Levent arsalarının değeri belli oldu! 

İş GYO tarafından İstanbul İş Kuleleri ve Levent arsalarına ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporları yayınlandı. Peki İş GYO İstanbul İş Kuleleri ve Levent arsalarının değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Yeni Levent'te Dap Gayrimenkul'ün ve Emlak Konut GYO'nun toplam geliri yükseldi! 

Dap Gayrimenkul ve Emlak Konut GYO Yeni Levent projesinde Asgari Şirket Payı Toplam Gelirlerinin yükseldiğini duyurdu. Peki her iki şirketin projedeki toplam geliri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

katarlılar levent 199u kaça aldı Haberi

katarlılar levent 199u kaça aldı

Zorlu Grubu'nun Zorlu Center'dan sonra hayata geçirdiği ikinci önemli gayrimenkul projesi olan Levent 199, Katarlı bir fon tarafından satın alındı. Katarlı fon, Büyükdere Caddesi'nde yer alan 40 katlı ofis binası için uzun süredir görüşme yürüttüğü Zorlu Holding ile sonunda anlaşmaya vardı. Levent 199'un 440 milyon dolarlık satış bedeliyle el değiştirdiği söyleniyor.


Yönetim Kurulu Başkanlığını Ahmet Nazif Zorlu'nun yürüttüğü Zorlu Holding, gayrimenkul alanında ikinci önemli projesi olan Levent 199'u Katarlı bir fona sattı. Büyükdere Caddesi'nde Zorlu Holding'in merkezinin hemen yanında yer alan 40 katlı ofis binası için taraflar bir süredir pazarlık yürütüyordu. 2014 yılında tamamlanan Levent 199'un satışı için telaffuz edilen rakam 440 milyon dolar. Enerji, perakende ve tekstil alanlarında 2016 yılı için 250 milyon dolarlık yatırım hedefleyen grup, bu satışla...