21 / 07 / 2024

kayseri avrupalı turistler

kayseri avrupalı turistler

Avrupa ülkelerinin Kayseri'ye olan ilgisi her geçen gün artıyor. Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi'nin öne çıkmasıyla birlikte artan ilgide başı turizm yatırımcıları, acentaları ve reklam ajansları çekiyor...

Antalya Demre'de taş evlere Avrupalı turist ilgisi!

Antalya'nın Demre ilçesinde bulunan Beymelek taş evler, batı Avrupalı turistlerin ilgi odağı haline geldi. Bölgeye tatile gelen turistler Beymelek taş evlerde tarih ve doğayla vakit geçirmenin keyfini yaşıyor.

Antalya Demre'de dört mevsim turizm!

ANTALYA'nın Demre İlçesi, dört mevsim turistlerin ilgi odağı oluyor. Avrupalı turistler özellikle tarih ve doğa cenneti Uçağız Mahallesi'nde yat turlarıyla hem karada, hem de deniz altındaki tarihi görme fırsatı buluyor.

Yılın ilk kruvaziyeri Kuşadası'na geldi!

Kuşadası Ege Ports Limanı 'na, Norwegianjade isimli gemiyle 2 bin 700 turist geldi. ABD'li ve Avrupalı turistler, Efes Antik Kenti ile Meryemana Evi'ni ziyaret etti.

Kuşadası'na yılın ilk kruvaziyeri geldi!

Kuşadası Ege Ports Limanı'na, Norwegian Jade isimli gemi ile 2 bin 700 turist geldi. Amerika ve Avrupalı turistler Efes Antik Kenti ile Meryemana Evi'ni ziyaret etti. Turistlerin bir bölümü de Kuşadası çarşılarında alışveriş yaptı.

Kapadokya'ya Uzak Doğulu ve Avrupalı turistler akın ediyor!

Dünyanın en ilginç yeryüzü oluşumlarından biri olarak kabul edilen Kapadokya bölgesindeki peribacaları, kar altında eşsiz bir güzelliğe büründü. Kapadokya'ya Uzak Doğulu ve Avrupalı turistler akın ediyor.

Arap turistler, Avrupalıların 10 katı harcama yapıyor!

İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün yayınladığı verilere göre Türkiye'ye gelen turistlerin önemli bir kısmım Ortadoğu ülkeleri vatandaşları oluşturuyor. Türkiye'ye gelen Arap turistler, Avrupalılara nazaran 10 kat daha fazla harcama yapıyor.

Avrupalı ve Amerikalı turistler rotayı küçük otellere çevirdi!

Küçük Oteller Derneği'nin, 34 farklı destinasyonda 300'e yakın üyesiyle gerçekleştirdiği anket sonucuna göre, 2014 yılının ilk 6 ayında, Avrupalı ve Amerikalı gezgin turistler, rotayı küçük otellere çevirdi.

Turistler rotayı küçük otellere çevirdi!

Küçük Oteller Derneği’nin, 34 farklı destinasyonda 300’e yakın üyesiyle gerçekleştirdiği anket sonucuna göre, 2014 yılının ilk 6 ayında, Avrupalı ve Amerikalı gezgin turistler, rotayı küçük otellere çevirdi.

Avrupalı ve Amerikalı turistler, rotayı küçük otellere çevirdi!

Küçük Oteller Derneği’nin, 34 farklı destinasyonda 300’e yakın üyesiyle gerçekleştirdiği anket sonucuna göre, 2014 yılının ilk 6 ayında, Avrupalı ve Amerikalı gezgin turistler, rotayı küçük otellere çevirdi.

Avrupalı turistin tercihi yine İzmir oldu!

İzmir'i yılın ilk çeyreğinde ziyaret eden turistlerin yüzde 70'ini başta Almanya olmak üzere Avrupalı turistler oluşturdu. 2014'ün ilk çeyreğinde kente hava yoluyla 60 bin 714, deniz yoluyla 27 bin 442 olmak üzere toplam 88 bin 156 turist geldi.

Kayseri'nin yürüyüş rotaları ve turizm keşif rehberi hazırlanıyor!

Kayseri Valiliği tarafından yürütülen '' Kayseri Doğa Yürüyüş Rotaları ve Turizm Keşif Rehberi '' projesi kapsamında, turistik yürüyüş parkurları ve turistler için keşif rehberi hazırlanacak...

Arap turistler bir uçak dolusu Avrupalıdan daha çok döviz bırakıyor!

Gizem Çoşkunarda Akşam Gazetesi'ndeki bugünkü yazısında Arap turistlerin motivasyon şifreleri konusuna değindi. Çoşkunarda, Arap turistlerin, ülkemize bir uçak dolusu Avrupalıdan daha çok döviz bıraktığını söyledi...

Yerli ve yabancı turistler, 2012'in ilk 4 ayında Kayseri'deki müzelere akın etti!

İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş, 2012 yılının ilk 4 ayında müzelere turist akını olduğunu ifade etti. Taymuş; Kayseri'de bulunan müzeleri ziyaretin yoğun olduğunu söyledi...

kayseri avrupalı turistler Haberi

kayseri avrupalı turistler


Avrupa ülkelerinin Kayseri'ye olan ilgisi her geçen gün artıyor. Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi'nin öne çıkmasıyla birlikte artan ilgide başı turizm yatırımcıları, acentaları ve reklam ajansları çekiyor. Kayseri'ye gelen Hollandalı turizm acentalarından sonra Danimarka'dan, çoğunluğu iş adamı 50 kişilik heyet Kayseri'ye geldi.


Türk Hava Yolları Danimarka Müdürü olan Kayserili yönetici Osman Şahan'ın da girişimiyle Kayseri'ye gelen Danimarka heyetinde iş adamları, basın mensupları ve reklam ajansı sahipleri yer aldı. Danimarka heyetinin onuruna verilen yemekte bir konuşma yapan Kayseri Erciyes A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Cahid Cıngı, iki gün Kayseri'de misafir olacak olan Danimarka heyetine özellikle Erciyes'i tanıtacaklarını söyledi. Cıngı, şöyle konuştu: "Başkan Özhaseki'nin vizyonu ile Büyükşehir Belediyesi'nin yapmış olduğu Erciyes'teki devasa projeyi kendilerine anlatma imkanı bulacağız. İnanıyoruz ki Danimarka,...