19 / 05 / 2024

Kaya As Yapı İnşaat nerede

Kaya As Yapı İnşaat nerede

Kaya As Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Pelin Ekşi tarafından 20 bin TL sermaye ile 20 Ekim'de Ümraniye, Atatürk Mahallesi, Alemdağ Caddesi'nde kuruldu.

Basın Ekspres AS Concept'te  60 aya varan vade, hemen tapu fırsatıyla!

AS Yapı, İstanbul Basın Ekspres Yolu üzerinde, mahalle konseptiyle modern ve özel yaşam fikrini birleştirdiği AS Concept projesinde 60 aya varan vade ve hemen tapu fırsatıyla satışlar devam ediyor.

As Yapı'dan Riva ve Uskumruköy'e 135 villalık yeni projeler geliyor!

As Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Sert, As Yapı'nın yeni projelerini tek tek açıkladı. Şirket Riva ve Uskumruköy'e 115 ve 20 adet villalık projeleri için düğmeye bastı. İşte ayrıntılar...

AS Yapı, AS Concept projesi 60 aya varan vade fırsatıyla ön talep topluyor! Yeni proje!

AS Yapı, İstanbul Basın Ekspres Yolu üzerinde, mahalle konseptiyle modern ve özel yaşam fikrini birleştirdiği AS Concept projesinde 60 aya varan vade fırsatıyla ön talep toplamaya başladı.

Gedik As İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Gedik As İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Gedik As İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması: Güvenli yapıların inşasında kentsel dönüşümün rolü büyük

Trakya Üniversitesi Doğal Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya, güvenli yapıların inşa edilmesinde kentsel dönüşümün öneminin büyük olduğunu açıkladı.

Güliz Kaya kimdir? Erdemir’de ne iş yapıyor?

Güliz Kaya hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirkette hukuk direktörü olarak çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

100 kişiye mezar olan o inşaatta korkutan gerçek: İnşası projesiz, ruhsatsız ve denetimsiz yapılmış!

Diyarbakır'da, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan Hisami Apartmanı'nın 2 müteahhidi ile arsa sahipleri hakkında açılan davanın iddianamesinde, binanın inşasının ve güçlendirilmesinin projesiz, ruhsatsız ve denetimsiz yapıldığı ortaya çıktı.

As Concept konum: As Concept İstanbul Projesi nerede? 

As Yapı tarafından hayata geçirilen "As Concept İstanbul" projesinde satışlar devam ediyor. Peki, As Concept İstanbul Projesi nerede? As Concept evleri ne zaman teslim edilecek?

As Concept İstanbul Projesi satışta! Yeni proje

As Yapı imzasıyla İstanbul ilinde inşa edilen "As Concept İstanbul" projesi satışa çıktı. 2024 Aralık ayında teslim edilecek projede 605 adet konut bulunuyor. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

As Life Medikal Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

As Life Medikal Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. As Life Medikal Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Pasifik Gayrimenkul Mehmet Asım Uysal kimdir? Mehmet Asım Uysal ne iş yapıyor?

Mehmet Asım Uysal kimdir? Mehmet Asım Uysal hangi mesleği yapıyor? Mehmet Asım Uysal nereden mezundur? İşte detaylar!

Nidapark Kayaşehir'in ve Ebruli Ispartakule'nin kısmı geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO, Nidapark Kayaşehir ile Ebruli Ispartakule'nin kısmı geçici kabulünün yapıldığını açıkladı. İşte detaylar...

As Tek Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Tek Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Aktepe tarafından kuruldu.

Kaya As Yapı İnşaat nerede Haberi

Kaya As Yapı İnşaat nerede

Kaya As Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Pelin Ekşi tarafından 20 bin TL sermaye ile 20 Ekim'de Ümraniye, Atatürk Mahallesi, Alemdağ Caddesi'nde kuruldu.


Kaya As Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-şirket her türlü fabrika,konut,iş yeri,okul,hastane,spor tesisleri,kamu binaları,her çeşit depolar,atölyeler,anıtlar,kara yolları,demir yolları,limanlar,iskeleler,tüneller,kanallar,b arajlar,her türlü bakım onarım,boya,izolasyon,ısı yalıtım işleri, cephe kaplama,alt yapı işleri,turistik tesisler,tatil köyleri,ticari ve sanayi bina ve buna benzer inşaatlar yapmak,yaptırmak,ihalelerine katılmak,ihalelerini almak,yapmak ve yaptırmak.Kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunların üzerine de konut ve işyerlerini inşaetmek kullanmak veya satmak.Başkalarına ait arsa ve araziler  üzerine kat karşılığı binalar yapmak.Toplu konutlar meydana getirerek satmak veya yapılmış konut,iş yeri satın almak ve satmak,resmi ve özel sektörce açılmış ve açılacak olan artırma ve eksiltme ihalelerine iştirak etmek,teklif...